Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ…ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ.

Το μυαλό μας είναι το εικονικό φάρμακο…. για να γιατρέψει κάθε αρρώστια……!
Το καλύτερο φάρμακο είναι το ίδιο μας το μυαλό… το οποίο δυστυχώς το παραγκωνίζουμε και απλά δεν το χρησιμοποιούμε. Το μυαλό μας μπορεί πολύ εύκολα να αναλάβει τον έλεγχο πάνω σε κάθε πτυχή του σώματός μας και να επισκευάσει όλες τις βλάβες… που υπάρχουν και σιγά σιγά να τις διορθώσει…. αλλά και πιο πριν ακόμη να προλάβει κάθε τι ….αρκεί το μυαλό μας… να σκέπτεται πάντα με θετικό πρόσημο για το ίδιο του το σώμα… τουτέστιν τον ίδιο μας το είναι…. την ίδια μας την ύπαρξη.
Ξεκίνησες κάποια μέρα και είπες τι καλά που είμαι …. καλημέρισες ποτέ τον Ήλιο και γεύτηκες το πρώτο ποτήρι νερό… και είπες από μέσα σου … τι ωραία μέρα που θα ζήσω σήμερα;….!.... ή άνοιξες αμέσως την τηλεόραση κι άκουσες τον κάθε παπάρα…. να λέγει κάθε τι αρνητικό ….και να γεμίζεις τις σκέψεις σου συνεχώς με το τι θα πληρώσεις…..!!!.... μάλλον όμως μας έβαλαν για καλά στο λούκι τους…. διότι δεν θέλουν απλά το πορτοφόλι μας… αλλά την ίδια μας την Ψυχή…. κι εμείς τι κάνουμε; Θα την παραδώσουμε αμαχητί; Ή μήπως θα πρέπει να έχουμε διαφορετική στάση ζωής;
Χαμογέλα τώρα που είναι τα δύσκολα… εδώ σε θέλω νεοέλληνα… και άδραξε την ευκαιρία για να δείξεις ότι δεν μασάς….!
Γιατί λοιπόν… όταν αρρωσταίνουμε και πάμε στον γιατρό…. αρχίζουμε να γινόμαστε καλύτερα…. διότι πολύ απλά οι γιατροί και οι νοσηλευτές μας παρέχουν την ανάλογη φροντίδα κατά τη διάρκεια της ασθένειας μας και μας προσφέρουν ένα θετικό περιβάλλον που χρειάζεται ο οργανισμός μας. Οπότε από τη μία τα φάρμακα…. που αναστέλλουν και τακτοποιούν τα πράγματα… κι από την άλλη η θετική προσέγγιση που θα ακούσουμε και είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε τα θετικά τα πράγματα… δηλαδή… ότι θα γίνουμε σιγά σιγά καλά. Μόλις μας πει ο γιατρός ότι σε λίγες μέρες θα γίνεις περδίκι…. αναπτερώνεται όλο μας το είναι… το ηθικό μας ανεβαίνει…. εκτός κι εάν βέβαια θέλεις κι έχεις ανάγκη για περισσότερη φροντίδα και αγάπη… στοργή και προδέρμ… και παρατείνεις την αρρώστια σου για να σε φροντίζουν οι άλλοι συνέχεια…. ενώ μπορείς κάλλιστα ο ίδιος να αντιμετωπίσεις την κατάσταση μόνος σου… με θάρρος και τόλμη και να σηκωθείς και πάλι όρθιος και να βαδίσεις μπροστά.
Το μυαλό μας έχει πολλές δυνατότητες…. αλλά απλά δεν το χρησιμοποιούμε και ψάχνουμε πάντα από τους άλλους να μας λύσουν τα όποια προβλήματα μας. Το μυαλό μας λειτουργεί κυρίως μέσω της αντίδρασης του στρες-άγχους και της χαλάρωσης. Υπάρχουν φυσικά πολλοί δείκτες άγχους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, γεγονός που συμβάλλει στη δημιουργία διαφόρων ασθενειών. Η χαλάρωση διεγείρει τον εγκέφαλο να θεραπεύσει το άγχος. Όταν αυτή η διαδικασία διαταράσσεται, δημιουργούνται ασθένειες ή είναι πιο εύκολο να αρρωστήσουμε. Η αιτία είναι ότι το αμυντικό μας σύστημα του οργανισμού μας δεν λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση…. όταν ο εγκέφαλος έχει να αντιμετωπίσει άλλα τόσα θέματα. Όταν λοιπόν υπάρχει μία ισορροπία, ο εγκέφαλος μας μπορεί να κάνει θαύματα. Διότι όχι μόνο μπορεί να θεραπεύσει τις όποιες ασθένειες του σώματος μας, αλλά μπορεί να θεραπευτεί ακόμα και το ίδιο. Το μυαλό μας μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, όπως π.χ. να αναγκάσει τις τρίχες μας να αναπτυχθούν ξανά και ξανά και να θεραπεύσει ενοχλητικά προβλήματα που δεν είναι αναγκαστικά θανατηφόρα. Με όλα τα παραπάνω και δεδομένου ότι η βάση για να παραμείνουμε υγιείς και να ζήσουμε πολύ…. φαίνεται να προέρχεται από τη δύναμη του νου μας. Είναι όμως προφανές ότι το περιβάλλον γύρω μας παίζει ένα τεράστιο ρόλο στο πώς σκεφτόμαστε…. και τι επιλογές έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιήσουμε. Το να περιβάλλεστε από θετικές καταστάσεις και ανθρώπους μπορεί να αποτελεί το μυστικό …. για τη διατήρηση ενός υγιούς σώματος και την ενίσχυση του φυσικού κέντρου ελέγχου του μυαλού μας. Κάθε μέρος του σώματός μας διαθέτει τη δική του συνείδηση ή τη δική του ψυχή. Έχοντας λοιπόν στο μυαλό μας όλα αυτά τα λόγια…… που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή μας και που ειπώθηκαν από γιατρούς…. ας ξεκινήσουμε μαζί το ταξίδι μας….. με σκοπό να ανακαλύψουμε την εξαιρετική ικανότητα ίασης του ανθρώπινου σώματος.
Σκεφτήκατε ποτέ εάν μπορείτε να ακούσετε το σώμα σας; Θα μπορούσατε άραγε να του μιλήσετε…. με σκοπό να συμβάλλει στη θεραπεία της ασθένειάς σας;
Κάντε διαλογισμό… δηλαδή μία εσωτερική συνομιλία με το σώμα σας… έχοντας μεν ελπίδες…. αλλά…. χωρίς ιδέα για το τι έπρεπε να περιμένετε. Τα αποτελέσματα θα τα δείτε μόνοι σας. Οι ιστοί του σώματός σας θα αρχίσουν να ανταποκρίνονται πλήρως. Τα νεύρα θα αρχίσουν να κινούνται και οι μύες θα δουλεύουν κανονικά με τη δική σας θέληση. Η καρδιά σας θα αρχίζει να σφυροκοπά…. και θα μπείτε στον δρόμο της απαλλαγής από την κάθε ασθένεια.
Για να έχετε μία πλήρη επικοινωνία είναι απαραίτητα 3 βασικά βήματα προκειμένου να υπάρξει η συνεργασία του σώματος:
α) Προσεγγίστε το σώμα σας με πραγματική συμπόνια και κατανοήστε ότι αποτελείται από συνειδητά κύτταρα που βιώνουν συναισθήματα.
β) Δημιουργήστε το αίσθημα εμπιστοσύνης κάνοντας το σώμα σας να συμμετέχει στις συζητήσεις που κάνετε με τον εσωτερικό σας εαυτό σχετικά με την επιθυμία σας να υπάρξει συνεργασία σώματος-ψυχής με σκοπό να ξεπεράσετε την κάθε ασθένεια.
γ) Επιτρέψτε να γίνουν αλλαγές στη συνομιλία χρησιμοποιώντας διαφορετικές σκέψεις και λόγια που προκαλούν αυθόρμητα και έντονα συναισθήματα.
Καλέστε τον ανώτερο σας εαυτό ….. να κάμει όλα αυτά που εσείς επιθυμείτε.
Για να ενεργοποιηθούν τα κύτταρα χρειάζονται αυτοί οι 3 παράγοντες που είναι με τη σειρά:
Η πρόθεση, ο συντονισμός και ο αυθορμητισμός.
Όμως για να μην πάμε στα πολύ βαθιά νερά ας έχετε υπ’ όψιν σας ότι η Κβαντική διεμπλοκή είναι μια διαδικασία κατά την οποία δύο σωματίδια της ύλης που έχουν αλληλεπίδραση…. εξακολουθούν να συμπεριφέρονται σαν να είναι συνδεδεμένα ακόμα κι αφού τα χωρίσει απόσταση πολλών μιλίων. Όταν λοιπόν προκύψει κάποια αλλαγή στις ιδιότητες (θέση, ταχύτητα και περιστροφή) ενός από τα σωματίδια, οι ιδιότητες του άλλου απομακρυσμένου σωματιδίου θα αλλάξουν την ίδια στιγμή. Αυτό το επιστημονικό φαινόμενο αποδεικνύει την έννοια της ενότητας… δηλαδή την άποψη ότι τα πάντα στη Φύση είναι αλληλοεξαρτώμενα.
Οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν κατανοήσει αυτή τη σύνδεση ως ένα ζωντανό καθολικό ενεργειακό πεδίο που συντηρεί τη ζωή… ενώ ταυτοχρόνως οδηγεί στην εξέλιξη της συνείδησης σε ολόκληρο το Σύμπαν.
Η πρόθεσή μας έχει τη δύναμη να θεραπεύσει το σώμα μας, αρκεί να εστιάσουμε σωστά και να του στείλουμε τα κατάλληλα μηνύματα θεραπείας και αποκατάστασης.
Ευ ζην.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα