Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Υπερεαλιστικές Κούκλες του σέξ με τεχνητη νοημοσύνη και η έκπτωσις των ηθών μας (βίντεο)





Ο άνθρωπος που φτιάχνει κούκλες του Sex με νοημοσύνη
Οι Real Dolls είναι (;) το μέλλον του sex.

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μάθεις πως η αλήθεια δεν είναι πολύ μακριά από αυτό!
Στο βίντεο που θα δεις, ο Matt McMullen, CEO της εταιρίας Real Doll, εξηγεί την φιλοσοφία της εταιρείας του που ασχολείται με κούκλες αλλά για... μεγάλους.
H Real Doll δεν φτιάχνει μόνο κούκλες που "ανταποκρίνονται" στις σεξουαλικές ορέξεις του ιδιοκτήτη τους, αλλά προσπαθεί με την κατάλληλη τεχνολογία, να δώσει και την απαραίτητη τεχητή νοημοσύνη στις κούκλες έτσι ώστε να είναι ένας ολοκληρωμένος ερωτικός σύντροφος. Σχεδόν ανθρώπινος.
O Matt McMullen συναντά έναν επίδοξο πελάτη του και εντυπωσιάζεται από τον τρόπο που εκείνος αντιμετωπίζει την κούκλα-ρομπότ.






Εγκατέλειψε γυναίκα και παιδιά για να ζήσει... με την κούκλα του σεξ (φωτό & βίντεο)
Ένας άνδρας από την Ιαπωνία και μία πλαστική κούκλα ζουν σαν παντρεμένοι… Ο λόγος για τον Senji Nakajima, ο οποίος εγκατέλειψε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του για να ζήσει με την… Saori. Επειδή η δουλειά του τον υποχρεώνει να μετακινείται, σε κάθε ταξίδι του παίρνει μαζί του την πλαστική του κούκλα.
Όσο για τις σεξουαλικές τους σχέσεις ο Senji Nakajima ισχυρίζεται πως είναι κανονικές και ότι σιγά-σιγά ανακάλυψε ότι η κούκλα του είχε «μια πρωτότυπη προσωπικότητα», όπως δήλωσε.
«Για εμένα είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια κούκλα. Εχει ανάγκη τη βοήθειά μου, αλλά μοιράζεται μαζί μου όλες τις στιγμές και εμπλουτίζει τη ζωή μου».




Ο επιχειρηματίας, πράγματι, συνηθίζει να βγάζει την κούκλα του περιπάτους, σε ηλεκτρική καρέκλα, ώστε να βρίσκεται μαζί της ότι και να κάνει. Όταν την πλένει, ο Senji δεν βλέπει στην Saori μια κούκλα, αλλά «μια ανθρώπινη ύπαρξη».



Μια πλαστική κούκλα στην Ιαπωνία μπορεί να κοστίσει ως 4.000 ευρώ και έχει αρχίσει να γίνεται ένα συνηθισμένο φαινόμενο!



σχολιο Αντι-Αισθητικών:
Η έκπτωσις των ηθών μας δεν έχει τέλος.
Η διαστροφικότητα όχι μόνο δεν θεωρείται κατακριτέα αλλά επαινείται απο τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το ρεύμα της εποχής διψά για νεωτερισμό.Τα αποτελέσματα όμως, σε βάθος χρόνου θα είναι ολέθρια για την ψυχοσωματική κατάσταση των ανθρώπων και τη δομή της κοινωνίας.η οποία σταδικά αλλάζει και μετατρέπεται σε κοινωνία εγωισμού, απάτης, ψεύδους και διαστροφής.Με το πρόσχημα της συναισθηματικής ασφάλειας, της έλλειψης χρόνου και της δυσκολίας συνύπαρξης και συναναστροφής θα γίνουμε μάρτυρες ακραίων φαινομένων.
Το μέλλον θα μας βρεί μόνους αγκαλιά με τον εγωισμό, την υπεροψία και τις ψεύτικες φαντασιώσεις μας, και για ακόμη μια φορά θα είναι αμείληκτο με μας!

πηγές
http://provocateur.gr/ www.antenna.gr/
Μπορείς να αλλάξεις τα πάντα , άν αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι!
 
Αντι-Αισθητικά Νέα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα