Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΒΑΛΣΑΜΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ


Ο μπαμπάς Κορακάκης είχε συμφωνήσει με τον δήμαρχο Δράμας, εδώ και ενάμιση μήνα, να γκρεμιστεί η παράγκα που χρησιμοποιούσε η ολυμπιονίκης της σκοποβολής για προπόνηση. Αυτά τα ισχυρίστηκε ο ίδιος ο δήμαρχος. Και όλως τυχαίως η κατεδάφιση συντελέστη όταν η νεαρή Αννα πήρε το πρώτο από τα δυο μετάλλιά της.
Τέτοια γκέλα δεν έχει κάνει ούτε ο Βούλγαρος σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού, ονόματι Ιβανώφ που μέχρι τώρα δεν πετυχαίνει την μπάλα ούτε σταματημένη. Ποιος είναι ο σύμβουλός σου κύριε Δήμαρχε της Δράμας να τον βαλσαμώσουμε για να μην χαθεί η ράτσα;
Μιλάμε περί πολιτικής τέχνης. Δώσε βάση. Είσαι σε αδιέξοδο κύριε αρχοντο - μπάμια μου γιατί οι βρεγμένες πατσαβούρες έρχονται από παντού, τι κάνεις; Καταρχάς σκέφτεσαι. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να κρυφτείς. Δεν μιλάς ούτε στο παιδί σου. Ο μόνος τρόπος για να την γλιτώσεις είναι να βάλεις τον μπαμπά Κορακάκη να πει αυτά που ισχυρίστηκες εσύ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Ομιλούμε για πολιτική σκέψη και δράση. Αν ήδη το έχεις προσπαθήσει και ο μπαμπάς Κορακάκης έχει αρνηθεί να το κάνει, τότε μας λες παραμύθια περί συμφωνίας. Αρα κάθεσαι και τρως τις πατσαβούρες, ξανά αμίλητος. Πάντα αμίλητος. Σε κάθε περίπτωση και εφόσον δεν μπορείς να το σώσεις με τον μπαμπά Κορακάκη έστω και εκ των υστέρων, καταλαβαίνεις τη γκέλα σου, βαλσαμώνεις τον σύμβουλό σου και παραιτείσαι από μόνος σου, για να έχεις τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σου.
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα. Είμαι στις καλές μου και στα ψιθυρίζω δωρεάν...
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα