Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ: ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΑΔΙΟ! ΕΤΡΩΓΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!

γυναίκα-θεραπευτεί σταδίου-4-καρκίνου
Όταν η Candice Marie Fox πήγε να δει τον γιατρό της, αυτός της είπε ότι έχει καρκίνο του θυρεοειδούς. Ο καρκίνος είχε ήδη εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα της και σύμφωνα με την αξιολόγηση των γιατρών, είχε μόλις 5 χρόνια ζωής.
Είναι 31 ετών τώρα, και αρνήθηκε να πάει σε χημειοθεραπείες. Αντ 'αυτού, άρχισε να τρώει 3 ανανάδες την ημέρα. Πρόσθεσε, επίσης, γκρέιπφρουτ, λεμόνι, παπάγια, μήλα, ακτινίδια και μπανάνες στη διατροφή της.
Εντός 6 μηνών δεν υπήρχε ίχνος του καρκίνου του θυρεοειδούς. Ήταν «ολοκάθαρη".
Ανακάλυψε ότι η βρομελίνη από τους ανανάδες, το ακτινίδιο και την παπάγια κατέστρεψαν το στρώμα πρωτεΐνης των καρκινικών κυττάρων. Η πρωτεΐνη που προέρχεται από ζωικά προϊόντα πραγματικά έδινε τροφή στα καρκινικά κύτταρα, με αποτέλεσμα όταν έτρωγε, όλη η ενέργειά της χρησιμοποιοόταν στην πέψη των τροφίμων, και το σώμα δεν μπορούσε να ιαθεί.
Οι γιατροί ανακάλυψαν τον καρκίνο του θυρεοειδούς το 2011. Της είπαν να πάει σε χημειοθεραπείες, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Το άλλο πράγμα που οι γιατροί έκαναν λάθος είναι ότι της είπαν ότι της απέμεναν μόνο 5 χρόνια.
Ο ξάδελφός της, Φράνκι, πέθανε από καρκίνο στην ηλικία των 13. Το ίδιο πράγμα συνέβη με τον καλύτερο φίλο της Jamie. Πέθανε όταν ήταν 31. Πιστεύει ότι το κακό είναι η χημειοθεραπεία, και πέθανε εξαιτίας αυτής.

Οι γιατροί μου είπαν ότι δεν έχω χρόνο για να καταπολεμήσω τη νόσο, επειδή είχε ήδη εξαπλωθεί σε ολόκληρο το σώμα, λέει η Candice. Αλλά δεν το έβαλε κάτω και άρχισε να διαβάζει πολλά διαφορετικά άρθρα για τον καρκίνο. Βρήκε ότι η βρομελίνη από τον ανανά, το ακτινίδιο και την παπάγια καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα και έτσι άρχισε να πίνει χυμό ανανά κάθε μέρα. Δεν έτρωγε τίποτα άλλο εκτός από φρούτα για μέρες.
Σταμάτησε επίσης να χρησιμοποιεί χημικά καλλυντικά και προϊόντα καθαρισμού, σταμάτησε το κάπνισμα και πήρε κάποια μέτρα για τη μείωση του στρες στη ζωή της, επειδή όλα αυτά τρέφουν τον καρκίνο.
Όταν πήγε για ένα check-up στο νοσοκομείο μετά από 6 μήνες, οι γιατροί σοκαρισμένοι, επιβεβαίωσαν ότι ο καρκίνος είχε εξαφανισθεί. 
Η Candice ήταν «ολοκάθαρη"
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα