Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Πολλαπλός οργασμός: Πως μπορεί μια γυναίκα να τον πετύχει;

Οι επιστήμονες κατευθύνουν τις γυναίκες πώς θα πετύχουν τον πολυπόθητο πολλαπλό οργασμό!
Αποτέλεσμα εικόνας για Πολλαπλός οργασμός: Πως μπορεί μια γυναίκα να τον πετύχει;

Ο πολλαπλός οργασμός αποτελεί ένα μοναδικό προνόμιο των γυναικών όπως επισημαίνει η Barbara Bartlik, καθηγήτρια ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή Weill του πανεπιστημίου Cornell στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα η ίδια αναφέρει ότι δεν είναι ακατόρθωτο αλλά μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα.
Στο πλαίσιο αυτό η ειδικός προτείνει τα ακόλουθα:
Γνωρίστε καλά το σώμα σας. Αναζητήστε και εντοπίστε εκείνα τα σημεία ακριβώς που σας ερεθίζουν περισσότερο και εκείνα που έχουν την αντίθετη επίδραση. Αυτό είναι το βασικό θεμέλιο για τη σεξουαλική ανταπόκριση.

Εξασκηθείτε. Χρησιμοποιείστε τη φαντασία σας και πείτε στον σύντροφό σας τι είναι εκείνο που θα σας διεγείρει ερωτικά περισσότερο.
Μη βιάζεστε. Επιβραδύνετε τις κινήσεις σας και κάντε πολλά ερωτικά προκαταρκτικά παιχνίδια, που εστιάζουν κυρίως στην ερωτική διέγερση. Με τον τρόπο αυτό αναφέρει η ειδικός θα επιτευχθεί ευκολότερα ο πολλαπλός οργασμός.
Μην κάνετε σεξ κουρασμένες.
Η κούραση είναι ένας ανατρεπτικός παράγοντας στην επίτευξη του πολλαπλού οργασμού! Προσπαθήστε να είστε ξεκούραστες ώστε να συνεχίσετε την… προσπάθεια για έναν ακόμα οργασμό!
Μετά τον πρώτο οργασμό, οι επόμενοι οργασμοί “έρχονται” ευκολότερα. Θα μπορούσε να σας πάρει και 10 έως 15 λεπτά για να φτάσετε στον πρώτο σας οργασμό, αλλά ο δεύτερος μπορεί να συμβεί μέσα σε μόλις πέντε λεπτά, και ο τρίτος σε μόλις δύο λεπτά.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα