Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Η ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ "ΦΩΣ ΛΟΓΟΣ Η ΖΩΗ" ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ





Εδώ δεν κάνω κύρηγμα, αλλά έναν διάλογο διά του Λόγου της ψυχής. Επιθυμώ τον διάλογο και όχι το κύρηγμα όπως κάνουν όλες οι θρησκείες και τα παρακλάδια της που υμνούν το Πνεύμα.

Πως είναι δυνατόν να βρίσκομαι σε λάθος δρόμο όταν ξεκάθαρα ο Ερμής Τρισμέγιστος μας αναφέρει πρώτος την Τριαδικότητα του Θεού, όταν ξεκάθαρα μας αναφέρει ότι ο Τριαδικός Θεός δεν είναι πνεύμα, και όταν ξεκάθαρα μας αναφέρει ότι το πνεύμα είναι δημιούργημα από το δοχείο της ανυπαρξίας από πυρ και πνεύμα, το οποίο εμφανίστηκε από το σκότος μερικά, το οποίο πήρε και του έδωσε νοερή ζωή στο πνεύμα ο δεύτερος Νους δημιουργός.

Υπάρχουν δύο δημιουργίες, η Αρχέτυπη που είναι από την ίδια όμοια ουσία με τον Τριαδικό Θεό, και η θνητή δημιουργία του δεύτερου Νου δημιουργού αποτέλεσμα της ένωσης του με το πυρ και πνεύμα μιας άλλης κατώτερης ουσίας που δεν είναι η ζωή.



Ο Άνθρωπος γεννήθηκε όμοιος με τον Πατέρα Θεό στην Αρχέτυπη δημιουργία, άρα είναι ο δεύτερος θεός, και απλά θέλησε να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει, αφού ο Πατέρας Θεός του έδωσε την εξουσία όλων των δημιουργημάτων του.

Ο Πατέρας Θεός είναι Φως Λόγος η Ζωή και αυτή η Τριαδικότητα του.
Πουθενά δεν μας αναφέρει ο Ερμής Τρισμέγιστος ότι είναι πνεύμα ο Τριαδικός Θεός.

Μας λέει όμως ότι ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι από πυρ και πνεύμα, διότι ενώθηκε με αυτή την σκοτεινή και υγρή φύση που εμφανίστηκε από το σκότος.

Αν δεν γίνετε κατανοητό σε εσάς τι είπε ο Ερμής Τρισμέγιστος στον Ποιμάνδρη και στα Ερμητικά κείμενα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι η Αλήθεια.
Διαψεύδετε τον Ερμή Τρισμέγιστο; πείτε μας να το ξέρουμε.


morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα