Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ψυχολογική συνομωσία … Η ψευδαίσθηση της ανάγκης επιβεβαίωσης του εαυτού μας


Η προσπάθεια να επιβεβαιώσουμε την ύπαρξη μας το <<εγώ >> μας … είναι μια συνεχής μηχανική δράση  και συμπεριφορά.
  Δεν είναι μια συνειδητή δράση…!.
Η συνείδηση δεν έχει ανάγκη καμιάς επιβεβαίωσης,  από τίποτα και από κανένα .

Αυτή η δράση είναι μια μηχανική λειτουργία της προσωπικότητας η οποία υπηρετεί  την ανάγκη των εκατοντάδων ψυχολογικών παρασίτων τα οποία υπάρχουν  και τρέφονται από τις ενέργειες μας μέσα   στους ψυχολογικούς μας κόσμους .
Και τα οποία  επιδιώκουν πάντοτε να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους μέσα από τα αντικείμενα της…… λατρείας τους ,  τα οποία εντοπίζουν μέσω των αισθήσεων μας και μετά ερμηνεύουν  ανάλογα την πεποίθηση  ή την σκέψη με την οποία δημιουργήθηκαν .

Έτσι η απληστία ........επιβεβαιώνεται επιδιώκοντας  πάντοτε περισσότερα, και  ακόμα περισσότερα χρήματα, περιουσίες , αντικείμενα ,  κλπ.
Η λαγνεία ........αναζητώντας  περισσότερους εραστές , σεξουαλικές επαφές , και  ηδονές .
Η υπερηφάνεια ........από τα κομπλιμέντα, από την έκφραση του θαυμασμού των άλλων,
  το κυνήγι της επιτυχίας , την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων.
Ο φόβος .......επιβεβαιώνεται με περισσότερο δράμα, αβεβαιότητα, ταυτίζετε με αρνητικές ειδήσεις και εστιάζει στα δυσάρεστα γεγονότα που τον διατηρούν στο προσκήνιο της ψυχολογίας μας .
Ο φθόνος και η ζήλια ........επιβεβαιώνεται όταν εστιάζεται στα κουτσομπολιά , στο κατηγόρημα  προς τους άλλους ανθρώπους, στο ψέμα, στη συκοφαντία.
Με τον ίδιο τρόπο εκατοντάδες ψυχολογικά παράσιτα επιδιώκουν την επιβεβαίωση τους αναζητώντας το <<αντικείμενο>> τους μέσα στην καθημερινότητα μας.

Το κάθε μας ψυχολογικό παράσιτο, Ανάλογα με τις ανάγκες και τις εμμονές με τις οποίες  το  έχουμε διαμορφώσει μέσα στην ψυχολογία μας, έχει και την ανάλογη ένταση η συχνότητα που θα εκδηλώνεται μέσα από την προσωπικότητα μας .

Αν συνειδητά παρατηρήσουμε  τον εαυτό μας προφανώς και θα  εκπλαγούμε  όταν ανακαλύψουμε ότι πίσω από κάθε μας κίνηση, κάθε μας λέξη , σκέψη  και συναίσθημα στις συναναστροφές μας,  και στην καθημερινότητα μας ,  υπάρχει κρυμμένο ένα ψυχολογικό παράσιτο ένα διαφορετικό <<είμαι>>  το οποίο αναζητά να επιβεβαίωση την ύπαρξη του.

θα εκπλαγούμε όταν ανακαλύψουμε ότι παίζουμε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους προκειμένου να φέρουμε τα πράγματα εκεί που  αυτά τα ψυχολογικά στοιχεία θέλουν και επιθυμούν  κάθε φορά .

Νομίζουμε  ότι θέλουμε  να διαμορφώσουμε τις καταστάσεις σύμφωνα με τα δικά μας συμφέροντα,  τα δικά μας  θέλω   , τα πιστεύω μας , ή τις προσωπικές  μας επιθυμίες .
Αν εξετάσουμε όμως  σε βάθος θα δούμε ότι υπάρχουν πολλές  και διαφορετικές επιθυμίες, πολλά διαφορετικά θέλω,  πολλά διαφορετικά <<είμαι>>  και μάλιστα  με συγκρουόμενα και αντίθετα  συμφέροντα μεταξύ τους .

Όλα αυτά είναι << εμείς >>…… είναι τα  ψυχολογικά παράσιτα που προσπαθούν να εκφραστούν  μέσα από την προσωπικότητα μας,  να επιβεβαιώνουν  την ύπαρξη τους και να συνεχίζουν να υπάρχουν.
Ο πραγματικός  πόλεμος βρίσκετε μέσα μας …..και  ρέει  φυσικά και  απλά  και εκφράζεται και στο κόσμο μας μέσα από ….<<εμάς >>.

Η συνείδηση δεν χρειάζεται επιβεβαίωση , ή οποιαδήποτε έγκριση ,……..
Η  συνείδηση   θέλει απλά να είναι!…  και να βιώνει αυτό που είναι…!…. την κάθε στιγμή …!.. 

Τα ψυχολογικά παράσιτα  ομως την λαχταρούν καθημερινά.
Τα ψυχολογικά παράσιτα επιβεβαιώνονται με το να εκπληρώνουν τις επιθυμίες τους εις βάρος και της σωματικής και ψυχικής μας  υγείας , εις βάρος των συνανθρώπων μας  επίσης,  και σε επέκταση και εις βάρος ολόκληρων κοινωνιών,  αλλά και του ιδίου του πλανήτη.
   Υπακούουν σε  δόγματα θρησκευτικά ή πολιτικά, ηθικούς κανόνες, πεποιθήσεις ,   έθιμα εκατοντάδων ετών ή και χιλιάδων ετών, για τα οποία έχουμε ξεχάσει την σημασία τους .
Αν στο κόσμο , που ζούμε έχουν έρθει τα ....πάνω - κάτω,  ….. αυτό οφείλεται απόλυτα στα διαβολάκια που κουβαλάμε  στο ψυχισμό μας.

Κάθε ένα από  αυτά τα διαφορετικά <<είμαι >>που χρησιμοποιούν την ψυχολογία μας και εμποδίζουν την ελευθερία μας κάνοντας μας να πιστεύουμε το αντίθετο, είναι και ένας διαφορετικός διαβολάκος  που οφείλουμε να ξορκίσουμε [ να ελευθερώσουμε] από την ψυχολογία μας .

Κάθε ένα από  αυτά τα διαφορετικά <<είμαι >>που χρησιμοποιούν την ψυχολογία μας ερμηνεύουν την ζωή σύμφωνα με τα δικά τους διαφορετικά <<πρέπει>> , σύμφωνα με δικούς τους ηθικούς κανόνες και προκειμένου να εξυπηρετήσουν το αντικείμενο τους , και να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη τους καταφεύγουν ακόμα και σε ακραίες εκδηλώσεις.

Ανακαλύπτοντας  συνειδητά αυτά τα παράσιτα στο ψυχισμό μας σίγουρα θα νιώσουμε,   μιαθλίψη……. για αυτό το οποίο πραγματικά είμαστε, και εντοπίζουμε να συμβαίνει μέσα μας …..
  Αλλά συγχρόνως  θα νιώσουμε και μια ανακούφιση,  μια παράξενη <<αίσθηση ελευθερίας >> διότι εκεί υπάρχει πραγματική <<συνειδητή γνώση>> 
  που προέρχεται από την συνειδητοποίηση  μας .
Και μονο η συνειδητοποίηση  αυτή….  της ύπαρξης δηλαδη πολλών και διαφορετικών στοιχείων στον ψυχισμό μας,  μας οδηγεί με μαθηματικό τρόπο στην αυτογνωσία.

…………………………………………………………

Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική ψευδαίσθηση που έχουμε σαν άνθρωποι είναι ότι είμαστε …..ένας…!
Αυτή η ψευδαίσθηση ενισχύεται από το γεγονός ότι   έχουμε ένα φυσικό σώμα  το οποίο βλέπουμε καθημερινά στον καθρέπτη, και με το οποίο κάνουμε όλα τα αναγκαία για την ζωή μας στη διάσταση που ζούμε , όπως επίσης επειδή έχουμε ένα όνομα που όλοι μας αναγνωρίζουν με αυτό.

…Ομως  η αντικειμενική αλήθεια είναι ότι ψυχολογικά ……….είμαστε εκατοντάδες και χιλιάδες ψυχολογικά  και διαφορετικα παράσιτα.

Ο άνθρωπος είναι πραγματικά ένας  ψυχολογικος ξενιστής   ο οποίος συντηρεί και τρέφει στην ψυχολογία του εκατοντάδες ψυχικές οντότητες  χωρίς να το συνειδητοποιεί .

Δυστυχώς η συνείδηση βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης, αποβλακωμένη και εγκλωβισμένη μέσα σε πεποιθήσεις και θεωρήσεις που καλύπτουν και δικαιολογούν την ύπαρξη αυτών των παρασίτων, ο άνθρωπος έχει ξεχάσει τι σημαίνει συνειδητότητα,  αν και  συνεχώς μιλά για την συνειδητότητα και κατηγορεί την ασυνειδησία των συνανθρώπων του,  χωρίς να έχει επίγνωση της ασυνειδησίας και της ύπνωσης που βρίσκετε ο ίδιος  .

Ένα  επίσης γεγονός είναι ότι οι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι ψυχολογικά .
Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι σε όλο το κόσμο τα ψυχολογικά παράσιτα  οπως η απληστία, ο φοβος, ο φθόνος, το μίσος , η ζήλεια, η ανασφάλεια κλπ,  είναι όλα συνδεδεμένα επίσης ψυχολογικά μεταξύ τους, για αυτό και ολα αυτά τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά μεταδίδονται  με τόση άνεση και ευκολία παντού σε όλο τον κόσμο,  ανεξάρτητα της γλώσσας , της απόστασης , της θρησκείας κλπ.

Και εδώ είναι η προσωπική ευθύνη του κάθε ανθρώπου  ..διότι εξαλείφοντας  ο κάθε ένας και η κάθε μια  από τον ψυχισμό μας  τις προσωπικές  φοβίες , τον φόβο   τις ανασφάλειες  κλπ ,  ελαττώνουμε  την δύναμη αυτών των παρασίτων με τα οποία είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, και δίνουμε ευκαιρία στην παγκόσμια συνείδηση ….  
Ανοίγοντας  τους ψυχολογικούς δρόμους  και για τους συνανθρώπους μας.

Και αυτό είναι το μεγαλείο που δεν φαίνεται…. Του  <<εσωτεριστή >> …… διότι πραγματικά  ο άνθρωπος που δουλεύει με τον εαυτό του  εκτός του ότι ανοίγει ψυχολογικούς δρόμους , διασπά και  την δεύτερη μεγαλύτερη ψευδαίσθηση του ανθρώπου...... τον διαχωρισμό
 που πιστεύει ότι είναι διαχωρισμένος  σωματικα και ψυχικα από τους υπόλοιπους ανθρώπους . 

Ο άνθρωπος έχει επίσης δημιουργήσει  παράσιτα που τα χαρακτηρίζουμε ….. <<καλά >> ,  όπως είναι το …..είμαι …. της φιλοσοφίας ή του εσωτερισμού , τα παράσιτα της γνώσης , της θρησκείας , της αλληλεγγύης  της ηθικής, της καλής συμπεριφοράς  κλπ.
Δεν έχει καμία αξία να πιστεύω σε μια φιλοσοφία ή ιδέα που με κάνει να αισθάνομαι περήφανος αλλά στην ουσία δεν την καταλαβαίνω,  ή να πιστεύω σε ένα θεό που όμως δεν τον βιώνω  μέσα μου και δεν τον γνωρίζω,  ή σε μια ηθική που την αποδέχομαι  επειδή απλά πρέπει  αλλά που δεν την εφαρμόζω  διότι στην ουσία δεν μου αρέσει..
Πολλοί ψάχνουν  στο κόσμο για συνομωσίες , επικυρίαρχους , έλεγχο του νου, ελίτ που κυβερνούν και εξουσιάζουν τους ανθρώπους και πιστεύουν ότι δεν τους αφήνουν να ξυπνήσουν διότι  με κάποιο τρόπο τους ελέγχουν ψυχολογικά, οικονομικά, ιδεολογικά, πολιτικά κλπ…[?]
Ας μην ψάχνουν  αυτους τους <<δαίμονες>>  έξω από τον εαυτό τους …..αλλά ας κοιτάξουν  μέσα τους  να βρουν  αυτά τα στοιχεία τα συνωμοτικά    που τους  κρατούν φοβισμένους , που τους θέλουν φτωχούς , κακόμοιρους , και ανήμπορους .

Ολα αυτά που μας  κρατούν Κοιμισμένους  βρίσκονται μέσα μας,  και είναι καθαρά θέμα επιπέδου συνειδητότητας ….και τίποτε άλλο.!!!

Μπροστά σε έναν συνειδητό άνθρωπο… αλήθεια…… τι εξουσία μπορούν  να έχουν οι δήθεν επικυρίαρχοι, ,τι εξουσία  μπορούν  να έχουν  οι Ιλουμινάτοι,   οι Μασόνοι, οι Μπιλτεμπεργ , ροδόσταυροι και διάφορα αλλά δήθεν  κέντρα  παγκόσμιας  δύναμης και εξουσίας  τα οποία και  είναι υπαρκτά αλλά χωρίς ουσιαστική δύναμη .
Μπορούν ίσως να ελέγχουν [ως ένα σημείο]  αυτούς που είναι ελεγχόμενοι και αδιάφοροι συνειδησιακά.,  και που  οι ίδιοι  τους το έχουν επιτρέψει αφού τους ταΐζουν καθημερινά με τον θαυμασμό τους ,  με τον φόβο τους, και τις φαντασιώσεις τους ….

Κάποια από αυτά τα κέντρα προσπάθησαν  στο μακρινό παρελθόν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα διότι είχαν τον τρόπο  και ίσως την συνείδηση , και συνέβαλαν και στην ίδρυση κρατών , στην επαναφορά της δημοκρατίας , σε απελευθερωτικά κινήματα,  και βοήθησαν  πολλές κοινωνίες και σε πολλά ζητήματα.
 Τότε κάποια απο αυτά τα κέντρα ηταν <<μυητικά>>
  λειτουργούσαν με γνώση, και είχαν σαν κύριο μέλημα τους την εσωτερική εργασία και την  αφύπνιση της συνείδησης, και πολλοί μεγάλοι εσωτεριστές και μυημένοι, και εξέχουσες προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων  πέρασαν από αυτά.

Σήμερα  τα περισσότερα από αυτά τα κέντρα φαίνεται ότι έχουν εκφυλιστεί , δεν έχουν  πλέον την αίγλη του παρελθόντος , αν και κάποια από αυτά συνεχίζουν τις φιλανθρωπίες τους  το κάνουν μάλλον  για κοινωνική προβολή , φαίνεται ότι μέσα από εκεί ξεπηδούν  καλά πληροφορημένοι αλλά ασυνείδητοι, και καλά κοιμισμένοι άνθρωποι  χωρίς φυσικά να αποκλείουμε ότι μπορεί και κάποιοι να έχουν  και καλές προθέσεις .
 Κάποιοι  απο αυτούς προσπαθούν να επηρεάσουν την πολιτική , την οικονομία, ή  την θρησκεία   για προσωπικά τους συμφέροντα .και άλλοι για να μείνουν στην.... ιστορία.
     αυτό συμβαίνει διότι η συνείδηση  τους κοιμάται βαθειά όπως σε όλους .

Μέσα σε  αυτά τα κέντρα  δραστηριοποιούνται πολιτικοί , θρησκευτικοί ηγέτες , δημοσιογράφοι , επιχειρηματίες και  καλλιτέχνες , αλλά αν και φαίνεται ότι έχουν τον απαραίτητο μηχανισμό,  και το ανάλογο  κύκλωμα τελικά δεν μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους,
 διοτι πάντα κάτι στην πορεία  τους…. στραβώνει.
απλά ξεχνούν την ύπαρξη της συνείδησης,  η οποία είναι πιο υπερβατική και κυρίαρχη από οποιαδήποτε δραστηριότητα τους ή σχέδιο, όσο τέλειο και όσο  καλά δουλευμένο και αν είναι .

Διατηρούν τα σύμβολα τους  τα οποία από τον περισσότερο κόσμο  θεωρούνται σατανικά , και ότι πίσω από αυτά κρύβονται υποσυνείδητα μηνύματα , έλεγχος  του νου, και άλλα πολλά.
Είναι όμως σύμβολα με βαθειά εσωτερική σημασία και πολύ μακριά από την αντίληψη των αγνοούντων αλλά πολύξερων μορφωμένων ….που  ακόμα και οι ίδιοι που αποτελούν τα μέλη μιας οργάνωσης  πιθανόν δεν γνωρίζουν  τι σημαίνουν .
 Και όσο για τους  <<πανικόβλητους>> συνομοσιολόγους  κάποια από αυτά  τα σύμβολα καταλήγουν να είναι <<ο φόβος και ο τρόμος >> τους ,όπως για παράδειγμα ο  γνωστός σε όλους  πλεον ….. πανεπόπτης οφθαλμός …

Η συνομωσία είναι περισσότερο  μια ψυχολογική κατάσταση που την δημιουργούμε και της δίνουμε σώμα και χώρο  εμείς οι ίδιοι  στο κόσμο μας .
 Οι πιο μεγάλοι συνωμότες , προδότες, θεατρίνοι , κλέφτες  <<γραμματείς και φαρισαίοι>>  βρίσκονται στη ψυχολογία μας.

Ο συνειδητός άνθρωπος διαδικάζεται  και δρα σε ένα υπαρξιακό επίπεδο, όπου ένας ασυνείδητος, σε οποιοδήποτε  υψηλό κοινωνικό , πολίτικό,  ή θρησκευτικό επίπεδο  εξουσίας και αν βρίσκεται, .....σε οποιοδήποτε κέντρο εξουσίας και αν ανήκει,  του   είναι αδύνατον να  προσεγγίσει..... αν ο ίδιος  συνειδητός  άνθρωπος   δεν το επιτρέψει.

Βασιλιάδες  πρίγκιπες , και θρησκευτικοί ηγέτες  έχουν υποκλιθεί,  και έχουν προσφέρει την φιλία τους σε μεγάλους μυημένους, και είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία όλου του κόσμου .
Διότι η συνείδηση υπερβαίνει και προέχει της φυσικής ........και αυτό είναι έτσι..!! .

Είναι σαφές   ότι η συνομοσιολογία  δεν αφορά αυτούς που εργάζονται πρακτικά με τον εαυτό τους .
Αυτοί που εργάζονται με τον εαυτό τους δεν εξαρτώνται  ούτε έχουν ανάγκη από καμία θρησκεία…… διότι θρησκεία τους είναι η αγάπη.....
Δεν εξαρτώνται  από  πολιτικές , οργανώσεις , και.... ιδεολογήματα φάρσες  [ όπως οι εθνικιστές, οι κουμουνιστές, οι αντιεξουσιαστές , καπιταλιστές  κλπ] διότι έχουν την ανόθευτη   δράση της συνείδησης .
Δεν εξαρτώνται από τα γεγονότα της καθημερινής ζωής,  διότι τα γεγονότα ανεξάρτητα το πώς , το γιατί, και το  τι είναι , γίνονται τελικά το σκαλοπάτι για να προχωρήσουν ένα βήμα  ακόμα περισσότερο στη γνώση του εαυτού τους και στην ελευθερία τους  . 


Όλα αυτά τα ψυχολογικά παράσιτα κρατούν το μεγαλύτερο  ποσοστό της  συνείδησης του ανθρώπου εγκλωβισμένο, διότι αυτο το ποσοστό είναι απαραίτητο για να επιβεβαιώνουν  την ύπαρξη τους , και να φτιάχνουν χιλιάδες σενάρια για να μπορούν να υπάρχουν .
Έτσι το 97 %  περίπου  ίσως και παραπάνω  της συνειδητότητας του ανθρώπου βρίσκετε παγιδευμένο  μέσα σε πεποιθήσεις  και ιδέες,  που στο σύνολο τους δεν ειναι πραγματικά δικα του, και που  διαμορφώνουν μια πλαστή προσωπικότητα με πολλά ελαττώματα και αδυναμίες, και η οποία τελικά καταλήγει έρμαιο στα γεγονότα και στις καταστάσεις των καιρών.
Το υπόλοιπο 3%  αν και είναι περίπου ελεύθερο είναι όμως επίσης κοιμισμένο,  κάποιες φορές όμως μας δίνει κάποια <<σήματα συνειδητότητας >> στα οποία όμως δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία διότι τα σήματα αυτά είναι <<σύντομα>> και….. <<αδύναμα.>>

Το ελεύθερο ποσοστό συνείδησης  ξυπνά……. μόνο  όταν αυτοπαρατηρούμε  τον εαυτό μας .!!!!


Η απλή προσέγγιση και συνειδητή παρατήρηση [ αυτοπαρατήρηση] των ψυχολογικών  παρασίτων, δίνει την  δυνατότητα της απελευθέρωσης επίσης του εγκλωβισμένου ποσοστού συνείδησης από μέσα τους,  και έτσι  αυξάνετε ακόμα περισσότερο η συνειδητότητα μας .
Είναι όπως συμβαίνει όταν πλησιάσουμε  φωτιά σε ένα κούτσουρο …το κούτσουρο όλο και θερμαίνεται μέχρι που κάποια στιγμή η φωτιά που βρίσκεται εγκλωβισμένη και σε λανθάνουσα κατάσταση  μέσα τουξυπνά..!  ….. και το κούτσουρο φλέγεται ..μέχρι να γίνει καθαρός άνθρακας .

Κατά τον ίδιο τρόπο …η ξύπνια και ελεύθερη συνείδηση μπορεί μέσα από την παρατήρηση μιας πεποίθησης [ ψυχολογικό παράσιτο]……<< να κάψει  την πεποιθηση >> και να απελευθερώσει την συνείδηση που είναι εγκλωβισμένη μέσα της  …..
 [να  μετατρέψει το επιπρόσθετο παράσιτο σε φως..!]
 

Έτσι  ο πρακτικός  άνθρωπος προχωρεί με επίγνωση τον εσωτερικό  δρόμο του, χωρις να Χρειάζεται να αναζητα την επιβεβαίωση του <<εγω>>  του, 
  και αφήνοντας  πίσω του  την φύση να ακολουθήσει το δικό της δρόμο …

Δουλεύει με τον εαυτό του ……και  η μοίρα δεν μπορεί να  τον αγγίζει,  
έτσι και αυτός…  αφήνει την μοίρα να κάνει ότι θέλει με τον ….κοσμο της  .



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα