Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Προλάβετε την τριχόπτωση και αναγεννήστε τα μαλλιά σας άμεσα με αυτή τη φυσική μάσκα μαλλιών!

Κάθε γυναίκα θέλει να έχει υγιή, ισχυρά και πυκνά μαλλιά. 
Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι αδύνατο να υπάρχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα λόγω πολλών παραγόντων, όπως η ορμονική ανισορροπία ή άλλα ιατρικά προβλήματα. 
Ο τρόπος που φροντίζετε τα μαλλιά σας  έχει επίσης μεγάλη επίδραση στην ανάπτυξη και την εμφάνιση τους.
Τριχόπτωση-ΜΑΛΛΙΑ-1


Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ακριβά προϊόντα και θεραπείες για να αποκτήσουν τα πυκνά μαλλιά που πάντα ήθελαν αλλά πάντα καταλήγουν απογοητευμένοι.
Η διατροφή και ο τρόπος ζωής σας επηρεάζουν έντονα την υγεία των μαλλιών σας. Η μη κατανάλωση  αρκετών ποσοτήτων νερού ή ο ακανόνιστος ύπνος και άλλες ανθυγιεινές συνήθειες μπορεί να οδηγήσουν σε απώλεια μαλλιών και σε πιο αργή ανάπτυξη τους. 
Αυτός είναι ο λόγος, που μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, η τακτική άσκηση και ένας καλός νυχτερινός ύπνος είναι πολύ σημαντικά για τη γενική υγεία και για να έχετε υγιή μαλλιά και δέρμα.
Εκτός από υγιεινό τρόπο ζωής, είναι επίσης σημαντικό να διατηρείτε το δέρμα της κεφαλής σας ενυδατωμένο. 
Σε αυτό το άρθρο, σας προτείνουμε αυτή τη φυσική μάσκα μαλλιών που μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τα καταστήσετε πιο πυκνά και πιο ισχυρά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

ΣΥΝΤΑΓΗ
Συστατικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
  • 1 κουταλιά της σούπας δεντρολίβανο
  • 1 κρόκο αυγού
  • 1 φλιτζάνι νερό
Προετοιμασία και χρήση:
Βάλτε λίγο δεντρολίβανο σε βραστό νερό και αφήστε το για μερικά λεπτά.
Όταν κρυώσει απομακρύνετε τα φύλλα. 
Μετά από αυτό προσθέστε τα συστατικά στο νερό με το δεντρολίβανο και ανακατέψτε καλά μέχρι τα συστατικά να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Μετά το πλύσιμο των μαλλιών σας, εφαρμόστε αυτό το μίγμα, ενώ τα μαλλιά σας είναι ακόμα υγρά, καλύψτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα και αφήστε την για 20 λεπτά τουλάχιστον. Όταν τελειώσετε ξεπλύνετε τα μαλλιά σας με κρύο νερό.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα