Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ALERT: Ο Ομπάμα αποφάσισε να ελέγξει και τον “διαστημικό καιρό”!

obama-2

Ο έλεγχος και η οπλοποίηση του καιρού είναι γεγονός. Έχουμε γράψει επανειλημμένα για αυτό το θέμα, άπειρα τα στοιχεία που πλέον είναι στα χέρια όλων μας, εξάλλου δεν ιδρώνουν και πολύ να το αποκρύψουν. Φτάνει να βγάλει κανείς το κεφάλι από την άμμο και θα τα δει…
Όμως στις ελάχιστες μέρες διακυβέρνησης που απομένουν στον Ομπάμα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να κάνει στη χώρα του ένα ακόμα “δώρο”: Τον έλεγχο του Διαστημικού Καιρού.
Επικαλούμενος την “εξουσία του ως Πρόεδρος που του παρέχει το Σύνταγμα και οι νόμοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής”, ο Ομπάμα εκφράζει την ανησυχία για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ο Διαστημικός Καιρός στη χώρα.
Έτσι στο διάταγμα αναφέρεται εκτός από την προετοιμασία των πολιτών, στην περισσότερη έρευνα σχετικά με την δημιουργία τυχόν ακραίων διαστημικών καιρικών φαινομένων, τη συνεργασία ιδιωτικού τομέα και ακαδημαϊκής κοινότητας, να συσταθεί ένα εθνικό πρόγραμμα έρευνας για την κατανόηση του Ήλιου και τις αλληλεπιδράσεις του με τη Γη και το ηλιακό σύστημα για την μοντελοποίηση των διαστημικών καιρικών συνθηκών και την πιθανή πρόβλεψη τους.
Ως “γεωμαγνητικές διαταραχές” θεωρούνται οι διαταραχές του μαγνητικού πεδίου της Γης που προκύπτουν από την ηλιακή δραστηριότητα. Και επικαλούμενος ότι αυτές θα μπορούσαν να προκαλέσουν προβλήματα που θα έθεταν σε κίνδυνο τη χώρα του σε θέματα ασφάλειας, ηλεκτροδότησης, επικοινωνιών κ.λ.π. αφήνει χρονοδιαγράμματα 60 έως και 120 ημερών στους υπεύθυνους διαφόρων τομέων, που θα πρέπει να φέρουν σε πέρας όταν ο ίδιος πλέον θα είναι παρελθόν!
Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίες. 

Όπως είχαμε ξαναγράψει: Star Wars: Οι ΗΠΑ σπιντάρουν στην ουράνια κούρσα εξοπλισμών. Όπως έχουν κάνει με τη Συνθήκη του ΟΗΕ του 1977, που απαγορεύει την οπλοποίηση καιρού, τα ίδια κάνουν και με την Συνθήκη για το Διάστημα: Τις γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια!
enmod-treaty
Τώρα η δικαιολογία είναι η προστασία των ΗΠΑ από τις “γεωμαγνητικές διαταραχές”, αυτές που οι ίδιοι -όπως και Ρώσοι, Βρετανοί, Κινέζοι, Ε.Ε., Ιάπωνες-  δημιουργούν καθημερινά και σε ανεξέλεγκτη κατάσταση με την τεχνολογία, τόσο την επίγεια λόγω της εξάπλωσης της ασύρματης τεχνολογίας αλλά και των εγκαταστάσεων ραντάρ και μονάδων τύπου HAARP, αλλά και του απίστευτου αριθμού δορυφόρων που έχουν εξαπολύσει στο διάστημα -πολύ θα ήθελα να μάθω πόσοι είναι αυτή τη στιγμή, ο αριθμός τους ολοένα και αυξάνει, μαζί με τα διαστημικά σκουπίδια που αφήνουν κάθε τόσο!
Έτσι ο Ομπάμα, που έκανε ουκ ολίγα στη διάρκεια των δυο διακυβερνήσεων του ώστε ο ένας στους τέσσερις αμερικανούς πολίτες να τον ονομάζει Αντίχριστο, λίγο πριν εγκαταλείψει το οβάλ γραφείο, αποφασίζει και διατάσσει: Το Διάστημα είναι δικό μας, το ίδιο και ο “καιρός” του, γι’ αυτό πρέπει να το “μελετήσουμε” περισσότερο και να το ελέγξουμε, βεβαίως βεβαίως.
Η τελευταία φορά που έγινε μεγάλη καταστροφή στη Γη ήταν όταν το ίδιο το Σύμπαν αποφάσισε να ρίξει έναν κομήτη και να εξαφανίσει τα τέρατα τους δεινόσαυρους ώστε να μπορέσουν τα θηλαστικά να έχουν μια ευκαιρία επιβίωσης.
Μπορεί οι δεινόσαυροι να εξαλείφθηκαν, αλλά μάλλον όχι και οι σκατόψυχες τους που εκφράζονται κατά καιρούς μέσα από ανθρωπόμορφα τέρατα…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα