Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Συνήθειες που δείχνουν ότι είσαι ένα συμπαθητικό άτομο

Υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά σας που τραβάνε άλλα άτομα κοντά σας, για διάφορους λόγους και σκοπούς. Καλοσύνη, δύναμη, σοφία, στήριξη, κατανόηση... Με αυτά ή από αυτά διαμορφώνεται η συμπεριφορά που προβάλλετε στους άλλους και διάφορες συνήθειες που τείνουν να σας κάνουν έντονα συμπαθητικούς. Ποιες είναι  αυτές όμως;
  • Λέτε αστεία! Γενικά, το να έχει κάποιος χιούμορ θεωρείται τρομερό προσόν, καθώς τον κάνει αυτόματα και συμπαθητικό ακόμα και σε άτομα που μόλις γνώρισε. Ειδικά το να προσπαθείτε να κάνετε τους υπόλοιπους  να γελάσουν είναι μια πολύ θετική κίνηση εκ μέρους σας και εκλαμβάνεται επίσης θετικά.
  • Προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να νιώσουν άνετα. Για παράδειγμα, είστε σε μια παρέα και κάποιος σας συστήνει ένα νέο άτομο. Αν αντί να τον παραμερίσετε συνεχίζοντας να μιλάτε με την παρέα σας, θα πιάσετε την κουβέντα μαζί του για να τον κάνετε να νιώσει πιο οικεία τότε θα τον βοηθήσετε και να σας συμπαθήσει.
  • Χαιρετάτε τον κόσμο πιο θερμά. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζονται και δεν μιλάνε όταν συναντιούνται τα βλέμματά τους, άλλοι που κάνουν ένα αναγκαστικό ή αμήχανο νεύμα και άλλοι που σηκώνουν αδιάφορα το χέρι τους. Υπάρχουν και εκείνοι, όμως, που θα χαρίσουν και ένα χαμόγελο- γιατί , άλλωστε, τους περισσεύει, ή εκείνοι που θα σταματήσουν για να πουν μια κουβέντα παραπάνω από την τυπική ερώτηση «τι κάνεις;».
  • Είστε διακριτικοί. Σε ότι αφορά την προσωπική ζωή του καθενός, είναι όπως το λέει και η ίδια η λέξη, προσωπική. Περαιτέρω ερωτήσεις, όταν κάποιος σηκώσει παρωπίδες, μπορούν ακόμα και να θεωρηθούν ένδειξη κουτσομπολιού. Και αυτό κάθε άλλο παρά συνέπειες συμπάθειας μπορεί να προκαλέσει.
  • Δεν είστε απόλυτοι. Ναι, ίσως το έχετε ζήσει ξανά και πιστεύετε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως το λέτε, όμως, το να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, σας κάνει απρόσιτους μερικές φορές. Και, αν μη τι άλλο, δεν θα παραμερίσετε τον χαρακτήρα σας για να δείχνετε συμπαθητικοί, μπορείτε όμως σε μερικά θέματα να ρίχνετε νερό στο κρασί σας.
  • Μιλάτε όμορφα. Με τον όρο όμορφα νοούνται κάθε είδους λόγια που μπορεί κάποιος να πει, κομπλιμέντα, συμβουλές υποστήριξης, σχόλια. Ακόμα και με τον τρόπο που συζητάτε, χωρίς ανυψώσεις φωνής όταν θέλετε να υποστηρίξετε την άποψή σας ή αχρείαστους υπαινιγμούς και επιτηδευμένες παρατηρήσεις.
Αυτά, λοιπόν, είναι μερικά από τα πιο έντονα χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι είστε ένα άτομο συμπαθητικό. Κάποιοι ενδέχεται με άλλους τρόπους να δείχνουν συμπαθητικοί ή με χρήση αυτών σε μικρότερο μέγεθος. Ο καθένας έχει τις δικές του συνήθειες, το αποτέλεσμα όμως είναι αυτό που  μετράει και εδώ.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα