Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

10 τροφές για να κάψετε γρήγορα το λίπος της κοιλιάς

Όταν προσθέσετε αυτές τις τροφές στη διατροφή σας θα αισθάνεστε πιο χορτάτοι και θα αποκτήσετε περισσότερα θρεπτικά συστατικά που θα εμποδίσουν τη συσσώρευση λίπους και θα σας βοηθήσουν να κάψετε το λίπος που έχει ήδη συσσωρευτεί.
lipos koilias

Η περιοχή της κοιλιάς είναι ένα μέρος του σώματος στο οποίο επικεντρώνονται οι περισσότεροι άνθρωποι όταν γυμνάζονται ή κάνουν δίαιτα για λόγους υγείας και ομορφιάς.
Δυστυχώς για τους περισσότερους ανθρώπους, σε αυτή την περιοχή συνηθίζουν να συσσωρεύονται τα περισσότερα στρώματα λίπους με αποτέλεσμα να χάνουν την τέλεια γραμμή του σώματός τους και να αυξάνεται η πιθανότητα εμφάνισης καρδιακών νοσημάτων.
Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις για να κάνετε πιο κομψή αυτή την περιοχή όπως επίσης και μερικές τροφές των οποίων τα θρεπτικά οφέλη συμβάλλουν στη γρήγορη καύση του λίπους.
Αν και θα χρειαστεί να κάνετε μερικές αλλαγές στη διατροφή σας, καλό είναι να θυμάστε τις τροφές που θα σας βοηθήσουν να επιταχύνετε τη διαδικασία καύσης και να αποκτήσετε καταπληκτικά αποτελέσματα σε χρόνο μηδέν.
Στο σημερινό άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας τις 10 κορυφαίες τροφές που μπορείτε να καταναλώνετε πιο συχνά για να απαλλαγείτε από το λίπος της κοιλιάς. Μην τις χάσετε!

1. Σελινο

selino
Αυτό το λαχανικό έχει λίγες θερμίδες και αποτελεί φυσική πηγή φυτικών ινών που αυξάνουν το αίσθημα κορεσμού και βοηθούν στον έλεγχο της λιγούρας.
Το σέλινο περιέχει επίσης ασβέστιο, ένα μεταλλικό στοιχείο που συμβάλλει στην ανίχνευση και στην αφαίρεση βλαβερών λιπαρών που συσσωρεύονται στο σώμα.
2. Ψαρι
Ορισμένα είδη ψαριών περιέχουν πρωτεΐνη και λιπαρά οξέα Ωμέγα 3 που αυξάνουν τη φυσική αντοχή σας και βοηθούν το σώμα να καίει περισσότερες θερμίδες όταν ασκείται.
Αυτά τα υγιεινά λιπαρά καθαρίζουν την υπερβολική ποσότητα βλαβερών λιπιδίων στο σώμα ενώ παράλληλα μειώνουν το λίπος του σώματός σας.

3. Ελαιολαδο

elaiolado
Πρόκειται για ακόμη μια πηγή υγιεινών λιπαρών που είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για το σώμα σας. Το ελαιόλαδο περιέχει σημαντική ποσότητα αντιοξειδωτικών, ειδικά βιταμίνες Ε και C, που συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων κορτιζόλης, επίσης γνωστής και ως η ορμόνη του στρες.
Η διατροφική αξία του ελαιόλαδου υποστηρίζει την εξάλειψη των βλαβερών λιπαρών από το σώμα και προωθεί την καλύτερη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος.

4. Αμυγδαλα

Τα αμύγδαλα περιέχουν πρωτεΐνη, ασβέστιο και φυτικές ίνες. Αποτελούν σημαντική πηγή ενέργειας και είναι ιδανικά για την ενίσχυση της σωματικής και πνευματικής απόδοσης.
Ο γλυκαιμικός δείκτης των αμυγδάλων βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα ενώ παράλληλα επιταχύνει το μεταβολισμό.

5. Βρωμη

Η βρώμη αποτελεί μια φυσική πηγή φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην απώλεια βάρους και θεωρείται ένα από τα πιο ολοκληρωμένα δημητριακά.
Βελτιώνει την πέψη, αυξάνει το αίσθημα κορεσμού και βοηθά στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης.

6. Μουρα

vatomoura
Τα σμέουρα, οι φράουλες και τα βατόμουρα και όλα τα παρόμοια περιέχουν φυτικές ίνες, νερό και αντιοξειδωτικά – βασικά στοιχεία που υποστηρίζουν την καλή μεταβολική λειτουργία για την καύση του λίπους. Εκτός από αυτό, οι ανθοκυανίνες που βρίσκονται στα μούρα βοηθούν στην πρόληψη της συγκέντρωσης λίπους και ζάχαρης στο σώμα.

7. Πρασινο τσαι

Είναι ένα από τα καλύτερα ροφήματα που μπορείτε να επιλέξετε αν προσπαθείτε να κάψετε το λίπος της κοιλιάς. Το πράσινο τσάι ρυθμίζει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, μειώνει την πίεση του αίματος και η υψηλή του περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά προλαμβάνει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης.
Χάρη στις πολυφαινόλες, η κατανάλωση πράσινου τσαγιού υποστηρίζει τη ρύθμιση της κορτιζόλης και σας εμποδίζει να καταναλώνετε υπερβολικές ποσότητες.
8. Μπροκολο
mprokolo
Το ασβέστιο, οι φυτικές ίνες και οι βιταμίνες που περιέχει το μπρόκολο μπορούν εύκολα να απορροφηθούν από το σώμα και να εμποδίσουν τη συγκέντρωση λιπαρών.
Το μπρόκολο περιέχει πολλή βιταμίνη C της οποίας η αντιική δράση συμβάλλει στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού σας συστήματος και προλαμβάνει διάφορες ασθένειες.
Εκτός από αυτό, η υψηλή περιεκτικότητα του μπρόκολου σε φυτικές ίνες αυξάνει το αίσθημα κορεσμού και βελτιώνει την πέψη για τη σωστή εξάλειψη άχρηστων προϊόντων.

9. Λεμονι

Το πιο δημοφιλές εσπεριδοειδές φρούτο του κόσμου είναι ιδανικό για την εξάλειψη του σωματικού λίπους. Η φλούδα περιέχει ένα συγκεκριμένο είδος φυτικών ινών, γνωστό ως πηκτίνη, που καταπολεμά τη δυσκοιλιότητα και βοηθά στον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.
Ο χυμός λεμόνι περιέχει βιταμίνη C, κάλιο, ασβέστιο και άλλα θρεπτικά συστατικά που είναι εξίσου αποτελεσματικά για το αδυνάτισμα.

10. Κινοα

kinoa
Η κινόα χάρη στις λίγες θερμίδες που διαθέτει, αποτελεί έναν εξαιρετικό τρόπο για να κάψετε λίπος. Κάθε κούπα κινόα περιέχει έως και πέντε γραμμάρια φυτικές ίνες και αυτό την καθιστά υπερτροφή για υγιεινή πέψη και για τη μείωση του λίπους της κοιλιάς.
Η κινόα περιέχει πρωτεΐνη, αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου, του ψευδάργυρου, του σεληνίου και της βιταμίνης Ε. Μπορείτε να ενισχύσετε τα πολλαπλά της οφέλη συνδυάζοντάς τη με ξηρούς καρπούς, λαχανικά και άπαχα κρέατα.
Μήπως έχετε ήδη αρχίσει να καταναλώνετε αυτές τις τροφές σε τακτική βάση; Αν όχι, τότε μην διστάσετε να τις προτιμήσετε την επόμενη φορά που θα πάτε για ψώνια!
Προσθέτοντας αυτές τις τροφές στη διατροφή σας και κάνοντας καθημερινά ασκήσεις για 30 λεπτά, πολύ σύντομα θα αποκτήσετε κομψή και λεπτή κοιλιά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα