Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Η Μετάλλαξη των Ανθρώπων - Τα ανθρώπινα όντα προήλθαν από τον ωκεανό

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα ανθρώπινα όντα προήλθαν από τον ωκεανό.

Αναδιοργανώνεστε σε υποατομικό επίπεδο!

Οι φωτοκωδικοποιημένες ίνες που έχετε μέσα στο σώμα σας είναι λεπτοφυείς μορφές ενέργειας που ενώνουν τα πάντα μαζί.
Αυτές οι «αραχνοϋφαντες» ίνες αναδιοργανώνονται διεγειρόμενες από ακτίνες και φωτόνια, που έρχονται στον πλανήτη φέρνοντας κοσμική ενέργεια. Όταν πίνετε αγνό, καθαρό νερό, οι ίνες αναδιοργανώνονται και αναζωογονούν το σώμα σας. Ενεργοποιούνται ιδιαίτερα με την οξυγόνωση και τις βαθιές αναπνοές. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι οξυγόνωσης με λήψη βοτάνων που καθαρίζουν το αίμα. Όταν το αίμα εξαγνίζεται, φέρει μεγαλύτερη ποσότητα οξυγόνου.
Έτσι, η αναδιοργάνωση των ινών αυξάνει και εντείνεται και οι ίνες τονώνουν τον οργανισμό σας με πολλούς τρόπους.
Όλα αυτά σχετίζονται με την ενεργοποίηση του εγκεφάλου σας.
Έχετε τα κλειδιά και τους κωδικούς για ν’ ανοίξετε το ανενεργό τμήμα του.
Το σχέδιο και η πρόθεση είναι να εξελιχθούν τα ανθρώπινα όντα, με βάση την αύξηση του φωτός, σε πολυτάλαντα όντα. Πολλοί χρησιμοποιούν μόνον το 6-8% του εγκεφάλου τους. Όσοι χρησιμοποιούν μεγαλύτερο ποσοστό, όπως π.χ. ο Αϊνστάιν, φτάνουν το 15-20%. Σας παροτρύνουμε ν’ αναρωτηθείτε τι συμβαίνει με το υπόλοιπο 80%. Γιατί είναι ανενεργό; Γιατί δεν είναι συνδεδεμένο;
Το ενδοκρινικό σύστημα θα εξελιχθεί παράλληλα με το DNA, και θα παράγει χημικές ουσίες που θα είναι συνδυασμοί νοημόνων γεωμετρικών σχημάτων. Αυτά τα σχήματα θα υπάρχουν σε όλο το σώμα και δεν θα είναι εντοπισμένα μόνο στον εγκέφαλο. Τα πάντα θα συμβούν ταυτόχρονα.
Αποτέλεσμα εικόνας για ενδοκρινικο συστημα
Το ενδοκρινικό σύστημα μπορεί να εκκρίνει χημικές ουσίες που επιδρούν σχεδόν σαν ψυχεδελικές ουσίες, οι οποίες θα σας εκτοξεύσουν σε καινούριες μορφές ευφυΐας. Στην κοινωνία σας υπάρχουν διαφωνίες σε σχέση με αντίστοιχες ουσίες. Οτιδήποτε σχετίζεται με τη διεύρυνση του νου έχει χαρακτηριστεί κακό και τρομακτικό. Εντούτοις, ταυτόχρονα, ένα σημαντικό τμήμα του πληθυσμού έχει εθιστεί σε συνταγογραφημένα ναρκωτικά που κρατούν τους ανθρώπους σε καταστολή. Η κοινωνία σας θεωρεί αποδεκτά τις συνταγογραφημένες χημικές ουσίες που καταστέλλουν τις φυσικές χημικές διαδικασίες, ενώ απορρίπτει τις χημικές ουσίες που ενεργοποιούν το νου και ανοίγουν άλλες πραγματικότητες. Ασκείται τεράστιος έλεγχος στις ιδέες σας σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να καταναλώσετε. Σκεφτείτε το καλά αυτό.

Το ενδοκρινικό σας σύστημα πρόκειται να βιώσει ριζική αναδιάταξη. Τώρα βρίσκεται στα αρχικά στάδια αυτής της διαδικασίας. Φανταστείτε ένα μικρό, παλιό παντοπωλείο, που επί είκοσι χρόνια έχει στα ράφια του τις ίδιες μάρκες τροφίμων. Το κατάστημα είναι παλιομοδίτικο και δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού. Μια μέρα, κάποιος μπαίνει μέσα και λέει: «Αυτό το παντοπωλείο είναι πολύ παλιό. Θα το ανακαινίσω για ν’ ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Θ’ αλλάξω τα προϊόντα που πουλά».
Τα σούπερ μάρκετ εξυπηρετούν συγκεκριμένες ανάγκες και, καθώς οι ανάγκες και οι προτιμήσεις των ανθρώπων αλλάζουν, τα προϊόντα που πωλούνται θα πρέπει να προσαρμόζονται στις νέες απαιτήσεις.
Το ίδιο κάνει και το ενδοκρινικό σας σύστημα. Τι είναι αυτό που κάνει το ενδοκρινικό σύστημα ν’ αποφασίσει να πουλά καινούρια προϊόντα; Εσείς το κάνετε – αγαπώντας τον εαυτό σας, έλκοντας την στήλη φωτός μέσα στο σώμα σας και αναδιοργανώνοντας τη βασική γενετική σας δομή.
Καθώς οι έλικες του DNAαρχίζουν ν’ ανακαλύπτουν την ταυτότητά τους και να ζωντανεύουν, θ’ αλλάξουν και το ενδοκρινικό σας σύστημα. Η απόφασή σας να ζείτε το παρόν, ν’ αγαπάτε τον εαυτό σας και να εργάζεστε με αγάπη για τον εαυτό σας και να εργάζεστε με αγάπη για τον εαυτό σας και τους άλλους ανθρώπους στον πλανήτη θα αλλάξει ολοσχερώς αυτό που συμβαίνει μέσα σας. Αυτό είναι σίγουρα ένα κλειδί αναζωογόνησης. Να είστε πρόθυμοι να βιώσετε τον εαυτό σας, τη ζωή σας και το σώμα σας, ως δικές σας δημιουργίες.
Η επιτάχυνση της ενέργειας θα φέρει χάος στον πλανήτη σας και θα οδηγήσει σε μεγάλη σύγχυση, η οποία θα συνοδεύεται από μια ριζική, επαναστατική αλλαγή που θα γίνει μέσα σε μια νύχτα. Στην καταγεγραμμένη σας ιστορία δεν υπήρξε ποτέ πριν τόση ενέργεια στον πλανήτη ούτε επίπεδο συνειδητότητας αντίστοιχο του τωρινού, οπότε δεν υπάρχει τίποτα να σας προετοιμάσει γι’ αυτό που έρχεται – τίποτα. Οι ριζικές αλλαγές που θα φέρουν όλα αυτά σας είναι αδιανόητες.
Εστιαστείτε στο καλύτερο που μπορείτε να γίνετε, γνωρίζοντας ότι θα επηρεάσετε πολλές πιθανότητες γύρω σας. Να ξέρετε ότι αυτό θα είναι για σας η ευκαιρία να βάλετε σ εκίνηση μια τεράστια αλλαγή. Η επίφυσή σας ενεργοποιείται μέσω της εισροής ενεργειών φωτός, προσφέροντας μια νέα οπτική πιθανοτήτων, όπου η γαλήνη και η ελευθερία γίνονται αισθητές και αναγνωρίζονται εκ των έσω.
Ο θύμος αδένας είναι κρίσιμος παράγοντας, καθώς στέλνει στο σώμα σας το σήμα να διατηρήσει το μοτίβο της αναζωογόνησης. Όσο μεγαλώνετε, εκείνος αρχίζει συρρικνώνεται – ατροφεί.
Είναι ο φύλακας της πύλης στη βάση του λαιμού σας, ο οποίος ρυθμίζει αυτό που έρχεται από πάνω και αυτό που έρχεται από κάτω. Οι αδένες που βρίσκονται στο κρανίο σας, η υπόφυση και η επίφυση, είναι ουσιαστικά ανενεργοί. Ο θύμος αδένας σας δεν υπενθυμίζει συνεχώς στο σώμα σας τον ιδανικό του ενεργειακό ομοιότυπο, επειδή δεν λαμβάνει τα αντίστοιχα μηνύματα από τους αδένες που βρίσκονται στο κρανίο σας. Αυτό συμβαίνει επειδή οι εν λόγω αδένες έχουν αποσυνδεθεί από τις πλήρεις έλικες του DNA.
Αποτέλεσμα εικόνας για θύμος αδένας
Ο θύμος αδένας σας θα ανακτήσει όλη την ζωτικότητά του όταν λάβει το μήνυμα ότι το σώμα σας έχει ολοκληρώσει την απαιτούμενη προετοιμασία και ότι η συνειδητότητά σας είναι έτοιμη. Αν σκέπτεστε με βάση την παράταση της ζωής, τότε ούτε καν έχετε αρχίσει να κάνετε αυτό που είναι ο σκοπός σας. Κάποιοι έχουν κάνει εκπαίδευση που θα σας βοηθήσει να κάνετε την αλλαγή. Το έργο σας είναι ένα δώρο προς τον πλανήτη, ένα δώρο προς τον πολιτισμό.
Αν τα βάζετε με τον εαυτό σας ή τρέφετε αρνητικές πεποιθήσεις, σας υπενθυμίζουμε ότι δεν μπορείτε να υπηρετείτε δύο αφέντες ταυτόχρονα. Το γεγονός ότι βρίσκεστε εδώ την παρούσα στιγμή σημαίνει ότι θέλετε να υπερβείτε τις πεποιθήσεις με τις οποίες έχει εμποτιστεί το ανθρώπινο γένος. Αν κοιτάζεστε στον καθρέπτη λέγοντας, «Ωχ, πως είμαι έτσι σήμερα! Δεν πάμε καλά», τότε πάσχετε από εσωτερικές συγκρούσεις. Αν όντως βιώνετε τέτοιες εσωτερικές συγκρούσεις, να ξέρετε πως όσο περισσότερη αρνητική ενέργεια συσσωρεύεται, τόσο θα επιδεινώνεται η κατάστασή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση, σας συμβουλεύουμε να εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις πεποιθήσεις σας, είτε αυτός είναι σιωπηλός, είτε μεγαλόφωνος.
Ο υποθάλαμος ρυθμίζει τη θερμοκρασία και την κυκλοφορία του νερού στον οργανισμό σας. Είστε νερό – ηλεκτρισμένο νερό. Τα στοιχεία και η ισορροπία των ωκεανών βρίσκονται σε αντιστοιχία με το αίμα του ανθρώπινου σώματος. Τα ανθρώπινα όντα προήλθαν από τον ωκεανό. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της δημιουργίας. Οι Πλειάδιοι θεοί ήρθαν στη Γαία και χρησιμοποίησαν την ενέργεια των μορίων του υδρογόνου και του οξυγόνου. Αυτή είναι η πηγή της δημιουργίας σας. Το βασικό κλειδί. Δημιουργήθηκε το ουράνιο στερέωμα, κι από το ουράνιο στερέωμα πήγασε η ζωή. Αυτός ήταν ένας από τους τρόπους δημιουργίας σας. Θέλουμε να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι δημιουργίας των ανθρώπων. Έχετε ακούσει ορισμένες ιστορίες που λένε ότι δημιουργηθήκατε από σκόνη και πηλό. Μερικές απ’ αυτές τις ιστορίες δεν αληθεύουν. Σας τις έχουν πει για να σας απομακρύνουναπο την αλήθεια. Θεωρείτε λογικότερο να έχετε μεγαλύτερη συγγένεια μ’ ένα στέρεο στοιχείο παρά μ’ ένα υδάτινο. Θυμηθείτε ότι σας έχουμε πει πως πολλές φορές η αλήθεια διαστρεβλώνεται, ώστε να μην ανακαλύψετε την πραγματική σας ταυτότητα.
Αποτέλεσμα εικόνας για υποθάλαμος εγκεφάλου
Ο υποθάλαμος μπορεί να θεωρηθεί ως φύλακας της πύλης μεταξύ του υλικού σώματος και των εξωτερικών τσάκρα.
Η ώρα του δεν έχει έρθει ακόμα. Στο στάδιο της εξέλιξης που διανύετε τώρα, δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε τη λειτουργία του. Παρ’ όλα αυτά, ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και την ροή των υγρών, και το νερό είναι η πεμπτουσία της ζωής σας. Σας ενθαρρύνουμε να βρίσκεστε πάντα κοντά στο νερό, να μπαίνετε στο νερό και να χρησιμοποιείτε το νερό, επειδή ενισχύει τη δράση του υποθάλαμου. Τον κρατάει χλιαρό για την περίπτωση που χρειαστεί να ζεσταθεί για τα καλά. Θα έρθει η κατάλληλη ώρα για την περαιτέρω εξερεύνηση του υποθαλάμου.
Ο υποθάλαμος δύναται να διεγερθεί μέσω διαφόρων κρανιο-ιερών χειρισμών. Πρόκειται ν’ ανακαλύψετε αυτούς τους χειρισμούς και να τους μοιραστείτε με άλλους, όταν θα είστε έτοιμοι για την μεγάλη ηλιακή έκρηξη που θα προέλθει από αυτόν τον αδένα. Μέχρι τότε, οποιεσδήποτε σχετικές πληροφορίες μπορεί να αποβούν επικίνδυνες. Μερικές φορές, οι άνθρωποι δεν μπορούν να χαλιναγωγήσουν τις επιθυμίες τους και πιστεύουν πως πρέπει να πιουν το ελιξίριο όλων των εμπειριών, χωρίς να κάνουν στις απαραίτητες προετοιμασίες της συνειδητότητας.
Όταν ο υποθάλαμος ενεργοποιηθεί, δεν θα είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι. Έχετε πάρει ποτέ ψυχεδελικές ουσίες; Πως θα μπορούσατε να ζήσετε εξισορροπώντας αυτή την πραγματικότητα επί 24 ώρες το 24ωρο; Απλώς δεν είναι εφικτό. Θα προκαλούνταν τεράστια σύγχυση. Ωστόσο, μέσα από αυτές τις ουσίες μπορεί κανείς να κάνει ένα σύντομο ταξίδι – ένα ταξίδι στις σαμάνικες, μυστηριώδεις σφαίρες της Ζωντανής Βιβλιοθήκης. Ασφαλώς όμως, μια ψυχεδελική ουσία δεν είναι κάτι που θα τρώγατε για πρωινό κάθε μέρα. Το νευρικό σας σύστημα δεν είναι συντονισμένο σε μια τέτοια συχνότητα. Η πραγματοποίηση ενός ψυχεδελικού ταξιδιού μοιάζει με εκδρομή – είναι σαν να πηγαίνετε ένα σαββατοκύριακο στην εξοχή. Πηγαίνετε, αποκομίζετε εμπειρίες, και κατόπιν επιστρέφετε και αναλογίζεστε αυτά που βιώσατε.
Ο υποθάλαμος πρόκειται να σας οδηγήσει σε μια νέα διάσταση της ύπαρξής σας, σε μια νέα περιοχή, όπου θα φτάσετε μέσω των χημικών αντιδράσεων του σώματός σας. Αυτή είναι η λειτουργία του ενδοκρινικού συστήματος. Απελευθερώνει στον οργανισμό σας διάφορες εκκρίσεις – χωρίς να έχετε καταναλώσει την παραμικρή ουσία. Αυτές οι χημικές ουσίες θα εκκριθούν, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα.
Ο ενεργοποιημένος υποθάλαμος θα σας πάει ένα ταξίδι σ’ ένα μέρος όπου θα είστε ευτυχισμένοι. Τότε, δεν θα θέλετε να επιστρέψετε στην παλιά σας κατοικία. Θα είναι λες και μετακινείστε σε άλλη χώρα ή σε άλλον πλανήτη, χωρίς να εγκαταλείπετε τη Γη. Ο κόσμος σας θα χωριστεί στα δύο. Η Γαία και η πραγματικότητα της Γαίας ως Ζωντανή Βιβλιοθήκη πρόκειται να αλλάξουν μπροστά στα ίδια σας τα μάτια, επειδή οι χημικές ουσίες που θα εκκριθούν από τον υποθάλαμο, θα προσφέρουν μια νέα ερμηνεία της πραγματικότητας.
Προς το παρόν, δεν είστε προετοιμασμένοι ακόμα γι’ αυτό. Κατ’ αρχάς, πρέπει να πείσετε τον εαυτό σας ότι σας αγαπούν κι ότι είστε η πηγή αυτής της αγάπης. Πρέπει να διατηρήσετε με συνέπεια αυτή την αίσθηση, προκειμένου να γίνουν οι λεπτοφυείς ενδοκρινικές αλλαγές που θα σας προετοιμάσουν για την αφύπνιση του υποθαλάμου σας. Αν όλα συμβαίνουν συλλογικά, πότε μπορεί να ελπίζει η Οικογένεια του Φωτός ότι θα γίνει η αφύπνιση του υποθαλάμου; Εμείς πιστεύουμε ότι θα συμβεί σταδιακά, τα επόμενα χρόνια.

Ανώτερη Επικοινωνία
Οι Πλειάδειοι
Μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ

Γαία
  ΠΛΕΙΑΔΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ
ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
 ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ ΜΑΡΣΙΝΙΑΚ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα