Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Παρθένος η τελειομανής

14022230_10208249470813480_8789317358667715275_n

Η Παρθένος είναι ο λογιστής του ζωδιακού και σαν καλός λογιστής δεν θα σταματήσει ποτέ να καταγράφει, να εξετάζει και να αξιολογεί τα συν και τα πλην. Το μαθηματικό μυαλό του δουλεύει ασταμάτητα σαν το ρολόι για να μπορεί να έχει όλες τις αισθήσεις του σε συναγερμό, ώστε να μην του ξεφύγει τίποτα. Μπορεί να αναλύει και να συνθέτει όλα τα δεδομένα ανά πάσα στιγμή, και έχει το ταλέντο να ξεχωρίζει τα πρακτικώς απαραίτητα από τα περιττά και ασύμφορα.
Αγαπά την τάξη και την καθαριότητα και μπορεί να διακρίνει λεπτομέρειες παντού και να τις αξιολογεί αναλόγως, όσο κανένα άλλο ζώδιο.
Η Παρθένος είναι ζώδιο γήινο, μεταβλητό και δεκτικό. Η μεταβλητότητα του ζωδίου, το κάνει να μπορεί να ελίσσεται για να βρει τον καλύτερο τρόπο να κάνει ένα έργο. Ξοδεύεται σε λεπτομέρειες ακούραστα μέχρι να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα. Το γήινο στοιχείο του, θα φροντίσει για την τάξη που χρειάζεται να υπάρχει σε όλες τις καταστάσεις, έτσι που το έργο του, να είναι χρήσιμο και να εξυπηρετεί άψογα μια κοινωνική λειτουργία.
Ο Ήλιος στην Παρθένου μας δίνει έναν χαρακτήρα πρακτικό, σοβαρό, εργατικό, όπου η μεθοδικότητα του τρόπου που σκέφτεται και ενεργεί, θα τον κάνει απαραίτητο σε μια ομάδα. Το μυαλό του είναι πολύτιμο, γιατί έχει λύσεις για τα προβλήματα που του θέτουν και μεγάλη επιμονή μέχρι να τα λύσει, όσο και αν κουραστεί. Έχει πολύ αναλυτική σκέψη, αλλά και μεγάλη ευκολία στην σύνθεση, έτσι ώστε να έχει το τέλειο αποτέλεσμα με ότι καταπιάνεται.

Ο ευφυής επιστήμονας, ο επιδέξιος τεχνίτης, η ακούραστη νοικοκυρά, ο υπηρέτης της υγείας ως γιατρός ή νοσοκόμος, είναι μερικά από τα επαγγέλματα και τις ασχολίες, όπου θα συναντήσετε έναν σχολαστικό Παρθένο. Επιμελής μαθητής αλλά και καλός δάσκαλος, αφού θα διψά για γνώση και μόνιμα θα επιζητά την τελειότητα μέσα από αυτήν.
Στην ερωτική ζωή του δυσκολεύεται λιγάκι γιατί ψάχνει κάτι το συγκεκριμένο, που αν μεν το βρει θα το υπηρετεί για πάντα, αν δεν το βρει όμως όπως το θέλει, θα μείνει στο μυαλό του, αφού μπορεί να προσπεράσει πολλές φορές μια ωραία σχέση, γιατί διστάζει να ρισκάρει να τσαλακωθεί και να αφεθεί στην περιπέτεια ενός μεγάλου έρωτα.
Κριτικάρει πάντα αυστηρά αφού έχει τις ίδιες απαιτήσεις από τους άλλους, που έχει και από τον εαυτό του. Ποτέ δεν είναι ευχαριστημένος αφού στο τέλειο υπάρχει το τελειότερο. Πάντα φοβάται την κριτική των άλλων, πόσο μάλλον την αυτοκριτική του, που δεν σταματάει ποτέ, γιατί λειτουργεί σαν την μηχανή ενός ρολογιού ασταμάτητα. Πολλές φορές χάνεται μέσα στις λεπτομέρειες, παρατηρώντας το δένδρο χωρίς να μπορεί να έχει την εικόνα του δάσους. Αυτό κουράζει και τον ίδιο, αλλά και τους άλλους, γιαυτό ενώ είναι απαραίτητος γίνεται και μη αρεστός, γιατί κολλάει στα μικρά και χάνει τα μεγάλα.
Αν έχετε έναν Παρθένο στο περιβάλλον σας, θα έχετε εξασφαλισμένη την κριτική για όλη σας την ζωή, όμως παράλληλα θα έχετε κάποιον που θα σας απαλλάσσει από όλα τα βαρετά της καθημερινότητας σας. Με μια δόση γκρίνιας βέβαια, αλλά θα κοιμάστε ήσυχοι, γιατί κάποιος θα φροντίζει για εσάς και την υγεία σας.
Αλέκα Δουζίνα – Στυλιανού
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα