Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΙΛΑΜΕ- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ



Πως να σκεφτούμε; Άνοιξε το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, την έντυπη και ηλεκτρονική ενημέρωση, κοίταξε το κάθε κράτος μαζί με την Εκκλησία πως εκπαιδεύει τους ανθρώπους από την γέννηση τους, κοίταξε τα χιλιάδες blogs που υποτίθεται διδάσκουν την αφύπνιση αλλά ποτέ με βάση τον Άνθρωπο αλλά με οτιδήποτε άλλο ώστε να νιώθουμε πάντα κατώτεροι γενικώς.
Μας διδάσκουν ότι ανήκουμε στην τροφική αλυσίδα και δεν είμαστε στην κορυφή, αλλά και κανείς δεν αναρωτήθηκε τι θεός είναι αυτός που γέννησε έναν τόσο σκοτεινό κόσμο όπου κάθε έμβιο ον πρέπει να σκοτώσει ένα άλλο είδος για να επιβιώσει.


Αυτός ο Θεός λοιπόν δεν είναι ούτε έχει σχέση με τον Αληθινό Θεό που είναι ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ.

Είμαστε μέσα στο στυγνό σκοτάδι το ενδυθήκαμε γιατί φοράμε το σώμα του, την λογική του, τα συναισθήματα του, τις σκέψεις του, γι'αυτό είμαστε θνητοί γιατί λειτουργούμε χωρίς τον Νου της ψυχής αλλά σαν όλα τα υπόλοιπα ζώα.

Τι κάνουν όλα τα υπόλοιπα ζώα; Υπακούουν στον αρχηγό της οικογένειας, της αγέλης, και όλα οδηγούνται από την διττή φύση, 
η οποία καθοδηγεί την ζωή τους μηχανικά, όπου κάθε τι που κάνουν είναι όμοιο με όλα τα υπόλοιπα ζώα του είδους τους.
Τα μυρμήγκια κουβαλούν όλα μαζί τροφή για τον χειμώνα και το κάνουν από την φύση διότι όλα κάνουν ακριβώς το ίδιο.

Ο Άνθρωπος όμως διαφέρει γιατί έχει τις τέχνες και τις επιστήμες και δεν είναι όλοι μουσικοί ούτε ποιητές ούτε φιλόσοφοι ούτε τεχνίτες ούτε επιστήμονες ούτε ιεράρχες ούτε ποιμένες κτλ.
Αρα αυτό που μας κάνει διαφορετικούς από όλα τα άλλα ζώα είναι η επαφή μας με την Αληθινή ουσία της Ζωής. Την ανθρώπινη ψυχή, την διανοητική σκέψη του Λόγου.

Για να μην μάθουμε λοιπόν ποιοι είμαστε ώστε να διαλύσουμε το matrix διότι χάσαμε την επαφή με τον αληθινό μας ιδεατό εαυτό, δημιούργησε το διττό πνεύμα της φύσης ένα δεύτερο matrix μέσα στο matrix, όπου κάθε πληροφορία που μαθαίνουμε είναι αποκλειστικά δική του, αφού από την γέννηση μας και μετά επειδή γνωρίζει ότι ενδυθήκαμε την σάρκα άρα το δικό του σώμα, ξέρει και πώς λειτουργεί, όπως δηλαδή όλα τα υπόλοιπα ζώα.

Μας εκπαιδεύει να μην σκεφτόμαστε μόνοι μας ποια είναι η αλήθεια, αλλά μας λέει ποια είναι η αλήθεια, και κάθε άνθρωπος που θα πει κάτι διαφορετικό θα καταδιωχτεί θα συκοφαντηθεί θα μείνει έξω από το κοπάδι το σύστημα, όπως το πείραμα με τους πέντε πιθήκους https://www.youtube.com/watch?v=yFwWY24QFlQ  διότι το κοπάδι ως μονάδα αισθάνεται τον φόβο να καταδιωχτεί από το υπόλοιπο κοπάδι αν σκεφτεί κάτι διαφορετικό, οπότε υποσυνείδητα από τον φόβο μην κάνει λάθος ξαναγυρίζει πίσω στο κοπάδι και το μαντρί τον κόσμο που του έχουν κτίσει, για να αισθάνεται ασφάλεια μέχρι να πάει στο σφαγείο που δεν είναι άλλο από μία νέα μετενσάρκωση.

Δες το πείραμα των πέντε πιθήκων και θα καταλάβεις γιατί δεν σκέφτονται οι άνθρωποι.

Για ποια ελεύθερη βούληση μιλάμε λοιπόν;
Αν υπήρχε, δεν θα πολεμούσαν νύχτα μέρα, 24/7 να σου βάλουν στο μυαλό πως να λειτουργήσεις, τι να ψηφίσεις, τι να σκεφτείς. Ούτε δευτερόλεπτο δεν σε αφήνουν να σκεφτείς μόνος σου. Πόσο μάλλον να πράξεις. Αυτός είναι ο μετάνθρωπος. Ένα δοχείο γεμάτο από τις γνώμες των άλλων, μέσα σε μια ψευδαίσθηση ελευθερίας.

Τα παραδείγματα πολλά. Είναι μπροστά σας και επηρεάζουν το ήδη μολυσμένο και σε καταστολή υποσυνείδητο σας. Το κλειδί είναι η συνειδητότητα και η παρατήρηση. Παρατηρήστε πως μετά από κάποια εκπομπή εισβάλουν ξένες ιδέες μέσα στο μυαλό σας.

Παρατηρήστε τον φόβο, με ποιόν τρόπο σας επηρεάζει μετά από το τάδε τηλεοπτικό πρόγραμμα. Παρατηρήστε την παράλυση από τον 2ωρο βομβαρδισμό τρομο- πληροφοριών οποιουδήποτε δελτίου ειδήσεων.

Η ελεύθερη βούληση δεν υπάρχει στη ζωή. Είναι μια ουτοπία, ένα όνειρο και μάλιστα όνειρο απατηλό. Από τη στιγμή που γεννιόμαστε μας μαθαίνουν πως να λειτουργούμε, τι να θέλουμε, πως να σκεφτόμαστε και να πράττουμε. Μας δίνουν πάντα 2 επιλογές για να έχουμε την ψευδαίσθηση της ελεύθερης βούλησης. Είμαστε τα γρανάζια ενός φαύλου συστήματος που τρέφεται αποκλειστικά από εμάς.

Το ανθρώπινο είδος αν θέλει πραγματικά την ελευθερία του θα πρέπει να διαγράψει ότι έχει μάθει και να ξεκινήσει από την αρχή. Να φέρει έναν νέο πολιτισμό αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και βαθιάς πνευματικότητας. Να απορρίψει το χρήμα, τους ηγέτες, την πολιτική, την τηλεόραση, την τεχνολογία, τις πόλεις, τα σχολεία, τα βιβλία, τις θρησκείες, τα πάντα.

Αν θέλει την ελευθερία του, θα πρέπει τουλάχιστον να το προσπαθήσει.

http://www.awakengr.com





Δεν ξέρω σε πόσο ποσοστό ισχύει αυτό, αλλά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ότι οι άνθρωποι άρχισαν να αναζητούν μια άλλη αλήθεια ώστε να τους καλύψει τον συναισθηματικό και εσωτερικό νοητικό τους κόσμο.

Είναι πλέον καταφανές ότι δεν φέρουμε ως ανθρωπότητα την αρμονία μέσα μας, μα και στον εξωτερικό μας βίο, φτάσαμε στα άκρα, στο απροχώρητο, σε ένα αδιέξοδο, είτε στο υλικό πεδίο (πλούσιοι φτωχοί), είτε στον μεταφυσικό εσωτερικό μας κόσμο, όπου καμία θρησκεία και κανένα πολιτικό σύστημα πλέον δεν μας καλύπτει.

Οπότε με όλα αυτά είναι σίγουρο ότι με τον ένα η τον άλλο τρόπο θα οδηγηθούμε σε μία βίαιη αλλαγή με καταστρεπτικά αποτελέσματα, η σε μία πνευματική αλλαγή, όπου όλοι μα όλοι θα κοιτάζουμε τον συνάνθρωπο μας με αληθινή αγάπη, όπου θα βοηθούμε ο ένας τον άλλον και ποτέ για το ατομικό μας συμφέρον.

Αυτό θα συμβεί γιατί πλέον θα γνωρίζουμε ότι όλη μαζί η ανθρωπότητα είμαστε από μια ουσία γεννημένοι, αυτή της αλήθειας της ζωής, όπου ενώθηκε με την ουσία του διττού πνεύματος και του σώματος του, το οποίο πνεύμα δεν ηρεμεί ποτέ και επιβάλλει πάντα τις αντιθέσεις των άκρων, όπως και το σώμα μεταβάλλεται συνεχώς προς τα άκρα έως ότου πεθάνει από την ακραία συνεχή μεταβολή του και φθορά.

Γι'αυτό όσο ζούμε ως ανθρωπότητα πρέπει να μας γίνει αντιληπτός ο αληθινός μας εαυτός, να αρχίσει να διδάσκεται η γνώση της ελεύθερης σκέψης του Αγαθού μας Ιδεατού εαυτού τον Νου, την νοητή ουσία της ψυχής, ώστε να μεταβάλλει αυτό τον σκοτεινό κόσμο τουλάχιστον σε έναν κόσμο όπου κανείς δεν θα έχει διεστραμμένες ανάγκες, όπου για να επιτευχθούν οι ανάγκες του θα πατά στα πτώματα των συνανθρώπων του, όπως γίνεται πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας έως και σήμερα.

Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, τότε το συντομότερο δυνατό πρέπει να σηκωθούμε και να φύγουμε από αυτόν τον αδιέξοδο κόσμο, όπου κρατά για πολλές χιλιάδες χρόνια αποκομμένη την νοητή ουσία της ψυχής από τον άνθρωπο, ο οποίος οδηγείται από την διττή θνητή του φύση των ζώων, όπου το ισχυρότερο επιβάλλεται στο κατώτερο, δείγμα της ανισότητας και όχι της αρμονίας και αγάπης.

Γι'αυτό και τονίζω ότι πρέπει πρώτα η ανθρωπότητα να διδαχτεί την αλήθεια της ζωής, το γνώθι σ αυτόν, να γνωρίσει τον αληθινό εαυτό της, ειδάλλως αυτός ο κόσμος ποτέ δεν πρόκειται να αλλάξει.

Αυτό πιστεύω, ότι μόνον όταν φύγει το πλέγμα, αυτό το σκοτεινό πέπλο που αποκόπτει την επαφή με την αληθινή νοητή ουσία της ζωής από τον άνθρωπο.
Μόνον έτσι θα επέλθει η μαζική συνειδησιακή αφύπνιση των ανθρώπων.

morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα