Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ

Θέμα από το κεφάλαιο
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΗΜΕΡΙΩΝ
του νέου μου βιβλίου
[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ]
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ [0] ΜΗΔΕΝ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ;;;
«Ο χρόνος εννοείται "η ακαθόριστη κίνηση της ύπαρξης και των γεγονότων στο παρελθόν, το παρόν, και το μέλλον, θεωρούμενη ως σύνολο". Γενικά Χρόνος χαρακτηρίζεται η ακριβής μέτρηση μιας διαδικασίας από το παρελθόν στο μέλλον»
Έχει αποδειχτεί περίτρανα , μέχρι στιγμής, από την πληροφόρηση που μας δίνει ο Όμηρος, μέσα από την αποκωδικοποίηση της Οδύσσειας, της Ιλιαδας και τα μεγαλιθικά,ταφικά μνημεία, της τριλογίας της θεάς Αθηνάς, ότι τα πάντα όλα, κάθε σημαντικό γεγονός που αφορά την τύχη του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ του παρελθόντος ,αλλα και του μέλλοντος του ,έχει σχεδιαστεί από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της θεάς Αθηνάς στον πλανήτη μας το 2320 π.χ. ,η το έτος [0] μηδέν της τελευταίας αλλαγής των εποχών του Ταύρου με τον Κριό.
Από μια ματιά που έριξα στο διαδίκτυο σχετικά με την θεωρία της Μ.τ.Ι και όσων μας καταθέτουν οι ειδικοί σήμερα δεν έγινα σοφότερος .Το μόνο που διαπίστωσα ήταν, πως οι αριθμοί δεν είναι 100% ακριβείς, χωρίς ούτε αυτό να είναι απόλυτα δεδομένο.
Πως θα μπορούσε να ήταν, όταν εμπλέκονται τόσοι αστάθμητοι παράγοντες. Υπ’οψιν ότι συζητάμε για τις επιδράσεις βαρυτικων δυνάμεων, ουρανίων σωμάτων και των τροχιών τους, για τον αόρατο άξονα της ΓΗΣ και τις κινήσεις του, επηρεαζόμενος ίσως και από άγνωστους παράγοντες για τους σημερινούς παρατηρητές – ερευνητές.
Ξεχάστε, πως η παρατήρηση του φαινομένου είναι τόσο χρονοβόρα ,που κάποιος χρειάζεται στην κυριολεξία μια ολόκληρη ζωή [72 χρόνια] για να δει τον υποθετικό άξονα της γης, να κινείται μια μοίρα στον ουράνιο θόλο [Ζωδιακό κύκλο].
Πόσα χρόνια άραγε έχουν περάσει από την στιγμή που οι σύγχρονοι επιστήμονες αναγνώρισαν την ύπαρξη του φαινομένου, με την βοήθεια των απαραίτητων οργάνων .
Δέκα, τριάντα , εξήντα, ούτε αυτό μου είναι γνωστό και δεν έχω χρόνο να ψάχνω για τέτοιες ημερομηνίες πλέον.
Για όλους αυτούς τους λόγους θα μου επιτρέψετε να παραβλέψω τα όσα καταθέτουν οι ερευνητές μας σήμερα και να αποδεχτώ σαν μοναδική αλήθεια αυτή των δημιουργών μας . Άλλωστε, αυτοί ήταν που παρακίνησαν τον Ίππαρχο* να ψάξει το θέμα ,που είναι απελπιστικά πολύπλοκο ακόμη και με σύγχρονα όργανα να παρατηρηθεί . Άρα και για τον Ίππαρχο εγείρονται ερωτηματικά όπως .
*σίγουρα άνθρωπος της θεάς Αθηνάς
Πως, παρα την όποια σοφία του, παρατήρησε όλα αυτά που μας κατέθεσε ;;;
Το ίδιο ισχύει φυσικά και για όλους τους υπόλοιπους αρχαίους λαούς που παρατήρησαν και κατέγραψαν το φαινόμενο [ Αιγύπτιοι –Ίνκας-Κινέζοι].
Άρα ,πρέπει να αναγνωρίσουμε ,πως οι εξωγήινοι δημιουργοί μας έχουν τις περισσότερες και ειδικότερες γνώσεις για ότι συμβαίνει στον πλανήτη μας, στο αστρικό του σύστημα και το ευρύτερο περιβάλλον του .
Επομένως όταν μας λένε πως η μετακίνηση του άξονα της ΓΗΣ κατά μια μοίρα στον Ζωδιακό κύκλο διαρκεί [72] χρόνια και οι 30 μοίρες [2160] χρόνια αυτή είναι και η αλήθεια των πραγμάτων, διότι σε αυτήν την αλήθεια στήριξαν τις αποδείξεις ύπαρξης τους στο παρελθόν μας.
Οι ημερομηνίες, που ορίζουν την γέννηση και τον θάνατο των δυο μεγαλύτερων προσωπικοτήτων που έζησαν στον πλανήτη [Αλέξανδρος –Ιησούς χρηστός], μας υποχρεώνει να δούμε την θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών κάτω από μια νέα οπτική.
Αγνοώ αν οι αστροφυσικοί μας έχουν διαπιστώσει ίχνη της υπόθεσης που προτίθεμαι να καταθέσω, χωρίς να είμαι ειδικός, για την διάρκεια του έτους [0] μηδέν της αλλαγής των εποχών.

Η υπόθεση πως το έτος [0] μηδέν της αλλαγής των εποχών διαρκεί [3] τρία χρόνια.
Οι δημιουργοί μας γνωρίζουν, πριν από όλα, ότι θα αργήσουμε πολύ να εντοπίσουμε, παρα τις όποιες βοήθειες ,το τέλος της τελευταίας εποχής του Ταύρου και την αρχή της αντίστοιχης εποχής του Κριού ,ημερομηνία άφιξης της θεάς Αθήνας στον πλανήτη μας .
Έτσι ,αφήνουν ανεξίτηλα σημάδια [ θέα Αθηνά ] με την μορφή γεγονότων που είναι σίγουροι πως οι μελλοντικοί ερευνητές θα εντοπίσουν και θα ερμηνεύσουν ανάλογα [ δημιουργία Μυκηναίων – Δωριέων - έκρηξη του ηφαίστειου της Θύρας- κάθοδος Δωριέων –εννέα δόμοι των Μυκηνών –εξαφάνιση των ανθρώπων της θάλασσας κ.α. -εμφάνιση Ομηρικών κειμένων – μέτρηση των 6 δις γραμμάτων του ανθρωπινου γονιδιωματος -τάφος Αλέξανδρου στην Αμφίπολη κ.α. ] .Τα πλέον σημαντικά γεγονότα της ιστορίας μας σαν Έλληνες έλαβαν χώρα την εποχή του Κριού.
Το ίδιο συμβαίνει με την αλλαγή των εποχών του Κριού με αυτή των Ιχθύων.
Η θεά Αθηνά χρειάζεται την ημερομηνία για να στηρίξει την τριλογία της. Το μήνυμα της στους μελλοντικούς ανθρώπους ,που θα φροντίσουν να σώσουν τον πλανήτη .
Έτσι η ημερομηνία στόχο-ποιείται με τα σημαντικότερα γεγονότα που έχει να επιδείξει το παρελθόν αυτού του πλανήτη .
Ποια είναι αυτά, στην περίπτωση αλλαγής του Κριού με τους Ιχθείς;;;
Η γέννηση και ο «θάνατος» των σημαντικότερων προσωπικοτήτων του πλανήτη μας διαχρονικά ,του Αλέξανδρου και του Ιησού Χρηστού.
Ο Αλέξανδρος « απεβίωσε», σύμφωνα με όλες τις μαρτυρίες το 323 π.χ. και αυτό αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός, σύμφωνα και με τα ευρήματα του τρίτου θαλάμου της ταφικής του στοάς στην Αμφίπολη [ μηκος μαρμάρινου τάφου 3,23μ σύμφωνα με τις μετρήσεις της ανασκαφικής ομάδας επιστημόνων].
Εχω τονίσει κατά επανάληψη, πως τυχαία και συμπτωματικά γεγονότα δεν υπάρχουν. Όλα, μα όλα ,συμβαίνουν διότι υπάρχει λόγος για το θνητό δυναμικό του πλανήτη μας.
Το 323 π.χ. αντιπροσωπευει ,σύμφωνα με την έγκυρη θεωρία της Μ.τ.Ι, το έτος 1997 της εποχής του Κριού, δηλαδή, 163 χρόνια πριν το τέλος της συγκεκριμένης εποχής, που διαρκεί 2160 χρόνια.
Το 160 της εποχής των Ιχθύων, που ακολουθει, γεννήθηκε ο Ιησούς χρηστός [ενσάρκωση του θεού του φωτός Απόλλωνα], σύμφωνα με τον Όμηρο [ΙΛΙΑΔΑ].
Προσέξτε.
Έχουμε τον αριθμό 323 να ορίζει τρία σημαντικά γεγονότα για τον μελλοντικό ερευνητή.
1ον.- τον «θάνατο» της ενσάρκωσης της θεάς Αθηνάς στη γη Αλέξανδρο, στην ηλικία των 33 ετών. Ταυτοχρονα η εμφάνιση του αριθμού στο μηκος του μαρμάρινου, συμβολικού τάφου του, 2338 χρόνια αργότερα [2015 μ.χ.] στην Αμφίπολη να σηματοδοτεί την ενημέρωση των απογόνων των Δωριέων για τα μελλούμενα.
2ον.- το τέλος της εποχής του Κριού 163 χρόνια αργότερα [1997 + 163 = 2160]
3ον.- το 160 της εποχής των Ιχθύων και την γέννηση του Ιησού χρηστού.
Με ποιο τρόπο τα ορίζει;;;
Η θεά Αθηνά φροντίζει το 163 να καταδεικνύει το τέλος του Κριού και το 160 των Ιχθύων, που ακολουθει, να καταδεικνύει την γέννηση του Ιησού και [163 + 160 = 323].
Εδώ όμως, αρχίζει και το πρόβλημα της διάρκειας του έτους [0] μηδέν μεταξύ της αλλαγής δυο οιονδήποτε εποχών.
Όπως διαπιστώνετε, με την μέθοδο της απλής παρατήρησης, οι αριθμοί [ 163 – 160] δεν απέχουν συμμετρικά από το έτος [0] μηδέν ,της αλλαγής των δυο εποχών.
Που χάθηκαν τα [3] τρία χρόνια της εποχής των Ιχθύων ;;;
Γνωρίζοντας την σχολαστικότητα με τις ημερομηνίες και τις διαστάσεις των μνημείων της δημιουργού μας ,που αποδίδουν γεγονότα του παρελθόντος μας, αναρωτιέται κανείς.
Τι πραγματικά συμβαίνει ;;;
Είναι δυνατόν, η θεά της σοφίας Αθηνά ,να κάνει ένα τόσο σοβαρό λάθος ,στον κατά τα αλλα άριστο σχεδιασμό της ;;;
Εκτός αν προσπαθεί να μας πει κάτι που έχει σχεση με την μέτρηση του χρόνου,όταν μετράμε με τα στοιχεία που μας παρέχονται από την θεωρία της Μ.τ.Ι.
Τι θα μπορούσε να ήταν αυτό ;;;
Το μυαλό μου πηγαίνει, στο αναπόδεικτο ακόμη γεγονός, πως το έτος [0] μηδέν διαρκεί [3] τρία χρόνια και στην συνέχεια αρχίζει η μέτρηση του χρόνου των 2160 ετών για την επόμενη εποχή που ακολουθει.
Εάν αυτό είναι μια πραγματικότητα, τότε έχουμε 163 χρόνια από την μεριά του Κριού και 3 + 160 = 163 από την μεριά των Ιχθύων και η συμμετρία που καταδεικνύει την αλλαγή των εποχών με τον θάνατο του ενός και την γέννηση του άλλου συνετελεσθει!!!
Την υπόθεση μου αυτή ενισχύει η γνώση, πως η ακριβής ημερομηνία της γέννησης του Ιησού χρηστού σήμερα είναι αγνωστη.
Οι διάφορες θεωρίες αναφέρουν ,με τα δικά της στοιχεία η κάθε μια, σαν ημερομηνίες γέννησης του Ιησού το 2π.χ. η το 4π.χ.
Γεγονός δε αποτελεί και η ανυπαρξία αναφοράς της ημερομηνίας γέννησης του από τα ιερά βιβλία της χριστιανοσύνης.
Εάν οι θεωρητικοί έχουν δίκαιο τότε το δικό μου +3 χρόνια ακούγεται το σωστό, διότι αν πιστέψουμε πως ο Χρηστός γεννήθηκε το 3π.χ., όλα επανέρχονται στην κανονικότητα . Διότι 160 + 3 = 163 = η απόλυτη συμμετρία μεταξύ των δυο ιστορικών γεγονότων , που χρησιμοποίει η θεά Αθηνά για να τονίσει το φαινόμενο και να τραβήξει την προσοχή μας.
Τα [3] χρόνια αυτά στις αλλαγές των εποχών, δηλαδή, κάθε 2160 χρόνια μπορεί να αποτελούν τα δίσεκτα έτη, που εμείς κάνουμε χρήση για να καλύψουμε τις αδυναμίες του χρόνου που διαρκεί μια πλήρης περιστροφή του πλανήτη μας περι τον Ήλιο.
Διόρθωση του χρόνου που κυλά με την συγκεκριμένη μέθοδο, που ουτως η άλλως είναι αδύνατον να βάλουμε σε καλούπια, διότι δεν είναι απόλυτα ακριβής.
Άλλο να διορθώνεις [3] τρία χρόνια κάθε 2160 χρόνια και άλλο να διορθώνεις κάθε δεύτερο χρόνο που κυλά για να γνωρίζεις πως είσαι στο σωστό χρονοδιάγραμμα .
Δηλαδή [12 Χ 3 = 36] χρόνια διόρθωσης κάθε ζωδιακό κύκλο 25920 ετών.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα ;;;
Δεν έχουμε και πολλές ευκαιρίες να το αποδείξουμε αφού τα παραδείγματα είναι μετρημένα .Τρία συνολικά.
Και ερχόμαστε στην τρίτη και τελευταία αλλαγή εποχών της πρόσφατης ιστορίας μας αυτή της αλλαγής των Ιχθύων με τον Υδροχόο.
Συνέβη το 2000 μ.χ. Η θεά Αθηνά φρόντισε να την στόχο-ποιήσει με την μέτρηση των «γραμμάτων» του ανθρωπινου γονιδιωματος.
Τι το περίεργο όμως συνέβη το 1990 μ.χ. ;;;
Κάποια επιτροπή επιστημόνων, φαντάζομαι, μπορεί να ήταν και πολιτική απόφαση , ανέθεσε την μέτρηση των «γραμμάτων» του ανθρωπινου γονιδιωματος σε γενετικά εργαστήρια, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση.
Human genome project information archive [1990 – 2003]
Αποφάσισαν ,πως χρειαζόταν 13 χρόνια για την επίτευξη του σκοπού τους.
Μόνοι ;;; ρωτώ εγώ .
Αυτό άμεσα μας τοποθετεί στο 2003μ.χ.
Μέτρησαν τα «γράμματα» σε [10] χρόνια.
Μόνοι ;;; ξανά-ρωτώ χωρίς εξωγήινη παρέμβαση ;;;
Αυτό άμεσα μας τοποθετεί στο 2000 μ.χ.
Έχουμε όμως μια διαφορά τριών ετών που κάποιος θέλει να προσέξουμε, ίσως.
Ίσως κανω λάθος.
Αυτό είναι το μοναδικό στοιχείο που έχω για την συγκεκριμένη αλλαγή .Είναι αρκετό ;;;
Εάν δεν κανω λάθος όμως, κάποιος μας ενημερώνει πολύ ευγενικά, πως τωρα που τελείωσε η εποχή των Ιχθύων [2000 μ.χ. ] θα πρέπει να μετρήσετε [3] τρία χρόνια πριν αρχίσετε να μετράτε την νέα εποχή του Υδροχόου.
Εάν αρχίσουμε να μετράμε την νέα εποχή του Υδροχόου όμως το 2003 μ.χ., το 2025 μ.χ. έρχεται κοντύτερα κατά τρία χρόνια, γίνεται 3 + 2022 μ.χ. = 2025 μ.χ.
Εάν δε θεωρήσουμε, πως η υπενθύμιση των τριών ετών έχει να κάνει με το ότι ποτέ δεν μετρήσαμε τα τρία χρόνια της προηγούμενης αλλαγής των εποχών [Κριού –Ιχθύων], λογω παντελούς άγνοιας , τότε χρωστάμε στην μέτρηση του χρόνου που κυλά για τον πλανήτη μας και είναι αυτή που χρησιμοποιούν οι εξωγήινοι δημιουργοί μας [3 + 3 = 6 χρόνια ]. Άρα, και η καταστροφή είναι μια αναπνοή μακριά [19 + 6 = 25] το 2019 μ.χ. η 19 της εποχής του Υδροχόου.
Με την νέα ημερομηνία είναι άγνωστο αν θα λάβουν χώρα και οι Ολυμπιακοί του Τόκιο στην Ιαπωνία !!!
Στην πιθανή ερώτηση, από κάποιον /α, γιατί οι σημερινοί επιστήμονες δεν διόρθωσαν το πιθανό αυτό λάθος στην μέτρηση του χρόνου για εμάς σήμερα, η για τον ίδιο λόγο γιατί δεν αναγνωρίζουν σαν έτος γέννησης του Ιησού το 2 π.χ. – 3π.χ. η 4π.χ. ,αφού υπάρχουν επιστημονικά δεδομένα που το αποδεικνύουν , η απάντηση είναι μια.
Μην ενοχλείτε το κατεστημένο .Τα πράγματα πορεύονται μια χαρά για τους διαχρονικά ανόητους .
Η καταγωγή μας είναι από τους πιθήκους, είμαστε μόνοι στο σύμπαν, η μέτρηση του χρόνου δεν έχει καμία χρησιμότητα παρα να γνωρίζετε ότι γερνάτε, συνεχίσετε να καταναλώνετε και Y.O.L.O μέσα στην τρελή χαρά.
Άλλωστε, γνωρίζετε ποιο θα ήταν το κόστος μιας αλλαγής τριών ετών, στον τρόπο που μετράμε τον χρόνο, στην οικονομία του πλανήτη σήμερα ;;;
Όμως, μάλλον κανω λάθος στους υπολογισμούς μου.
Για κάθε ενδεχόμενο ,είτε μένουν [3] τρία χρόνια για το τέλος , είτε[9] εννέα , η σωτηρία της ψυχής* πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους τους κατοίκους αυτής της γης, την δεδομένη χρονική στιγμή.
* μην ξεχνάτε τον πλανήτη ΤΑΦΟ είναι υπαρκτός [Όμηρος], ότι και να συμβεί στον δικό μας πλανήτη.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα