Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Εγκεφαλικό: Αναγνωρίστε το από τα σημάδια

εγκεφαλικο


Το εγκεφαλικό επεισόδιο προκαλείται όταν ο εγκέφαλος δεν οξυγονώνεται είτε κάποιου θρόμβου είτε κλειστής αρτηρίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς ο χρόνος παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση ενός εγκεφαλικού επεισοδίου. Έτσι όσο πιο έγκαιρα διαπιστώσετε τα συμπτώματα ενός εγκεφαλικού επεισοδίου και όσο πιο γρήγορα λάβετε την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να επιβιώσετε.

Πως αναγνωρίζετε τα σημάδια

Τα σημάδια και τα συμπτώματα του εγκεφαλικού επεισοδίου ποικίλλουν από άτομο σε άτομο, αλλά συνήθως αρχίζουν ξαφνικά. Καθώς τα διάφορα τμήματα του εγκεφάλου  ελέγχουν διάφορα μέρη του σώματός, τα συμπτώματά  θα διαφοροποιηθούν ανάλογα με ποιο μέρος του εγκεφάλου πλήττεται.
%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%bf








Τα κύρια συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί να είναι:
-Το  πρόσωπο μπορεί να  χαλαρώσει  από τη μία πλευρά σε σημείο που το άτομο  να μην είναι σε θέση να χαμογελάσει. Ακόμα ίσως να παρατηρήσετε ότι το στόμα ή τα μάτια τους έχουν  στραβώσει.
-Το άτομο με υποψία εγκεφαλικού επεισοδίου μπορεί να μην είναι σε θέση να σηκώσει  τα   χέρια και να τα κρατήσει ψηλά  λόγω της αδυναμίας του βραχίονα ή του μουδιάσματος στο χέρι.
-Η ομιλία μπορεί να γίνει μπερδεμένη  ή να καθίσταται αδύνατη η επικοινωνία παρά το γεγονός ότι δεν έχουν χάσει τις αισθήσεις τους.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα