Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Όπα, ρε Αλέξη!

tsiprasΑίσθημα περηφάνιας έχουν προκαλέσει στους Έλληνες οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τον Αη Στράτη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει σπιθαμή ελληνικής γης γιατί έχουμε παραχωρήσει την Ελλάδα για κάναν αιώνα, οπότε δεν κινδυνεύει να την αμφισβητήσει κάποιος.
Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ήταν πολύ σοφό εκ μέρους της κυβέρνησής του -αλλά και των προηγούμενων κυβέρνήσεων- να ξεπουληθεί η Ελλάδα γιατί τώρα έχουν τα συμφέροντά τους στην Ελλάδα Γερμανοί, Γάλλοι, Κινέζοι, Ιταλοί και πολλοί άλλοι, οπότε, αν πάνε να μπουκάρουν οι Τούρκοι στην Ελλάδα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με καμιά πενηνταριά χώρες και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να διαλύσουν την Τουρκία και να βρούμε εμείς την ευκαιρία να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη και να βάλουμε κι εκεί κάναν ΕΝΦΙΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως δεν όρθωσε το ανάστημά του απέναντι στους σύγχρονους κατακτητές της Ελλάδας γιατί αυτοί πολεμάνε με το ευρώ, ενώ αυτός γουστάρει κανονικό πόλεμο με βαρβάτα όπλα γιατί είναι στρατόκαυλος.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα πολεμήσει -σε έναν μελλοντικό πόλεμο- ο Νίκος Καρανίκας, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυψε πως ο Νίκος Καρανίκας δεν είναι πια αντιρρησίας συνείδησης και εκπαιδεύεται εντατικά ως κομάντο, αφού είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί την Ελένη Μενεγάκη μέχρι την τελευταία ρανίδα του καπουτσίνο του.
Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι είναι ντροπή και στίγμα για την ιστορία και την παράδοση των Ελλήνων, να αναπτύσσονται στη χώρα μας φασιστικά και ναζιστικά μορφώματα, ενώ είναι μεγάλη τιμή για την ιστορία και την παράδοση των Ελλήνων να κάνουν καριέρα ο ίδιος και η παρέα του ως αριστεροί, εκμεταλλευόμενοι τους αγώνες χιλιάδων κομμουνιστών και αριστερών που έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα.

Έχοντας στο πλευρό του τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως η Ορθοδοξία και ο κομμουνισμός έχουν ως κοινό σημείο την αγάπη και την αλληλεγγύη -που δεν απέτρεψαν, βέβαια, τον θάνατο πολλών ανθρώπων από υπερβολική αγάπη και αλληλεγγύη-, οπότε πρέπει να δώσουμε έναν μισθό και στους κομμουνιστές για να μην είναι αδικημένοι σε σχέση με τους παπάδες.
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε πως θα γίνουν αναπτυξιακά έργα και στα δυο νησιά: και στον Αη και στον Στράτη.
Από την όμορφη Θεσσαλονίκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτα, αφού οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έκαναν και επίσημα τη χώρα προτεκτοράτο, οπότε δεν υπάρχουν κυριαρχικά δικαιώματα και, απλά, είπε κάτι πομπώδες γιατί κάτι έπρεπε να πει κι αυτός ο καθυστερημένος τζιτζιφιόγκος.
Ο Πρόεδρος της Μπανανοδημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, δήλωσε πως θα αντισταθούμε ενωμένοι σε όσους επιβουλεύονται τα εθνικά μας δίκαια -εκτός από τους «εταίρους» και τους δανειστές, βέβαια-, οπότε καταλαβαίνουμε πως ένας άνθρωπος που παρακολουθούσε ατάραχος έναν φασίστα να επιτίθεται σε δυο γυναίκες, θα γίνει ξαφνικά Ράμπο, αν μπουκάρουν οι Τούρκοι.
(Είναι απίστευτες οι μαλακίες που λένε οι πρωθυπουργοί και οι άλλοι πολιτικοί, με αφορμή τις εθνικές εορτές. Βέβαια, λένε παπαριές όλο τον χρόνο, οπότε δεν φαίνεται και πολύ η διαφορά.)
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα