Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΧΥΣ ΤΩΝ «ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΨΙΘΥΡΩΝ» – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ


Μια πολύ μεγάλη βοήθεια για την ανάπτυξή σας είναι η συνήθεια του νοητικού ψιθυρίσματος στον Θεό. Θα δείτε μια αλλαγή στον εαυτό σας που θα σας αρέσει πάρα πολύ. Άσχετα με το τι κάνετε, ο Θεός θα πρέπει να είναι διαρκώς στον νου σας. Όταν θέλετε να δείτε κάποια ιδιαίτερη παράσταση ή να αγοράσετε ένα ρούχο ή ένα αυτοκίνητο που σας αρέσει, δεν είναι αλήθεια ότι άσχετα με το τι άλλο μπορεί να κάνετε, διαρκώς σκέπτεστε πώς να πραγματοποιήσετε αυτά που επιθυμείτε? Μέχρι να εκπληρώσετε αυτές τις δυνατές επιθυμίες σας, ο νου σας δεν ησυχάζει. Δουλεύει ασταμάτητα για την πραγμάτωση αυτών των επιθυμιών.
Ο νους σας θα πρέπει να είναι στραμμένος στον Θεό νύχτα και μέρα με τον ίδιο τρόπο. Μεταλλάξτε τις ασήμαντες επιθυμίες σε μια μεγάλη επιθυμία για Εκείνον. Ο νους σας θα πρέπει διαρκώς να ψιθυρίζει: «Νύχτα και μέρα, νύχτα και μέρα, Σε γυρεύω νύχτα και μέρα».

Οι νοητικοί ψίθυροι αναπτύσσουν δυναμική ισχύ στο να αναδιατάσσουν την ύλη σ’ αυτό που εσείς θέλετε. Δεν αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη είναι η δύναμη του νου. Όταν ο νους και η θέλησή σας είναι συντονισμένα με τη Θεϊκή Θέληση δεν χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το δάχτυλό σας προκειμένου να δημιουργήσετε αλλαγές πάνω στη γη. Ο θεϊκός νόμος θα λειτουργήσει για σας.
Όλα τα αξιοπρόσεκτα επιτεύγματα της ζωής μου έχουν αποκτηθεί μέσα απ’ αυτή τη δύναμη του νου σε συντονισμό με τη θέληση του Θεού. Όταν αυτή η θεϊκή γεννήτρια είναι σε λειτουργία, οτιδήποτε κι αν επιθυμήσω πραγματοποιείται. Όταν αυτός ο καινούργιος μας ναός γεννήθηκε στο μυαλό μου, υπήρχε μια δύναμη πίσω απ’ αυτή την ιδέα. Γγνώριζα ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να με σταματήσει. Είδα τη μεγάλη θέληση του Θεού να λειτουργεί. Πράγματα που το θνητό μυαλό ποτέ δεν θα μπορούσε ούτε καν να ελπίσει να περιμένει να συμβούν, πραγματοποιήθηκαν.

Οτιδήποτε πιστεύετε πολύ έντονα στον νου σας θα υλοποιηθεί. Ο Ιησούς είπε: «Διότι αληθώς σας λέω ότι όποιος πει προς το όρος τούτο, Σήκω και ρίξου εις την θάλασσαν, και δεν διστάσει στην καρδιά του, αλλά πιστέψει ότι εκείνα τα οποία λέει γίνονται, θα γίνει σ’ αυτόν ό,τι πει» (κατά Μάρκο ΙΑ:23).
Μην αποθαρρύνεστε σκεπτόμενοι ότι είστε αμαρτωλοί κι ότι ο Θεός ποτέ δεν θα έρθει σ’ εσάς. Τότε παραλύετε τη θέλησή σας. Η αμαρτία είναι μια προσωρινή αυταπάτη κι ό,τι έχει γίνει έχει τελειώσει. Δεν ανήκει πια σ’ εσάς αυτό. Αλλά δεν θα πρέπει να διαπράξετε το ίδιο λάθος ξανά.

 – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα