Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Φυτά που καθαρίζουν τον αέρα μέσα στο σπίτι σύμφωνα με τη NASA.

PETS-FYSH-MARKOYLIDAKH-FYTA-POY-KATHARIZOYN-TON-AERA

Ήξερες ότι υπάρχει μία ποικιλία τοξικών χημικών ουσιών που κρύβονται στο σπίτι σου και δεν είναι εύκολο να τις ξεφορτωθείς; Πρόκειται για χημικές ενώσεις που εκπέμπονται σε χαμηλά επίπεδα από μία ποικιλία οικιακών οικοδομικών προϊόντων και επίπλων και ενοχοποιούνται για καρκίνο στον άνθρωπο, κρίσεις άσθματος και αλλεργικές αντιδράσεις, όταν υπάρχουν σε υψηλά επίπεδα. Επίσης, εκπέμπονται από σόμπες φυσικού αερίου, κόλλες, χαλιά, δάπεδα, στεγανωτικά, χρώματα, βερνίκια επίπλων και ρούχα.
Τί μπορείς να κάνεις; Να φιλτράρεις τον αέρα του σπιτιού σου με κάποια από τα φυτά που έχει ανακαλύψει η ΝΑΣΑ ότι καθαρίζουν τον αέρα από αυτές τις βλαβερές ουσίες.
  1. Σπαθίφυλλο
Στη δεκαετία του 1980, η NASΑ ανακάλυψε ότι το σπαθίφυλλο απορροφά το βενζόλιο, τη φορμαλδεΰδη, το τριχλωροαιθυλένιο, και πολλά άλλα βλαβερά χημικά, όπως το ξυλόλιο κι αμμωνία Για να μεγιστοποιηθεί η απορρόφηση πρέπει να κρατήσεις το φύλλωμα χωρίς σκόνη. Διατήρησέ το σε χώμα από τον κήπο και, για να έχεις ανθοφορία, χρειάζεται φως.
  1. Δράκαινα
Εξαλείφει: φορμαλδεΰδη, ξυλόλιο, τολουόλιο, βενζόλιο, τριχλωροαιθυλένιο. Κράτησε το χώμα υγρό αλλά όχι μουσκεμένο. Όσον αφορά το φως, μπορεί να προσαρμοστεί και στη σκιά άλλο και στο αρκετό φως.
  1. Ζέρμπερα
Αυτό το φωτεινό, πλούσιο σε άνθη φυτό είναι αποτελεσματικό στην αφαίρεση τριχλωροαιθυλένιου. Είναι επίσης, καλό για το φιλτράρισμα του βενζολίου που προέρχεται από μελάνια.  Πρέπει να έχει καλά στραγγιζόμενο χώμα. Χρειάζεται ψέκασμα 2 φορές τη βδομάδα κι άπλετο φως.

  1. Φίκος
Αν και ο φίκος είναι ένα δέντρο της Νοτιοανατολικής Ασίας, όταν μεγαλώνει σε εσωτερικούς χώρους είναι ένα ανθεκτικό φυτό που καταλήγει να είναι πολύ ψηλό έως και 3 μέτρα. Απομακρύνει βενζόλιο, φορμαλδεΰδη, και το τριχλωροαιθυλένιο. Χρειάζεται φως, αλλά όχι απευθείας, γιατί καίγονται τα φύλλα του.
  1. Σεφλέρα
Είναι πραγματικά ανθεκτική και μακράς διαρκείας, αρκεί να κρατήσεις τα φύλλα χωρίς σκόνη. Απορροφά τις δυσάρεστες τοξίνες, όπως το βενζόλιο, η φορμαλδεΰδη και τολουόλιο κι είναι καλή για τα σπίτια όπου υπάρχει ένας καπνιστής.
Φωτό από: www.omnifi.co.uk


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα