Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γής...ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ...Η κίνησης στον χωροχρόνο

Αποτέλεσμα εικόνας για Άτλαντες

Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γης

Όλη η δραστηριότητα των Ατλάντιων δυνάμεων, εξαντλείται στο να μας έχουν υπό την εξουσία τους . Με τα επί την Γή όργανά τους, τους Εβραίους , αλλά και όσοι έχουν προσηλυτιστεί μαζί τους, αντιπροσωπεύουν τήν σατανική λεγεώνα του ολέθρου.
Ο Πλάτωνας μας λέει το πόσο σημαντικό είναι το να έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας. 
«Εάν λοιπόν το άριστο μέρος της διάνοιάς μας μπορέσει να νικήσει οδηγώντας σε καθορισμένο και σώφρονα τρόπο ζωής, καθώς και στην φιλοσοφία, τότε με ευτυχία και ομόνοια περνούν την ζωή τους στην γή …έχοντας υποδουλώσει το τμήμα της ψυχής που γεννιέται η κακία και έχοντας απελευθερώσει εκείνο το τμήμα της ψυχής από όπου βλασταίνει η αρετή.»
Ο νούς μας είναι παρών όταν είναι ισχυρή η θέλησή μας. Αυτό είναι το όπλο μας. 
Αλλά και το αδύνατο σημείο μας.
Όταν ο Δημόκριτος λέει: 
« Οι επιθυμίες οι οποίες μετά σφοδρότητας επιδιώκουν ένα ορισμένο αντικείμενο , κάνουν την ψυχή τυφλή», επεκτείνοντάς το ανακαλύπτουμε ότι «τυφλή ψυχή» σημαίνει απενεργοποίηση της επιφύσεως, και κατ’ επέκταση αποκοπή από το Πνεύμα. 
Παρομοίως , και όταν ο Πυθαγόρας έλεγε «Μην τεμαχίζετε τον άρτο» , εννοούσε να μην διασκορπίζετε το πνεύμα , αλλά να παραμένει ενωμένο με το σώμα. Πνεύμα και Ύλη = ουσία μία. 
Η λέξη άλλωστε Άρταμος , που σημαίνει φονιάς , σφαγέας, προέρχεται από το Άρτος και Τέμνω.
Στον φλοιώδη εγκέφαλο , έχουμε τις ενέργειες που μας δίνουν την δυνατότητα επεξεργασίας, ανάλυσης, κρίσης, και άποψης του χώρου γύρο μας , μέσω των σκέψεων και δια της παρατηρήσεως. 
Η συνειδητοποίηση, όμως όλων αυτών των ενεργειών συνδέεται με την σχέση Ψυχή- Συνείδηση. 
Όταν η ψυχή αποκτά συνείδηση έρχεται και η φώτιση . Και η φώτιση έρχεται μέσω της σύνδεσης με το Πνεύμα. 
Με την επιφοίτηση επί της επιφύσεως. Και ξέρουμε ότι η φώτιση είναι σαν τον Ήλιο, μας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να βλέπουμε , αλλά και να «Γνωρίζουμε», δηλαδή να κατανοούμε την ουσία των πάντων. 
Αν λοιπόν δημιουργήσουμε ένα συγκριτικό μέτρο ανάμεσα στην θεωρία της υπάρξεως της υπόγειας πολιτείας των αρχαίων Ατλάντων και της θεωρίας της βουδιστικής προοπτικής «ανοίγματος του τρίτου ματιού» μέσω της εξύψωσης της «γκουταλίνι» που βρίσκετε στο χαμηλότερο σημείο της σπονδυλικής στήλης, στον κόκκυγα, σε σχέση με την θεϊκή Ολύμπια πολιτεία στον Σείριο, ίσως να εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι, αυτό που στην πραγματικότητα θέλουν να πετύχουν, είναι ότι το χαμηλότερο { το γήινο μέρος πού ονομάζουν κουταλίνι} αναζητά να ελέγξει το υψηλότερο. 
Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γής, και στην συνέχεια την κατάκτηση του ουρανού. Και αυτό ακόμα είναι δυνατόν να συγκριθεί με την χριστιανική θεώρηση περί σωτηρίας της ψυχής , όπου ο Σατανάς επιδιώκει μέσω της αρπαγής των ψυχών να καταλάβει τον θρόνο του Θεού. 

ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ



Μηχανές που ρυπαίνουν με βόμβους και συρίζοντες ήχους τον χώρο, αποδυναμώνουν τήν ακοή μας και δεν μας αφήνουν να ακούσουμε την αρμονική μελωδία των άστρων.
Σατανικά μηχανήματα πού μολύνουν το περιβάλλον, αντιγράφουν τις δυνάμεις της Γής, αλλά διαμελίζουν την σωματική μας ατμόσφαιρα απορροφώντας την ενέργειά μας.
Μπορεί η τεχνολογία πού μπήκε στην ζωή μας, όχι για να μας διευκολύνει, ούτε για να μας δώσει ελεύθερο χρόνο βέβαια, να έχει την ιδιότητα να μας δεσμεύσει στον χώρο διαπαντός; 
Αφορά η σημερινή την ίδια τεχνολογία, την οποία χρησιμοποίησαν στην αρχαιότατη εκείνη εποχή οι Άτλαντες, και η οποία επανήρθε, και αν ναι , είναι η δύναμη μέσω της οποίας επεχείρησαν να ενεργοποιήσουν πύλη προς το Αιθέριο ουράνιο εκείνο μέρος το οποίο ο Πλάτωνας το έλεγε «χώρο των ιδεών»; 
Το Λευκό αδελφάτο, στο οποίο προσκυνούν στις εντολές του όλες οι απόκρυφες στοές και οι εντολοδόχοι τους, και από το οποίο λένε πώς έρχονται όλες οι αποφάσεις καθοδήγησης της πορείας της ανθρωπότητας, έχει δώσει πλέον όλα τα μυστικά του προς τα έξω. 
Έχει ανοίξει όλα τα κανάλια μέσω των οποίων θα ενεργοποιηθεί ή πύλη του Αβαδών, και ο καιρός που θα αρχίσει η μαζική εξόντωση των φυλών { πολλές από τις οποίες οι ίδιοι δημιούργησαν}, έχει φθάσει. 
Υπονοούμενα πολλά αφήνονται πώς από το 2012, μια χρονολογία προφανώς προειδοποιητική, θα είναι η έναρξη των φαινομένων με κορύφωση το 2300. 
Αυτοί , οι βασιλείς που κατά την εποχή της Ατλαντίδος έλεγχαν τον τότε κόσμο, είχαν δημιουργήσει τα υβριδικά όντα πού χρησιμοποιούσαν για τις εργασίες . 
Να τι πιστεύει και σημειώνει ο συγγραφέας της «Κούφιας γής», όπου λέει ότι , την εποχή της Ατλαντίδος, η εξελιγμένη τεχνολογική τους γνώση είχε φτάσει στο σημείο να δημιουργούν βιολογικά ρομπότ που έμοιαζαν κάτι ανάμεσα σε ανθρωποειδές -ζώο και μηχανή. 
Αυτά τα είχαν ως «χειριστές- μέρη» πραγματικών μηχανημάτων , ονομάζοντο Deros και ήταν τερατώδη όντα .
Όπως λέγεται και μπορεί να υποψιασθεί κανείς από τά σκόρπια ανά τον πλανήτη ευρήματα, είχαν κατασκευάσει, μέσω της γνώσεως πού κατείχαν, ίσως όμως και της χρήσεως του ενεργειακού ελεύθερου πεδίου δημιουργίας , μηχανήματα που μπορούσαν να προκαλέσουν από ένα ναυάγιο έως ένα στραμπούλιγμα στο πόδι. 

Διέθεταν μηχανήματα που εκπέμπανε ακτινοβολία με την οποία προκαλούσαν την τηλεπαθητική υποβολή σε ανθρώπους , μηχανές προβολής φανταστικών εικόνων στα μυαλά των ανθρώπων , ελέγχου της σκέψεως, αλλά και μηχανές που τρελαίνουν τον νού κάποιου . 
Η σημερινή τεχνολογία είναι πολύ κοντά στα να φθάσει, αν δεν έχει ήδη φθάσει , στο ίδιο σημείο της τότε εποχής. 
Ίσως αυτήν την τεχνολογία να την παίρνουν έτοιμη από τους ίδιους τους αυτούς αρχαίους , μέσα από την μυστική συνεργασία που έχουν.
Οι Deros, πού είναι τερατόμορφα όντα, και θυμίζουν πολύ τους καλικάτζαρους των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών που ζούν καταχθόνια και επιζητούν το κακό της ανθρωπότητας. 

Με την κακομούτσουνη μορφή αυτών των όντων μοιάζουν και οι νάνοι και τα ξωτικά. Παράξενα όντα που ζούσαν στα δάση και κοντά σε πηγές ήταν και οι σάτυροι της μυθολογίας μας. 
Αλλά πάνω από όλα ,τα όντα αυτά μοιάζουν πολύ με τους λεγόμενους ¨Γκρίζους» που κατά καιρούς γίνονται αναφορές από διάφορους μάρτυρες για επαφές και απαγωγές. 
Αλλά και η τεχνολογία πού λένε πώς κατέχουν , όλα αυτά τα μηχανήματα που έχουν στην διάθεσή τους και πού προκαλούν το κακό, από προβλήματα υγείας , αρρώστιες και την διαταραχή της ψυχικής ισορροπίας , από την προβολή εφιαλτικών ονείρων έως την τρέλα, και από την υποβολή στον νού έως την αποδυνάμωση της θέλησης , μας θυμίζουν τους διαβόλους που αναφέρει η θρησκεία. 

Η κίνησης στον χωροχρόνο


Αυτοί, οι Γκρίζοι Deros είναι πού έδωσαν όλες τις τεχνολογικές γνώσεις μέσω των επαφών πού συνάψανε με συγκεκριμένους επίγειους. 
Η λέξη «μηχανή» άλλωστε, προέρχεται από το ουσιαστικό «μήχος» πού σημαίνει , μέσον, τρόπος, δόλος, απάτη, τέχνασμα. 
Όλα τα παραπάνω ισχύουν για την Ατλάντια φυλή και εκφράσθηκαν από τον άτλαντα Προμηθέα και τα τεχνουργήματα του, τους ανθρώπους με το ολίγο πύρ.
Για την Μασονία και τον Τεκτονισμό ο βασιλιάς του Κόσμου είναι ο Μέγας Αρχιερέας του Σύμπαντος .

Όταν κάποτε , σύμφωνα με όσα λέει η κρυφή ιστορία του κόσμου, κατά τον Warren Smith, ο ήλιος έγινε επικίνδυνος για τους κατοίκους εκείνης της εποχής , «…οι ραδιενεργές εκπομπές από τον ήλιο, τρύπωναν μέσα στα σώματα μίας αθάνατης φυλής…γνωστοί σαν Άτλαντες και Τιτάνες…
Αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την γή και να αναζητήσουν έναν άλλο πλανήτη …έναν σκοτεινό πλανήτη χωρίς ήλιο …οι φτωχοί και κακότυχοι που προσβλήθηκαν από ραδιενεργές ασθένειες εγκαταλείφθηκαν στις σπηλιές …αυτά τα τερατώδη πλάσματα είναι οι Deros …είναι τα δαιμονικά πλάσματα του κακού. 
Οι Άτλαντες βέβαια , δεν έφυγαν σε κάποιον άλλο πλανήτη στο διάστημα, αλλά τρύπωσαν στήν σκοτεινή και χωρίς ήλιο χώρα κάτω από την Γή.
Χρησιμοποιώντας όμως το άνοιγμα του βόρειου πόλου της Γής με τόν οποίο συνδέετε ο πλανήτη μας με τους άλλους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος καθώς και με μακρινούς γαλαξίες, μέσα από την τεχνολογική γνώση πού κατείχαν , δημιούργησαν ένα είδος «σκουληκότρυπας» για μακρινά ταξίδια πέρα από τον χρόνο. Μέσω της χρήσεως της αρνητικής ύλης και αρνητικής ενέργειας . 
Η αρνητική ύλη πού έχει αντιβαρυτικές ιδιότητες, και η αρνητική ενέργεια πού είναι απαραίτητη για το ταξίδι μέσα από την σκουληκότρυπα, αποτελούν δύο φανταστικά στοιχεία κίνησης στον χωροχρόνο .
Ο φυσικός Κίπ Θόρν, τό 1988 είχε θέσει την υποψία του τρόπου πού θα γινόταν δυνατή η χρήση αυτών των δύο μυστηριακών δυνάμεων μέσω των οποίων μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ταξίδια στον χρόνο. Συγκεκριμένα, ο Χένρικ Καζιμίρ το 1933 , είχε πεί, πώς δύο παράλληλα μεταλλικά ελάσματα με μηδενικό φορτίο μπορούν να δημιουργήσουν αρνητική ενέργεια. 
Βάση τώρα της αρχής της απροσδιοριστίας του Χάιζενμπεργκ , μπορεί από το τίποτα να κάνουν την εμφάνισή τους ένα ηλεκτρόνιο και ένα αντιηλεκτρόνιο , και μετά να αλληλοεξαϋλωθούν . Επειδή λοιπόν τα παράλληλα ελάσματα βρίσκονται πολύ κοντά το ένα με το άλλο, τα σωματίδια δύσκολα έρχονται ανάμεσά τους. 
Με αυτή την βάση ο Θόρν πρότεινε πώς αν τα ελάσματα αντικατασταθούν από δύο σφαίρες , η μία μέσα στην άλλη, πού θα αποτελούνται από ένα εσωτερικό και ένα εξωτερικό κέλυφος, και συνδέοντάστες με μια σκουληκότρυπα, ίσως πραγματοποιούντο ταξίδια στον χωροχρόνο. Ένα είδος χρονομηχανής.


Συνεχίζεται...


Η Agharta ή υπόγεια πολιτεία...Ο Θάλαμος του ανθρώπινου εγκεφάλου...Τα συναισθήματα




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα