Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ



Κάποια στιγμή το δίποδο πήρε πρέφα ότι τα παιδιά δεν τα στέλνουν οι άνεμοι και οι βροχές, ούτε οι καλοί Θεοί. Εκείνοι οι Θεοί που ο μαλάκας ο άνθρωπος τους πίστευε για αληθινούς.
Κάποια στιγμή, λοιπόν, μετά από εκατομμύρια, μετά από δισεκατομμύρια χρόνια στη γη οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι η γυναίκα γκαστρώνεται μόνον μετά από γαμήσι. Τότε άρχισαν να ψάχνονται πως να πηδάνε, όμως χωρίς να «δίνει» το σπέρμα ο άνδρας στον κόλπο της γυναίκας.
Η δουλειά ξεκίνησε με δέρματα, με άντερα ζώων. Ήταν τα πρώτα «προφυλακτικά» πριν 300 και 400 χρόνια. Σήμερα, για το safe-sex το προϊόν προφυλακτικό είναι και γαμώ την εξέλιξη. Προχωρημένα πράγματα.
Πόσοι, όμως, γνωρίζουν να χρησιμοποιούν σωστά, προκειμένου με το προφυλακτικό να έχουν 100% προστασία στην αντισύλληψη από τη μιά και από την άλλη να μην κολλήσουν μία από τις αρρώστιες που κυκλοφορούν.
Κατ' αρχήν, το προφυλακτικό «φοριέται» δευτερόλεπτα αν είναι δυνατόν πριν ο άνδρας κάνει το «ντου». Μιλάμε για το ανδρικό προφυλακτικό, όχι το γυναικείο που η κυρία μπορεί να το «ποστάρει» κανονικά και πριν μία ώρα, πριν ώρες, πριν φύγει από το σπίτι της, από το γραφείο της, πριν συναντηθεί με το πρόσωπο.

Γαμήσι σήμερα χωρίς προφυλακτικό μοιάζει, και δεν είναι υπερβολή αυτό, με ρώσικη ρουλέτα. Σα να πυροβολείς το κεφάλι σου με το εξάσφαιρο στο οποίο υπάρχει μία σφαίρα. ''Οι ασθένειες είναι πολλές, Μπάμπη...'', όπως ο άλλος έλεγε «Τα λεφτά είναι πολλά, Άρη».
Όχι προφυλακτικό στη θάλασσα, ούτε στην πισίνα, το πιθανότερο να μην «πιάσει», οπότε είτε το ''φορέσεις'', είτε όχι, είναι το ίδιο. Μακρυά, λοιπόν, από νερά. Και να διατηρείς τα προφυλακτικά σε χαμηλές θερμοκρασίες, π.χ. όχι στο ντουλαπάκι του Ι.Χ. αυτοκινήτου, διότι από τη ζέστη θα αλλοιωθεί, θα καταστραφεί, δεν θα είναι... προφυλακτικό.
Μην ανοίγεις τη συσκευασία, που είναι αεροστεγώς πακεταρισμένη, με το στόμα, με οτιδήποτε αιχμηρό, ίσως τρυπήσεις το προφυλακτικό. Και μην το ξετυλήγεις στο πέος επάνω χωρίς να αφήσεις ένα κενό στο «κεφάλι», να έχει χώρο το σπέρμα, διαφορετικά θα «σπάσει», θα «σκάσει» η καπότα.
Ένα ακόμα τελευταίο από τα βασικά. Όπως εχθρός του προφυλακτικού είναι το νερό, έτσι δεν θέλει κρέμες να χρησιμοποιήσεις, λιπαντικά, βαζελίνη κι άλλα τέτοια καλλιτεχνικά στο ματζαφλάρι σου. Όταν έρθει η στιγμή να φορέσεις το μπαλονάκι, να 'ναι στεγνή η τσουτσού.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα