Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ



Μια σημαντική φωνή στην σύγχρονη πνευματικότητα, η Emma Mildon έχει ταξιδέψει ανά τον κόσμο μελετώντας τα πάντα, από αύρες μέχρι αρωματοθεραπεία. Με το άρθρο αυτό μοιράζεται μαζί μας την γνώση της σχετικά με το πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε θεραπευτικούς κρυστάλλους για να ελκύσουμε μια πιο γεμάτη ζωή.
Αυτοί είναι οι κορυφαίοι θεραπευτικοί κρύσταλλοι που πρέπει να έχετε πρόχειρους για να σας βοηθήσουν να γίνετε ο πιο υγιείς εαυτός σας, νοητικά και σωματικά.

ΚΑΠΝΙΑΣ ΧΑΛΑΖΙΑΣ

Ο καπνίας χαλαζίας είναι εκπληκτικός στο να ενθαρρύνει υγιεινές συνήθειες. Η γηωτική του ενέργεια θα σας βοηθήσει να μείνει επικεντρωμένοι και κεντραρισμένοι καθώς εργάζεστε για να αλλάξετε οτιδήποτε δεν είναι για το καλό σας. Προσωπικά, μου αρέσει να προσθέτω μια πέτρα καπνιά χαλαζία στο μπουκάλι του νερού που πίνω (αφού την έχω καθαρίσει φυσικά!) για να φορτίσω το νερό που καταναλώνω και να αποβάλω τις τοξίνες και τις επιθυμίες. Ακόμα κι αν οφείλεται στο αποτέλεσμα του πλασήμπο, με βοηθάει να αισθάνομαι δυνατή!

ΙΑΣΠΗΣ

Αισθάνεστε σαν τα πάντα, από το κτύπημα του ρολογιού μέχρι το πέταγμα της μύγας, σας ενοχλούν και είστε έτοιμοι να καταρρεύσετε; Ο ιάσπης είναι κατάλληλος για την καταπολέμηση του στρές και την υποστήριξη ισορροπημένων συναισθημάτων και της ενέργειας ώστε να βρίσκεστε στην καλύτερη νοητική φόρμα της ζωής σας. Είναι μια εξαιρετική πέτρα που πρέπει να έχετε κοντά σας όταν έχετε να τα βγάλετε πέρα με ημερομηνίες λήξης που πλησιάζουν ή απλά αισθάνεστε καταβεβλημένοι από την ζωή. Μια καλή ιδέα είναι να την φοράτε σαν κολιέ ή βραχιόλι ώστε την έχετε πάντα κοντά όταν χρειάζεστε την καταπραϋντική της ενέργεια.


ΡΟΥΜΠΙΝΙ

Ναι λοιπόν! Εκείνο το όμορφο, λαμπερό, κόκκινο δακτυλίδι που σας έδωσε η γιαγιά σας στην πραγματικότητα συνοδεύεται από καλή και πολύ δυνατή ενέργεια. Για πάρα πολύ καιρό, το ρουμπίνι θεωρείται ότι βοηθάει στην υποστήριξη της ζωτικότητας. Αυτή η τόνωση του ενθουσιασμού υποστηρίζει την δύναμη και το πάθος, και είναι μια εκπληκτική πέτρα για να έχετε πρόχειρη σε συνεδρίες σωματικής άσκησης, διαλογισμούς, και πρωινές τελετουργίες. Άσχετα με το αν προπονείστε για τον μαραθώνιο ή χρειάζεστε απλά κάποια επί πλέον ενέργεια για να αντεπεξέλθετε στον μαραθώνιο της ζωής, καλό θα ήταν να σκεφτείτε να κάνετε το ρουμπίνι τον κρύσταλλο που σας συντροφεύει.

ΟΨΙΔΙΑΝΟΣ

Πολλοί από εμάς έχουν θέματα με την πέψη κάποια στιγμή στην ζωή μας – τα οποία συχνά προκαλούνται από στρές, κακή διατροφή, και έλλειψη ύπνου. Ο οψιδιανός βοηθάει στον ερεθισμό του εντέρου, τους στομαχικούς πόνους, τις κράμπες, το φούσκωμα, και τις τροφικές αλλεργίες. Τοποθετώντας πέτρες όπως ο οψιδιανός, το μαργαριτάρι και ο λαμπραδορίτης πάνω στο στομάχι σας και επικεντρώνοντας σε ομαλή, ρέουσα και ισορροπημένη ενέργεια, μπορείτε να αρχίσετε να διοχετεύετε την δύναμη για να θεραπεύσετε οποιεσδήποτε ανισορροπίες στο πεπτικό σας σύστημα.

ΑΜΕΘΥΣΤΟΣ

Ένα από τα πρώτα πράγματα που συνιστώ σε οποιονδήποτε θέλει να βελτιώσει την υγεία του, είναι να βάλει σε προτεραιότητα τον ύπνο. Δυστυχώς, το να κλείσουμε τα μάτια μας συχνά είναι πιο εύκολο να το λέμε παρά να το κάνουμε. Αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό να βοηθάμε το σώμα μας να ξεκουράζεται, να επαναφέρεται και να επαναφορτίζεται για την επόμενη ημέρα, ώστε να μπορείτε να έχετε την ενέργεια, την συγκέντρωση και την κατάσταση του νου ώστε να είστε ο καλύτερος δυνατόν εαυτός σας. Κρύσταλλοι όπως ο ροζ χαλαζίας, ο κιτρίνης, και ο αμέθυστος, κυρίως, μπορούν να τοποθετηθούν δίπλα στο κρεβάτι ή κάτω από το μαξιλάρι για να ηρεμήσουν τις σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό πριν κοιμηθείτε.
Της Emma Mildon


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα