Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

RoboCop: Το νέο Droid της Κίνας αποτρέπει ανθρώπους… όπως τα βόδια!

robot


Ένα νέο Droid ασφάλειας εξοπλισμένο με ένα μη θανατηφόρο, ηλεκτρικό μπαστούνι που είναι για βοοειδή (Cattle prod) έχει αρχίσει επίσημα να περιπολεί σε ένα τερματικό ενός από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια της Κίνας
Το «Anbot», όπως ονομάζεται, είναι μηχάνημα για την υπηρεσία ασφάλειας που κατασκευάστηκε από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Τεχνολογίας Άμυνας της Κίνας, και αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στα πλήθη τον Απρίλιο, στο  Διεθνές Tech Fair,στο Chongqing.

Έχει ήδη αρχίσει 24ωρες περιπολίες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Shenzhen στο Guangdong, σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.
Με τελική ταχύτητα 18kph (11 μίλια/ώρα), το ύψους 1,49 μέτρων (5 ft) ρομπότ έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τις απειλές για την ασφάλεια και μπορεί ακόμη και να αφοπλίσει τους ανθρώπους με ένα ηλεκτρικό φορτίο.
electric_cattle_prod_1917Διαθέτει μια συσκευή σαν πιρούνι (Cattle prod) με μη θανατηφόρο φορτίο, η οποία πρέπει να ενεργοποιηθεί από απόσταση από έναν άνθρωπο χειριστή. Η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται στα βοοειδή και παρέχει στο ζώο ένα μικρό ηλεκτροσόκ προκειμένου να το σπρώξει.
Είναι εφεύρεση του Τεξανούβαρώνου Robert J. Kleberg, Jr, γύρο στα 1930 και ο πρόδρομος του σύγχρονου όπλο αναισθητοποίησης.
Τώρα και σε ρομπότ για να κάνουν κουμάντο τους ανθρώπους σαν να είναι ζώα!
Άλλα χαρακτηριστικά του Droid περιλαμβάνουν τέσσερις κάμερες αναγνώρισης προσώπου και ένα κουμπί έκτακτης ανάγκης για την κλήση της αστυνομίας. Το Anbot θα πρέπει επίσης να αναμένεται να απαντήσει σε ερωτήσεις των επιβατών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα China.org, εφόσον… οι άνθρωποι έχουν το θάρρος να το προσεγγίσουν!
China's first intelligent security robot starts work at Shenzhen Airport

China's first intelligent security robot starts work at Shenzhen Airport

China's first intelligent security robot starts work at Shenzhen Airport


Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, λόγω των ρομπότ, 5 εκατομμύρια εργαζόμενοι αναμένεται να χάσουν την εργασία τους στα επόμενα 5 έτη (προσθέστε και δυο μηδενικά να είστε μέσα) ενώ άγνωστο παραμένει για να δούμε πόσα εκατομμύρια θα χάσουν τις ελευθερίες τους, τα ανθρώπινα δικαιώματά τους (εκτός από αυτό για εργασία) και την αξιοπρέπεια τους…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα