Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ FALKON

Space-X explosion and space war

Ιδού πως κατεστράφη ο αμερικανικός πύραυλος:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
·
ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ FALKON ΤΗΝ 1/9/2016
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την καταστροφή του πυραύλου "Falcon 9", την 1 Σεπτεμβρίου 2016 στο διαστημικό κεντρο του Canaveral των ΗΠΑ,στόχος ήταν οχι η εταιρεία του Εlon Mask, "Space X" ,αλλά η καταστροφή του ισραηλινού κατασκοπευτικού δορυφόρου που επρόκειτο να τεθεί σε τροχιά και θα εκτελούσε δοκιμαστική εκτόξευση.
Στο λογισμικό του πυραύλου "βραχυκυκλώθηκε" η εντολή εναύσματος των κινητήρων με την εντολή αυτοκαταστροφής.Η επέμβαση έγινε εξ αποστάσεως και από άγνωστο σημείο του πλανήτη.
Εκτός απο την καταστροφή του ισραηλινού δορυφόρου και άλλων απαγορευμένων συσκευών, που ήταν οι πρωτεύοντες στόχοι, επετεύχθησαν και παράπλευροι στόχοι πολύ σημαντικοί. Από εδώ και στο εξής οι ιδιωτικές εταιρείες εκτόξευσης, θα σκεφθούν πολύ πριν αναλάβουν ισραηλινά φορτία. Επίσης, δευτερευόντως, οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν θα ασφαλίζουν τέτοιου είδους φορτία και ιδίως φορτία που προέρχονται από το Ισραήλ.

UFO and Space X explosion

Η καταστροφή έγινε από τον "Παγκόσμιο Απελευθερωτικό Στρατό" ο οποίος διοικείται και ελέγχεται από το "Εννεαμελές Ανδρομέδιο Συμβούλιο" που εδρεύει σε διαστημικό σκάφος της "Παγκόσμιας Δορυφορικής Κυβέρνησης" πέριξ της Γης, στο οποίο βρίσκονται Ανδρομέδιοι, Ρώσοι και Κινέζοι. Οι Αμερικανοί είναι σε άλλο σκάφος της "Παγκόσμιας Κυβέρνησης" μαζί με Ανδρομέδιους. Έχει διαχωρισθεί η παγκόσμια κυβέρνηση σε δύο σκάφη μετά την κατάρριψη των Διδύμων Πύργων.
Ο Παγκόσμιος Απελευθερωτικός Στρατός (ΠΑΣ) αποτελείται από γήινους και διοικείται από Ανδρομέδιους και γήινους. Δεν είναι κάποιος στρατός με συμβατικά όπλα. Κινείται στο επίπεδο της πληροφορικής κυρίως και εκτελεί ασύμμετρες επιχειρήσεις, ως επίσης και δημιουργεί σοβαρότατα προβλήματα στις υποδομές των παγκοσμιοποιητών.

Βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ και πολεμάει για το ΦΩΣ.
Στην προκειμένη περίπτωση η NASA είχε λάβει προειδοποίηση και προγραμμάτισε την συγκεκριμένη δοκιμή ανάφλεξης 10 δευτερολέπτων προς επιβεβαίωση αυτής. Ο πύραυλος χτυπήθηκε κατά την διάρκεια ελέγχου υδραυλικών συστημάτων ψύξεως των κινητήρων του. 

Στο σημείο της εκτόξευσης είχε τοποθετηθεί όλη η απαραίτητη τεχνολογία παρατηρήσεως υπό την επίβλεψη πολλών μυστικών υπηρεσιών, προς ταυτοποίηση πιθανής επιβεβαίωσης, η οποία επιτεύχθηκε παραδειγματικά, προς εμφανή παρατήρηση των πάντων, σε σχέση με προηγούμενες εκτελέσεις.

Το υποθυγατρικό Ολύμπιο σκάφος που βλέπουμε στο βίντεο στα 9 δευτερόλεπτα, βρισκόταν εκεί σαν δευτερεύων μηχανισμός και θα λειτουργούσε ως συσκευή ασφαλείας, για την επίτευξη καταστροφής του πυραύλου και του φορτίου του. Ποιος το έστειλε εκεί; Οι ίδιοι που κατά καιρούς έχουν απενεργοποιήσει τα κουμπιά εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων που θα ξεκινούσαν τον Αρμαγεδώνα, δηλαδή η Δορυφορική Κυβέρνηση και το Ανδρομέδιο-Ολύμπιο "Εννεαμελές Συμβούλιο".



Zuckerberg on Space X


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα