Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η Άννα Κορακάκη μπήκε οπλισμένη στο Προεδρικό Μέγαρο και κρατάει όμηρο τον Προκόπη Παυλόπουλο

korakaki


Πανικός επικρατεί στο Προεδρικό Μέγαρο, αφού η ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη έχει εισβάλει πάνοπλη και κρατάει ομήρους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και τους άλλους ολυμπιονίκες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Άννα Κορακάκη έχει φορέσει γιλέκο με εκρηκτικά στον Προκόπη Παυλόπουλο και απειλεί να τον ανατινάξει και να κάνει το Προεδρικό Μέγαρο Κούγκι.
Η Άννα Κορακάκη φέρεται να έχει θιχτεί επειδή ξέχασαν να την καλέσουν στο Προεδρικό Μέγαρο να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα στον γοητευτικό Προκόπη Παυλόπουλο, όπως ήταν το όνειρό της.

Είναι γνωστό πως η Άννα Κορακάκη ήθελε να πάρει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για να την καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος που είναι το είδωλό της.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Άννα Κορακάκη δεν προσκλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως οι υπόλοιποι ολυμπιονίκες, επειδή η Κατερίνα Στεφανίδη είπε «ή αυτή ή εγώ».
Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, με πληροφορούν από το κοντρόλ ότι η Άννα Κορακάκη ζητάει να απελευθερωθούν οι αναρχικοί Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης.
Η Κορακάκη έχει κολλήσει το όπλο της στον κρόταφο του Προκόπη Παυλόπουλου και του ζητάει να φωνάξει «Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά».


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα