Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Telegram : Νέα εφαρμογή επικοινωνίας για κινητά τηλέφωνα tablets και PC.




Γρήγορο, απλό, δωρεάν και πολλά υποσχόμενο το Telegram είναι μία νέα εφαρμογή επικοινωνίας για κινητά τηλέφωνα tablets και PC. Mπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες συνομιλιών με έως και 200 άτομα, ώστε να μπορείτε να μείνετε συνδεδεμένοι με όλους ταυτόχρονα. Πλέον, μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο μέχρι και 1GB, να στείλετε πολλές φωτογραφίες από το διαδίκτυο.

Όλα τα μηνύματά σας είναι στο ΄΄σύννεφο΄΄, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιαδήποτε από τις συσκευές σας. Για όσους ενδιαφέρονται για τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικότητάς τους, μπορούν να δημιουργήσουν μυστικές συζητήσεις, με κρυπτογράφηση ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα μηνύματά τους  θα διαβαστούν μόνο από τον αποδέκτη τους. Όταν πρόκειται για μυστικές συζητήσεις, δεν καταγράφεται τίποτα στους διακομιστές και μάλιστα μπορείτε να προγραμματίσετε αυτόματα την αυτοκαταστροφή των μυνημάτων σας.


Σε αντίθεση με το WhatsApp, το  Telegram είναι μια εφαρμογή cloud-based messenger με απρόσκοπτο συγχρονισμό. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα μηνύματα σας από πολλές συσκευές ταυτόχρονα, και να μοιραστείτε  απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών, βίντεο και αρχείων (doc, zip, mp3, κτλ) μέχρι και 1,5 GB το κάθε ένα και αν δεν θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα στη συσκευή σας, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο ΄΄σύννεφο΄΄.

Για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή σε υπολογιστές με Windows ή Mac, θα πρέπει πρώτα να την  έχετε ενεργοποιήσει στο κινητό σας τηλέφωνο.

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows, iOS, Mac OS X, Android,Windows Phone,





 lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα