Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ

Να το πω απότομα. Αν δεν κάνεις σεξ, δεν το πολυκάνεις με την δικιά σου, τότε το θέλει το...κεφάλι σου! Το κέρατο στο κεφάλι σου. Θα στο φορέσει κανονικά. Θα πάει μ' άλλον! Και δεν θα συμβεί αυτό επειδή το κορίτσι θέλει να ξενοπηδηχθεί. Όχι. Θα φθάσει στην απιστία επειδή εσύ, με τη συμπεριφορά σου, την σπρώχνεις σ' άλλη αγκαλιά, που δεν θα είναι μόνο χάδια και φιλιά με τον άλλον, αλλά και ...κάτι περισσότερο.
Μιλάμε για την γυναίκα που είναι άλλο έργο, καμία σχέση με τον άνδρα. Ανήκουν στο ανθρώπινο είδος και τα δύο φύλα, όμως είναι η μέρα με τη νύχτα ο αρσενικός με τη θυληκιά. Διαφορετική σκέψη, διαφορετικές ενστικτώδεις αντιδράσεις.
Δεν κατάλαβα! Και ο άνδρας είναι περίεργο τραίνο. Μανουλομάνουλο να έχει δίπλα του, κάθε μέρα στη διάθεσή του, πάλι θα ψάχνεται να την κάνει. Να την πέσει ακόμα και σε κάποια γάμα εθνικής. Αυτή είναι η φύση του, η αρχέγονη. Γνωστά πράγματα, πολύ πριν η επιστήμη προσπαθήσει να φωτίσει τα σκοτάδια της ανθρώπινης ψυχής.
Λέμε για την γυναίκα.
Τι λένε οι έρευνες. Της κάνει σεξ δέκα φορές το μήνα. Η γκόμενα, η συμβία δεν σκέπτεται να τον απατήσει. Με 5 φορές το μήνα η δουλειά αρχίζει να βρωμάει. Όχι τόσο γιατί της λείπει το σεξ, όσο ότι ο άλλος την παραμελεί. Έτσι το παίρνει. Ότι δεν επικοινωνεί μαζί της ως σύζυγος, ως συνεταίρος του γάμου τους, ως σύντροφος. Να, γιατί στο μεγαλύτερο ποσοστό τις άπιστες θα τις βρεις στις γυναίκες που ο άνδρας τους το κάνει στην ξεπέτα, για 5 λεπτά.
Η κυρία είναι οκέυ όταν της δίνει χρόνο ο άνδρας. Ας μην της κάνει αλησμόνητο γαμήσι. Είναι τρισευτυχισμένη, αισθάνεται πλήρης αν ο άνδρας της χαρίζει σιγουριά. Σταθερότητα. Ασφάλεια. Αγάπη. Κι αυτά τα εισπράττει όταν ο άλλος της δείχνει ότι γι' αυτόν πράγματι υπάρχει. Ασχολείται μαζί της, της μιλάει ακόμα και για τον Βαρουφάκη, τον Μαρινάκη, τον Βουτσά, την Αντζελα Δημητρίου, για διάφορα σχετικά και άσχετα θέματα.
Ο άνδρας και ευχαριστημένος να είναι με την γυναίκα του, να μην έχει πρόβλημα κανένα με το γάμο του, κατά 55% θα απιστήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα θα γίνει «άτιμη» για το «γαμώτο» της. Για να τον εκδικηθεί. Να τον τιμωρήσει, όχι τόσο για τη δική της ευχαρίστηση, όταν ο άνδρας δεν της ξηγιέται καλά.
Λέμε τι γίνεται σε χοντρά ποσοστά. Μην πέσουμε στις διάφορες περιπτώσεις. Μια γυναίκα π.χ. να ξελογιαστεί από μια φίλη της, που εκείνη ξενοπηδιέται και της ξεσηκώνει τα μυαλά. Και την σπρώχνει να ανακαλύψει κι αυτή το ζαχαρωτό, το λαχείο με κάποιον γλυκοτσούτσουνο.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα