Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΠΑΡΑΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ Η ΚΟΡΑΚΑΚΗ



Για να κάνει και κάποια προκομένη δουλειά ο κύριος Παυλόπουλος, αυτό το καλαμπούρι που λέγεται «Πρόεδρος της Δημοκρατίας». Πρόεδρος που δεν προεδρεύει σε κανένα συμβούλιο, ούτε σε ΠΑΕ γάμα εθνικής. Και πρόεδρος ποιας δημοκρατίας, υπάρχει τέτοιο κόλπο στην Ελλάδα;
Τέλος πάντων, υποτίθεται ότι δουλειά είναι κι αυτή, να υποδεχθεί στο προεδρικό μέγαρο ο κύριος Προκόπης τους ολυμπιονίκες του 2016. Όχι και την σκοπεύτρια Άννα Κορακάκη, που όλοι οι Έλληνες την αγάπησαν για την επιτυχία της στο Ρίο, όμως στη συνέχεια ψιλοκομπλάρησε αρκετούς, διότι το κορίτσι έχει γλώσσα. Μεγάλη γλώσσα.
Έτσι που λες. Μόνο που δεν απείλησε με το πιστόλι της η Αννούλα μας να την προσκυνήσουν οι Έλληνες. Να της ζητήσουν συγγνώμην γιατί δεν την είχαν βοηθήσει πριν πάει στους ολυμπιακούς αγώνες. Γιατί της γκρέμισαν το σκοπευτήριο, μια παράγκα.
Δεν κάλεσαν την Κορακάκη στο προεδρικό μέγαρο και με την ευκαιρία να τα πούμε λίγο για την ολυμπιονίκισσα. Δεν έχει ξαναγίνει μ' άλλον, μ' άλλην πρωταθλήτρια. Προηγούμενο δεν υπάρχει. Τέτοια αλαζονεία, τέτοια υπεροψία, όπως αυτή που έδειξε η Δραμινή Άννα Κορακάκη. Όχι, κορίτσι μου. Σου λέω ότι κάποιοι, και δεν είναι λίγοι Έλληνες αυτοί, πάγωσαν με το στόμα σου. Μ' αυτά που πρόλαβες να πεις όλα μαζεμένα.

Όμορφη είναι η Κορακάκη, δροσερή. Ολυμπιονίκις, αυτό πάνω απ' όλα, όμως το παραξήλωσε με το χρυσό που μας έφερε. Στο φινάλε, Ελλάδα είμαστε, ένα καφενείο, μια ασόβαρη χώρα. Έκανε τιμητική εκδήλωση ο πρόεδρος της δημοκρατίας για τους ολυμπιονίκες και δεν κάλεσαν την Κορακάκη. Γιατί; Την ξεχάσανε. Αυτή είναι η αλήθεια.
Και πήγαν μετά να το μπαλώσουν. Ότι... δεν της έστειλαν πρόσκληση διότι θα έλειπε στο εξωτερικό. Ούτε στην Ταγκανίκα δεν τα λένε αυτά. Η πρόσκληση στέλνεται, ακόμα κι αν ο προσκληθείς, πολύ περισσότερο αν είναι ολυμπιονίκης, είναι βέβαιο ότι κωλύεται να παραστεί.
Είπαμε. Της πλάκας είναι όλα. Πρόεδρος της δημοκρατίας. Κυβέρνηση. Υπουργεία. Με μια εξαίρεση. Τον Κοντονή. Σου λέω της πλάκας. Τζάμπα λεφτά παίρνουν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα