Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΥ: «Ανάπηροι» όσοι δεν βρίσκουν σύντροφο για σεξ και τεκνοποίηση

stogiat.anap.jpg

Οι άνθρωποι που δεν κάνουν σεξ ή δεν μπορούν να βρουν σύντροφο για να τεκνοποιήσουν θα θεωρούνται άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με νέες κατευθυντήριες γραμμές που πρόκειται να ανακοινωθούν από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Express.
Μέχρι τώρα, η υπογονιμότητα (μη επίτευξη εγκυμοσύνης μετά από 12 μήνες ή περισσότερο με τακτική σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη) δεν λογιζόταν ως αναπηρία.
Ωστόσο, με μια αμφιλεγόμενη κίνηση,  ο διεθνής οργανισμός προτίθεται να αλλάξει τα δεδομένα, κατατάσσοντας στα «άτομα με ειδικές ανάγκες» όσους δεν είναι σε θέση να βρουν έναν κατάλληλο σεξουαλικό σύντροφο ή να ενταχθούν σε μια σεξουαλική σχέση, προκειμένου να αναπαραχθούν.

Σύμφωνα με τους νέους κανόνες, οι ετεροφυλόφιλοι  αλλά και οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι που είναι μόνοι και θέλουν να αποκτήσουν παιδιά θα έχουν την ίδια προτεραιότητα με ένα ζευγάρι που καταφεύγει στην εξωσωματική γονιμοποίηση, λόγω ιατρικών προβλημάτων γονιμότητας.
Το  επιχείρημα του ΠΟΥ είναι ότι  η αλλαγή αυτή θα δώσει σε κάθε άτομο «το δικαίωμα της αναπαραγωγής». Ωστόσο,  οι επικριτές της κίνησης χαρακτηρίζουν τους νέους κανόνες ως  «παράλογη ανοησία», υποστηρίζοντας ότι  ο διεθνής οργανισμός έχει υπερβεί τα όρια της υγείας και έχει μετακινηθεί σε κοινωνικά ζητήματα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα