Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΚΕΡΑΤΟ!

Αν θες το πιστεύεις, εσύ που ακόμα δεν παντρεύτηκες. Και, μεταξύ μας, πολύ δύσκολο να γλυτώσεις. Να μην προχωρήσεις στο γάμο. Γουστάρεις, δεν γουστάρεις. Θα σε πάρει κι εσένα το ποτάμι. Όπως εκατομμύρια άλλους άνδρες. Ακόμα και φανατικούς μπεκιάρηδες, όπως λέγανε παλιά τους ανύπαντρους, τους εργένηδες.
Παντρεύεσαι και πέφτεις στην αγαμία. Αυτό έχω να σου πω. Κι όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο περισσότερο δεν κάνεις κέφι να πλησιάσεις την σύζυγό σου. Κορμάρα να 'ναι, να την βλέπει ο άλλος και να λοιώνει από πόθο, για εσένα είναι απλά η... γυναίκα σου. Δεν σε τραβάει να το κάνεις μαζί της. Κι αν το κάνεις, η δουλειά θα παίξει χωρίς επιθυμία καυτή. Γιατί;
Ο γάμος! Αυτό το…καλό έχει η παντρειά. Σε στέλνει σε ξένο κρεβάτι. Κι εσένα και εκείνη.
Μου το έλεγε φίλος, χρόνια πολλά πριν, και δεν είχα λόγο να τον αμφισβητήσω. Παντρεμένος με μανουλομάνουλο, που ποτέ δεν έπαψε να του αρέσει η γυναίκα του, κι όμως... Με τον καιρό έσβηνε, τρεμόπαιζε το καντήλι της σεξουαλικής επιθυμίας ειδικά με την συμβία του.
Επιμένω στη λεπτομέρεια, ότι στα μάτια του άνδρα, του φίλου μου, η κυρία του ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Ο κόματος.
Έλα, όμως, που δεν στο λένε όταν στην εκκλησία σου αλλάζουν τα στέφανα στο κεφάλι. Ότι μαζί σου... φυτεύουν κι ένα σπόρο που θα βγάλει κέρατο!
Φοβερά πράγματα! Φοβερά τα στοιχεία της έρευνας. Οι 8 στους 10 άνδρες απατούν τις γυναίκες τους. Και οι 6 στις 10 γυναίκες το κάνουν σε εξωσυζυγική σχέση. Μιλάμε για Ελλάδα. Και μιλάμε για το σήμερα.
Δεν είπαμε το πιο φοβερό. Το φοβερότερο. Πολλά ζευγάρια, κι όταν λέμε πολλά, εννοούμε πολλά, πάρα πολλά, δεν κάνουν σεξ. Όχι, βέβαια, για να μην... απατήσουν τον γκόμενο, την γκόμενα, αλλά γιατί δεν κάνουν κέφι τον σύζυγο, την σύζυγο.
Κακώς, κάκιστα οι ειδικοί χαρακτηρίζουν σαν «αδελφές ψυχές» τον άνδρα και την γυναίκα που είναι παντρεμένοι και έχουν ξεχάσει το γαμήσι. Και παρ' ό,τι δεν τους δένει το σεξ, αυτοί συνεχίζουν... αγαπημένοι το γάμο τους.
Μη λέμε μαλακίες. Αφού δεν πηδιούνται, ένα σημαίνει. Ότι έχουν βαρεθεί ο ένας τον άλλον. Και δεν χωρίζουν γιατί... βαριούνται να χωρίσουν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα