Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

6 στάσεις του Kama Sutra που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στο κρεβάτι σου

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια στο σεξ; Πάρ'το αλλιώς, με στάσεις βγαλμένες απευθείας από το θρυλικό ερωτικό εγχειρίδιο.

Τι είναι Κάμα Σούτρα; Μήπως το όνομα κάποιου αρχαίου πονηρού σεξομανή Ινδού ο οποίος αποφάσισε να αναπαραστήσει ό,τι περίεργο δοκίμαζε στο κρεβάτι του με τις ευλύγιστες συντρόφους του; Όχι ακριβώς. Το Kάμα Σούτρα αποτελεί ένα ινδουιστικό κείμενο γραμμένο 2.000 χρόνια πριν από έναν συγγραφέα που τον έλεγαν Vatsyayana, ο οποίος ούτε στα πιο τρελά του όνειρα δεν είχε φανταστεί πόσο πολύ θα επιδρούσε στη σεξουαλική εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Σ' αυτόν χρωστάς την πιο ζογκλερική διάσταση της ερωτικής πράξης. Το Κάμα Σούτρα είχε σκοπό να τονώσει τις απονεκρωμένες σχέσεις των ζευγαριών που έχουν παντρευτεί από συνοικέσιο, μια και πολλά γνωρίζονταν για πρώτη φορά την ημέρα του γάμου τους.
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται ο Vatsyayana δεν ήθελε να διεγείρει αλλά να διδάξει. Η φιλοσοφία του αποτυπώνει τη σημασία που οι Ινδουϊστές δίνουν στον έρωτα, στην γενετήσια πράξη που συνεχίζει την Δημιουργία- θυμήσου λίγο τι χαμούλης γίνεται στην εικονογραφία των Ινδών. Τώρα λοιπόν που έμαθες τι είναι ακριβώς το Κάμα Σούτρα, πάρε και 6 αντιπροσωπευτικές στάσεις που δεν θα ήταν καθόλου κακό να δοκιμάσεις στο κρεβάτι σου με το ταίρι. Για τον Vatsyayana ρε γαμώτο.

Η Άνθηση (utphallaka)


Πώς: Εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια σε ορθή γωνία. Εκείνος ακουμπάει στα λυγισμένα πόδια του στο έδαφος, σηκώνει τη λεκάνη σου και την ακουμπάει στα μπουτάκια του. Επαλήθευση στάσης: Ο κόλπος σου είναι πιο ψηλά από το κεφάλι σου. Παραλλαγή του ιεραποστολικού με στοιχεία από τη γέφυρα που κάνεις στο πιλάτες. Μία στάση που σύμφωνα με τον Ινδό εμπνευστή της ενδείκνυται για "μεγάλα μεγέθη".

Η Βασίλισσα των Ουρανών (Indranika)


Πώς: Την προσοχή σου λίγο γιατί είναι λίγο μπέρδεμα. Λοιπόν εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ελαφρώς κλειστά και λυγισμένα στον αέρα. Εκείνος "κουμπώνει" με λυγισμένα πόδια (σαν βάτραχος)και τυλίγει τους μηρούς του γύρω από σένα. Θα χρειαστεί λίγο hand job από μέρους του για να γίνει η διείσδυση. Η στάση Indranika είναι αφιερωμένη στη γυναίκα του θεού Indra, την κορυφαία θεότητα του Βεδικού πανθέου, ο οποίος υποτίθεται ότι την εφηύρε. Μεγάλη φαντασία ο Indra ομολογουμένως.

Η Τύλιξις (veshititaka)


Πώς: Άλλο πάλι και τούτο. Είστε όρθιοι. Εσύ έχεις λυγίσει το αριστερό πόδι και το 'χεις περασμένο πάνω από το δεξί-σαν όρθιο σταυροπόδι, πώς κάνεις τη φιγούρα στο χασάπικο; Εκείνος σε στάση προσοχής. Βρείτε το. Στάση που σώζει τη σχέση ανάμεσα σ' ένα πέος μικρότερου μεγέθος κι έναν ευρύχωρο κόλπο. Vatsyayana speaking.

H Ανασκολόπιση (shulachitaka)


Πώς: Εσύ ξαπλωμένη ανάσκελα, εκείνος στήνεται με λυγισμένα πόδια ακουμπώντας στα καλάμια του. Το ένα πόδι σου ακουμπάει τεντωμένο στον ώμο του, το άλλο λυγισμένο στο αέρα. Δεν βολεύει τρελά αν ο παρτενέρ διαθέτει xxl μέγεθος. Θα σε ενοχλήσει γρήγορα, καθώς πρόκειται για στάση που ευνοεί την απόλυτη διείσδυση. 

Ο Λωτός (padmasana)


Πώς: Δεν πρόκειται για την κλασική, περίπλοκη στάση που ο σύντροφός σου είναι καθιστός με τα πόδια ανοιχτά και εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα μπροστά του, φέρνοντας τα πόδια πίσω από τη μέση του. Άλλο λέμε εδώ. Βασικά είναι ό,τι λέει. Κάνεις τη στάση του Λωτού που ξέρεις από τη γιόγκα, πάνω του. Εκείνος καθισμένος ακριβώς στην ίδια στάση σε μιμείται. Namaste. 

To Κρέμασμα (avalambitaka)


Standing Suspended (Avalambitaka)
Πώς: Έχει ένα βαθμό επικινδυνότητας η αντιγραφή του Κάμα Σούτρα, αυτό είναι γνωστό. Και η εν λόγω στάση το επιβεβαιώνει. Τι να κάνεις, μία ζωή την έχουμε, τώρα πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα. Εκείνος λοιπόν όρθιος κι εσύ κρεμασμένη πάνω του-σα να χορεύετε τουίστ και να κάνετε εκείνη τη φιγούρα που σε πετάει στον αέρα και μετά τον καβαλάς- αλλά τα πόδια σου δεν τον τυλίγουν, ακουμπάς με τις πατούσες στον τοίχο. Είναι πιο εύκολο απ'όσο νομίζεις και σίγουρα ευκολότερο από τη στάση sthitarata που δεν θα σου την περιγράψουμε γιατί είμαστε λογικοί άνθρωποι.  

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα