Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Η Αντίσταση


"Το Λυκαυγές των Θεών": Κεφάλαιο 1 - Η Αντίσταση
Κεφάλαιο 1: 5/6
"Και αν θυμάμαι καλά ο Σοφοκλής λέει ότι το σώμα του Οιδίποδα δεν βρέθηκε ποτέ, αλλά αναλήφθηκε στον Ουρανό γιατί υπέφερε στην ζωή του για πράγματα που έκανε χωρίς ο ίδιος να έχει μερίδιο ευθύνης, μιας και δεν ήξερε ότι η Ιοκάστη ήταν μάνα του."

"Έτσι. Η Πύλη σφραγίστηκε όταν έφυγε ο Οιδίποδας και ο Θησέας, σαν πρώτος βασιλιάς των νέων Αθηνών κρατούσε το Κλειδί της. Αυτό το Κλειδί χρησιμοποιούμε σήμερα για να σπάσουμε το Πεδίο των Αποστατών και να ελευθερώσουμε πρώτα τους συντρόφους μας που δεν έχουν ιδέα για το ποιοι είναι στ’ αλήθεια και έπειτα τους υπόλοιπους Έλληνες."

"Για αυτό και έγινε το όλο θέμα με τον λεγόμενο Βωμό των 12 θεών και την κατάχωσή του στο Θησείο;"

"Ναι. Ο Βωμός έπρεπε να καταχωθεί γιατί δεν είναι ακόμη η ώρα του να εμφανισθεί.
Αν πρόσεξες την περίοδο που όλοι τότε φώναζαν για την ανάδειξή του, στις προσπάθειες ήταν μπροστάρηδες οι ηγέτες των παρακλαδιών της Μαύρης Αδελφότητας των Αποστατών, που χρησιμοποιούσαν τους αδαείς πιστούς τους για να φωνάζουν, χωρίς στην πραγματικότητα να ξέρουν ότι μάχονταν για τον αφανισμό τους. Για αυτό και εκείνες τις ημέρες είχε έλθει στην Αθήνα ο Άρχοντας του Σκότους για υποτιθέμενες οικονομικές συνομιλίες. Όλοι εκείνοι που πλασάρονται σαν Φωτεινοί Δάσκαλοι έσπευσαν να υποβάλλουν τα σέβη τους και να πάρουν τις επιταγές με τα πενταψήφια νούμερα από το ίδιο του το χέρι."

"Τέλος πάντων", σηκώθηκε από την καρέκλα της η Ανέλ. "Με την κουβέντα πέραση η ώρα και πρέπει να πάμε στην ενημέρωση της ομάδας."

"Σωστά, ξεχαστήκαμε. Πήγαινε και έρχομαι και εγώ με τις φωτογραφίες από απόψε", είπε ο Άλκης ξεκινώντας να τυπώνει τις φωτογραφίες από την αναγνωριστική του βόλτα στο Αρχηγείο της Τριαρχίας.
... συνεχίζεται ...

Από το βιβλίο “ Το Λυκαυγές των Θεών ”.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα