Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ




Άσε τον άνδρα σου να τσιλιμπουρδίσει. Γιατί να αισθάνεσαι προδομένη, κυρία μου. Η φύση του είναι πολυγαμική, η πιο όμορφη της γης να είσαι, αυτός θα ξενοκυττάξει. Άσε το άλλο. Δεν πάει ο άνδρας σου με άλλη για να σε μειώσει. Το κάνει διότι το... ζητάει ο οργανισμός του. Γιατί θέλει την επιβεβαίωση, ότι μετράει σαν αρσενικός.
Εκεί θα κολλήσουμε; Τι να είναι εκείνο που στον άντρα δεν του φθάνει μονάχα μια γυναίκα, μάλιστα άμα αυτή είναι η σύζυγός του. Το παίρνουμε σα δεδομένο.
Στην Αμερική, λέει, άρχισε να παίζει μια νέα τάση στα ζευγάρια. Ό,τι λέμε, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας. Τι ακριβώς συμβαίνει;
Η γυναίκα θέλει γάμο, ένα το κρατούμενο. Η γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, παιδιά, δεύτερο το κρατούμενο. Αυτά είναι δεδομένα. Μη ψάξουμε το γιατί. Η φύση της γυναίκας την προστάζει να κάνει παιδί, πρώτα αυτό, και μετά έρχεται η αναγκαιότητα του γάμου για την γυναίκα, διότι θέλει το παιδί της, το δικό της παιδί, όχι και του άνδρα της το παιδί, να έχει νόμιμο πατέρα.
Αν, λοιπόν, η σύγχρονη γυναίκα έχει εξασφαλισμένο το γάμο, δηλαδή την οικογένεια, δηλαδή παιδί και σύζυγο-πατέρα, τότε η κυρία είναι οκέυ. Γιατί, λοιπόν, να τον καταπιέζει τον σύζυγο;
Τον αφήνει, λοιπόν,... ελεύθερο το σαββατοκύριακο να πάει εκείνος να ξενοπηδήσει. Με την «άνεσή» του. Όχι να της λέει ψέματα, να της κρύβεται, να γίνεται υποκριτής. Με την άδεια της «αστυνομίας» πηγαίνει με την γκόμενα ο σύζυγος, ο σωστός σύζυγος, δηλαδή με συναίσθηση των υποχρεώσεων του απέναντι στην οικογένεια, την οποία ποτέ δεν ξεχνά.
Να σου πω κάτι. Αυτή η «τακτική» των γυναικών στις ΗΠΑ, που σύμφωνα με τις έρευνες έχει επισημανθεί σε κάποιο βαθμό, δεν αποτελεί συμβιβασμό. Είπαμε. Να σεβόμαστε τις επιλογές της φύσης.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα