ΣΕΞ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Έχουν χυθεί τόνοι μελάνη για να μας πουν και να μας εξηγήσουν όλα τα μυστικά και τα κόλπα γύρω από την σεξουαλική πράξη. Και οι περισσότερες συμβουλές στρέφονται γύρω από την διάρκεια….. Μεγάλο κεφάλαιο θα μου πεις! ΟΚ λίγα λόγια και σταράτα!

Είστε από εκείνους που πιστεύουν ότι το σεξ πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια για να θεωρείται καλό; Κάνετε λάθος! Ερευνητές Πανεπιστήμιων των ΗΠΑ (που δεν έχουν άλλα προβλήματα και όλη μέρα ψάχνουν και ερευνούν), αποφάσισαν να διεξάγουν μια έρευνα για να μάθουν κατά πόσο ο χρόνος επηρεάζει την ποιότητα του σεξ και τα αποτελέσματα που πήραν φαίνεται ότι ανατρέπουν κάποιους… παλιούς μύθους! Τι μου λες! Για λέγε, για λέγε…..
Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατα δημοσιεύματα, που μετά από μια σειρά συνεντεύξεων με ψυχολόγους, γιατρούς, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσοκόμες και θεραπευτές γάμου…. «ανακάλυψαν» πως όταν η ερωτική πράξη διαρκεί περισσότερο από μισή ώρα, τότε προκαλεί ένα αίσθημα «δυσαρέσκειας» αλλά και «απογοήτευσης» στα ζευγάρια. Ουάου!!!
ΣΕΞ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ,
Ορίστε τα αποτελέσματα της έρευνας…
  • Όταν το σεξ διαρκεί 1 με 2 λεπτά θεωρείται «πολύ λίγο» (εμ βέβαια κούκλα μου. Τι είμαστε πια!)
  • Όταν διαρκεί 3 με 7 λεπτά τότε είναι «επαρκές» (Μμμμ σαν λίγο μου φαίνεται)
  • Στα 7 με 13 λεπτά είναι «επιθυμητό» (δηλαδή αν πάει 14 λεπτά, δεν είναι επιθυμητό;)
  • Τα 10 με 30 λεπτά θεωρούνται «μεγάλο διάστημα» (τι λες κούκλα μου! 10 λεπτά διαρκούν τα προκαταρκτικά… άσε με κάτω)
Σύμφωνα, λοιπόν, με τους ειδικούς, για να θεωρείται καλό το σεξ πρέπει να διαρκεί από επτά έως 13 λεπτά -δηλαδή λίγο περισσότερο από τα πέντε λεπτά που είναι σύμφωνα με έρευνες ο μέσος όρος διάρκειας της ερωτικής πράξης για ένα ζευγάρι.
ΣΕΞ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ,
Αφήστε τους ερευνητές να λένε ότι θέλουν και κάντε σεξ, για όση ώρα γουστάρετε.
ΣΕΞ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ,

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ