Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΡΜΙ «ΜΙΛΑΕΙ» ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ...ΓΛΩΣΣΑ!



Το γυμνασμένο κορμί είναι δουλεμένο. Αφού η γυναίκα έχει ξοδέψει ώρες ατέλειωτες σε πιλάτες, σε αεροβικές, με πολυμηχανήματα γυμναστικής, βάρη, διατάσεις, μασάζ και διατροφή εναρμονισμένη με την ημερήσια δαπάνη ενέργειας του σώματος.Το καλό, το στιβαρό και αισθητικά αποδεκτό σώμα κτίζεται ιδρώνοντας φόρμες σε σούπερ γυμναστήρια. Μην κοροϊδευόμαστε. Όχι με τα «ρούχα» που διώχνουν τις κοιλιές, που μαζεύουν τα παχάκια. Ούτε με τα ειδικά καλσόν που λανσάρει το τηλεμάρκετιγκ.
Περνάει δίπλα σου, στο μισό μέτρο, μιά νεράϊδα, με σώμα λες σίγουρα ακριβοπληρωμένης μοντέλας, όμως δεν σ' ακουμπάει η αύρα του. Καλλίγραμη η σούπερ γκόμενα, αλλά «αμίλητη», δεν σου «μιλάει», δεν σ' ερεθίζει. Τα έχει όλα, πρόσωπο, στήθος, πλάτες, μέση, οπίσθια, έλα που ο εγκέφαλος σου αρνείται να στείλει «μηνύματα» να συγκινήσουν τα γεννητικά σου όργανα.
Βάζεις στο σπίτι παραδουλεύτρα που δεν την πιάνει το μάτι σου. Ούτε να το σκεφθείς ότι θα κυκλοφορούσες δημόσια μαζί της. Άσχημη, κακοφτιαγμένη, όμως η περπατησιά της, η θωριά της ανάβει σπίθες μέσα σου. Τι συμβαίνει; Είσαι άνδρας κι «ακούς» τη «φωνή» του γυναικείου σώματός της, που από το λαιμό και κάτω, έχει κι αυτό τη δική του «γλώσσα». Τη μιλιά του, μιλάει κι αυτό, όπως το στόμα.
Δεν «μιλάει» απλά το κορμί, «φλυαρεί» διαρκώς και στο αυτί σού λέει τι θέλει.
Αν, μάλιστα, βρίσκεσαι στο κρεβάτι μαζί της, πιάνεις και τα σιγομουρμουρίσματα του γυναικείου κορμιού, αντιλαμβάνεσαι και πως το γουστάρει.
Άσε την άλλην, την κορμάρα σαν κι αυτές που συναντάς στα πανάκριβα στρηπτητζάδικα των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων. Τα θεϊκά κορμιά, τα μοντελίστικα. Ικανή να σε ανάψει είναι και η ασουλούπωτη που σφουγγαρίζει και ξεσκονίζει. Η καμαριέρα στο ξενοδοχείο, η οικιακή βοηθός, ας μη διαθέτει κορμοστασιά και γλουτούς που τους σενιάρει το γυμναστήριο.
Άλλο το αισθητικό σώμα,άλλο το αισθησιακό. Το όμορφο, το καλοσχηματισμένο δεν είναι απαραίτητα και καυλωτικό, φιλήδονο. Το θαυμάζεις σε ορισμένες χωρίς να σε γρατσουνάει τη λίμπιντο, να προκαλεί ασθησιασμό. Όπως συναντάς θηλυκά, ουδεμία σχέση με καμπύλες και αναλογίες μανεκέν, και σε «συλλαμβάνουν» σαν αλανιάρα τσιπούρα.
Μιλάμε για καραμπινάτο ψάρεμα. Με μονοδόλι και φαραώ. Όπως πιάνουν τις τσιπούρες οι μερακλήδες ψαράδες. Σε «τσιμπάνε», σε αιχμαλωτίζουν, και σπαρταράς λες και είσαι μέσα σε δίχτυ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα