Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ



Αποκλειστικό ρεπορτάζ του αποδυτηριάκια. Και σούπερ ντούπερ αποκαλυπτικό. Τι έχει αποφασίσει για την προσωπική του ζωή ο Αλέξης Τσίπρας όταν πια θα είναι πρώην πρωθυπουργός.
Αντιληπτό ότι δεν υφίσταται όχι μόνον πρακτικά αλλά και θεωρητικά η μονιμότητα στη θέση του πρωθυπουργού. Κάποια στιγμή, μετά από ένα, δύο, πέντε, δέκα χρόνια όλοι γίνονται παρελθόν. Άλλος ασχολείται με τον κήπο στην αυλή του, άλλος γράφει βιβλία, άλλος συνεχίζει την ίντριγκα στο παρασκήνιο, είτε από χόμπυ, είτε για να επανέλθει.
Το θέμα μας. Με τι θα ασχοληθεί ο Τσίπρας όταν τελειώσει από πρωθυπουργός. Ας θέσουμε το ερώτημα διαφορετικά, για να κάνουμε πιο ουσιαστική την κουβέντα μας. Επαγγελματικά ποιός θα είναι ο προσανατολισμός του προέδρου του Σύριζα. Ο ίδιος, δηλαδή, σύμφωνα με τη δική του εκτίμηση που νομίζει ότι μπορεί να διακριθεί ως επαγγελματίας.
Σήμερα, και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο του 2015, ο σύντροφος Αλέξης Τσίπρας ασκεί το επάγγελμα του πρωθυπουργού. Έχει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας. Αυτός. Πάνω απ’ αυτόν δεν υπάρχει κανένας άλλος. Κανένας. Ό,τι αποφασίζει αυτός.
Συμφωνεί π.χ. ο Τσίπρας με τον Σόϊμπλε, διαφωνεί. Όποια απόφαση πάρει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο πρωθυπουργός επηρεάζει έτσι ή αλλοιώς και την προσωπική ζωη δέκα εκατομμυρίων Ελλήνων.

Και υπάρχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ αποφάσεις του εκάστοτε πρωθυπουργού σε θέματα αιχμής, που αφορούν το δημόσιο βίο της Ελλάδος. Αυτός αποφασίζει. Όχι κάποιος άλλος, πιο υψηλά απ’αυτόν.
Το επάγγελμα, όμως, του πρωθυπουργού το γνωρίζει άριστα ο Αλέξης Τσίπρας. Το έχει σπουδάσει στα καλύτερα πανεπιστήμια των εξωγήινων. Και δεν έχει μόνον γνώση, αλλά και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ξέρει πότε και γιατί βάζει την υπογραφή του σε αποφάσεις που έχουν σχέση με νούμερα δισεκατομμυρίων.
Το ερώτημά μας. Ποιά δουλειά θα κάνει ο Τσίπρας, μετά από ένα, ίσως πέντε χρόνια, όταν δεν θα είναι πλέον πρωθυπουργός. Θα ανοίξει κατάστημα. Θα συστήσει εταιρεία. Θα συνεταιριστεί με την σύζυγό του, ίσως με κάποιον άλλον σύντροφο από το κόμμα. Θα γράψει τα απομνημονεύματά του, να μάθουμε όσα δεν μάθαμε στις κόντρες και τα φλέρτ με Σόϊμπλε, Βαρουφάκη, Λαφαζάνη, Ζωη Κωνσταντοπούλου, Εύα Καϊλή κ.α.
Ιδού η αποκάλυψη αποδυτηριάκια. Το αποκλειστικό ρεπορτάζ αποδυτηριάκια. Δεν φεύγει από την πολιτική ο Τσίπρας. Και μετά την πρωθυπουργία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο έθνος. Στην πατρίδα. Γιατί; Δεν έχει εμπιστοσύνη ότι θα πετύχει επαγγελματικά σ’ άλλη δουλειά. Στην πραγματικότητα είναι ανεπάγγελτος, Θα παραμείνει, λοιπόν, στον αγώνα τον αντιμνημονιακό. Τον έχει ανάγκη η Ελλάδα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα