Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ…ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

Το χρόνιο άγχος έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία μας… όπως ημικρανίες, κατάθλιψη και καρδιοπάθειες…. μεταξύ των άλλων…. αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν συνειδητοποιούμε καθόλου πόσο αγχωμένοι είμαστε. Ας μάθουμε λοιπόν να αναγνωρίζουμε τις ενδείξεις που προβάλλουν στο σώμα μας… όταν αυτό είναι στρεσαρισμένο….. και αγχωμένο.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ…ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
Η Μύτη σας
Ένδειξη άγχους: Φτερνίζεστε συνεχώς κι έχετε καταρροή. Το άγχος μπορεί να αυξήσει την αντίδραση στα αλλεργιογόνα, επειδή ακριβώς αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
Απλά χαλαρώστε: Τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα για τις αλλεργίες μπορεί να βοηθήσουν, όμως το ίδιο κάνει και η άσκηση. Οι τακτικές 30λεπτες προπονήσεις επιταχύνουν την έκκριση επινεφρίνης, του φυσικού αποσυμφορητικού… του οργανισμού.
Το Δέρμα σας
Ένδειξη άγχους: Βγάζετε στο σώμα σας σπυράκια. Όταν έχετε ένταση, το σώμα σας εκκρίνει επιπλέον αδρεναλίνη, που προκαλεί την έκκριση σμήγματος, ενός ελαίου που με τη σειρά του προκαλεί σπυράκια και στίγματα. Όσο αυξάνεται η παραγωγή αδρεναλίνης, τόσο αυξάνεται και η παραγωγή σμήγματος.
Απλά χαλαρώστε: Πλένετε τις προβληματικές περιοχές 2 φορές την ημέρα. Τα καθαριστικά με μορφή τζελ ή αφρού είναι τα καλύτερα για τη διάλυση του σμήγματος. Αν δεν μειωθεί η λιπαρότητα, ζητήστε από τον γιατρό σας να σας γράψει μια ρετινοειδή κρέμα που ρυθμίζει το σμήγμα.
Τα Μαλλιά σας
Ένδειξη άγχους: Παρουσιάζετε κάποια «κενά». Λόγω του άγχους τα μαλλιά σας μπορεί να σταματήσουν να μεγαλώνουν, λόγω των ορμονών που παρεμβαίνουν στην ανάπτυξη των μαλλιών.
Απλά χαλαρώστε: Φροντίστε να λαμβάνετε αρκετό σίδηρο, λιπαρά οξέα Ω 3 και βιταμίνη Β12, που προωθούν την υγεία των μαλλιών. Καταναλώνετε τροφές όπως το σπανάκι, το μπρόκολο και το σολομό.
Το Σαγόνι σας
Ένδειξη άγχους: Σας φαίνεται ότι η γνάθος σας έχει πάρει φωτιά. Ίσως και να τρίζετε τα δόντια σας τη νύχτα, κάτι που προκαλείται από την ένταση.
Απλά χαλαρώστε: Πιέστε μια χλιαρή κομπρέσα στο σαγόνι για πέντε λεπτά πριν πέσετε για ύπνο. Η ζέστη θα χαλαρώσει τους μυς και θα σας βοηθήσει να μειώσετε το τρίξιμο. Δεν έχει αποτέλεσμα; Πηγαίνετε στον οδοντογιατρό για να σας δώσει το ειδικό μασελάκι.
Το Στομάχι σας
Ένδειξη άγχους: «Λυσσάτε» συνέχεια για πρόχειρο φαγητό. Τα υψηλά επίπεδα κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες, αυξάνουν την επιθυμία σας για γλυκά.
Απλά χαλαρώστε: Οι λιγούρες σας θα κρατήσουν όσο η κορτιζόλη εκκρίνεται σε όλο στο σώμα, γι’ αυτό αντικαταστήστε ότι παχυντικό σκέφτεστε να φάτε με μία τσίχλα χωρίς ζάχαρη.
Τα Γεννητικά μας όργανα
Ένδειξη άγχους: Κορίτσια….η περίοδός σας έρχεται νωρίς, αργά ή και καθόλου. Όταν είσαστε στρεσαρισμένες, ο εγκέφαλος σας στέλνει σήματα που μπορεί να μεταβάλλουν ή να διαταράξουν την ωορρηξία σας.
Απλά χαλαρώστε: Μιλήστε στον γιατρό σας για τη λήψη αντισυλληπτικών. Τα αντισυλληπτικά χάπια μπορεί να εξισορροπήσουν στα επίπεδα των αναπαραγωγικών ορμονών σας και να επαναφέρουν τον κύκλο σας στο φυσιολογικό. Όμως υπάρχει και η λύση που μπορεί να εξισορροπήσει τα επίπεδα των ορμονών του, που δεν έχει παρά να στραφεί στο οπλοστάσιο της φύσης και να χρησιμοποιήσει π.χ. το «μάκα» (Maca) το πλέον προσαρμογόνο στα θέματα των ορμονών και χωρίς καμία μα καμία παρενέργεια, παρά μόνον οφέλη. Ανακαλύψτε τι είναι το Maca (μάκα): Ορμονική ισορροπία – Ευεξία του αναπαραγωγικού συστήματος. To Maca είναι μία ρίζα, ένα γογγύλι που μοιάζει με το ραπανάκι και αναπτύσσεται στα υψίπεδα των Άνδεων στα βουνά του Περού. Είναι ένα σημαντικό συμπλήρωμα διατροφής για υψηλές σεξουαλικές επιδόσεις των δύο φύλλων. Περιέχει πολλά μεταλλικά ιχνοστοιχεία και ειδικότερα ψευδάργυρο, ασβέστιο, μαγνήσιο και σίδηρο.
Το μυστικό είναι ένα…. όταν είσαστε σε ένταση; Πάρτε αρκετές βαθιές και αργές αναπνοές. Η αργή και βαθιά αναπνοή θα επαναφέρει τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή σας στο φυσιολογικό τους ρυθμό.
Ευ ζην
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα