Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Πιο σκούρες αποχρώσεις λέει…

Fifty Shades Darker
Δεν φτάνει που φεσωθήκαμε με το πρώτο, ακολουθούν και άλλα δύο. Ευτυχώς δεν είμαι απ’ αυτούς που αγόρασαν τα βιβλία. Στο dvd είδα την πρώτη ταινία (50 shades of Grey), και επειδή ήταν εντελώς μάπα – ούτε μάτι δεν είχε- πάταγα συνέχεια το fastforward.
Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα, από το 2011 που πρωτοανακοινώθηκε,ότι αυτή η Αγγλίδα, η E.LJames, γράφει μια ερωτική –δήθεν- τριλογία. Ροζ και τσόντα του κερατά. Μην ακούσω την λέξη λογοτεχνία. Και αφού φάγαμε την πρώτη ψυχρολουσία με τα βιβλία, μετά μας τάραξαν με την ταινία. Και τώρα θα μας ταράξουν με το δεύτερο μέρος της. Και θα ακολουθήσει και τρίτο… Έλεος!!!
Θα δούμε δηλαδή την σχέση του πάμπλουτου Christian Grey με την «αρσακειάδα» Anastasia Steele, να εξελίσσεται. Σ’ αυτήν την συνέχεια παίρνει μέρος και η Kim Basinger. Η ταινία, όπως και το βιβλίο, λέγεται Fifty Shades Darker και έχει μυστήριο, έχει χορό μεταμφιεσμένων, έχει μια μυστηριώδη γυναίκα που παραμονεύει στο σκοτάδι, έχει σεξ στη ντουσιέρα… αλλά σεμνά. Οι παραγωγοί θέλουν την ταινία κατάλληλη από 15 και άνω, για να τρέξουν τα πιτσιρίκια να γίνει σαματάς.
Fifty Shades Darker
Μάζεψα να σας δείξω μερικές φωτογραφίες, το πρώτο από τα δεκάδες trailer που θα κυκλοφορήσουν, αλλά σας έχω και το τραγούδι, που είναι μια εναλλακτική, πιο σκοτεινή και ερωτική εκδοχή, πάλι του «Crazy in Love» της Beyonce, αυτή τη φορά από τον μουσικό Miguel. (σας τα έχω πιο κάτω)
fifty shades darker
fifty shades darker
Δεν μας έφτανε το πρώτο, θα ακολουθήσουν και άλλα δύο! Έλεος
fifty-shades-darker, kim basinger
jamie-dornan,
Όλες έχουν καψωθεί με τον πρωταγωνιστή, αλλά κι’ αυτός δεν τις αφήνει ήσυχες…. Τις διαολίζει συνέχεια…
jamie dornan
Miguel – Crazy in Love (Fifthy Shades Darker)
και εδώ είναι το trailer

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα