Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Μπορούμε μόνον να επιλέξουμε να αλλάξουμε τις σκέψεις μας


Σήμερα κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να μην ανησυχείς… για ΤΙΠΟΤΑ!
Αρκετά δύσκολο, σωστά; Είτε ανησυχείς σχετικά με μια συνάντηση, ένα διαγώνισμα, ένα φίλο, τον καιρό, τι σκέφτεται κάποιος για σένα – όλοι σπαταλούμε πολύ χρόνο και δύναμη ανησυχώντας για διάφορα πράγματα. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι τα περισσότερα από αυτά που ανησυχούμε δεν συμβαίνουν ποτέ! Επίσης, άσχετα με το πόσο πολύ ανησυχούμε, δεν πρόκειται να αλλάξει την κατάσταση μας!
Πρόσφατα άκουσα το ρητό: «Το να ανησυχείς είναι σαν να προσεύχεσαι για αυτό που δεν θέλεις». Μεγάλη αλήθεια! Γιατί να ξοδεύουμε τόσο πολύ χρόνο σκεπτόμενοι το χειρότερο δυνατό σενάριο; Μην εκπέμπετε όλες αυτές τις σκέψεις ή τις αρνητικές λέξεις στο Σύμπαν! Επικεντρωθείτε στα καλά πράγματα που έχετε ήδη.
Τελικά, η ανησυχία αποτελεί απόδειξη ότι δεν έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στην Ανώτερη Δύναμη μας.
Αν είχαμε, δεν θα περνούσαμε ώρες σκεπτόμενοι το δράμα στην δουλειά, ή αν το αυτοκίνητο μας θα επισκευαστεί ή όχι. Δεν έχουμε έλεγχο των πάντων – ΚΑΙ το να ανησυχούμε δεν θα αλλάξει την κατάσταση μας. Μπορούμε μόνον να επιλέξουμε να αλλάξουμε τις σκέψεις μας. Επιλέξτε τις σκέψεις σας με σύνεση σήμερα, και εμπιστευτείτε την Ανώτερη Δύναμη σας περισσότερο από την ανησυχία.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα