Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Δρ Silver: Η Ανθρωπότητα έχει Εξελιχθεί σε έναν άλλο Πλανήτη (Βίντεο)

Δρ Silver: Η Ανθρωπότητα έχει Εξελιχθεί σε έναν άλλο Πλανήτη

Ο Δρ Ellis Silver έχει παρουσιάσει μια πολύ ασυνήθιστη έρευνα που υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι δεν εξελίσσονται παράλληλα με τα άλλα είδη της Γης , και μάλλον έφτασαν σε αυτόν τον πλανήτη, σε μία μορφή Homo sapiens μεταξύ 60.000 και 200.000 χρόνια πριν.
Η θεωρία του Δρ Silver βασίζεται στο γεγονός ότι τα ανθρώπινα όντα εμφανίζουν κάποια ασυνήθιστα προβλήματα μεταξύ των μελών του ζωικού βασιλείου που δείχνουν ότι το ανθρώπινο σώμα δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις συνθήκες στον πλανήτη Γη.
«Η ανθρωπότητα υποτίθεται ότι είναι το πιο ανεπτυγμένο είδος στον πλανήτη, αλλά είναι ακατάλληλα τα εφόδια και το περιβάλλον της Γης»
Επισημαίνει του ότι τα ανθρώπινα όντα υποφέρουν στην Γη επειδή οι άνθρωποι εξελίχθηκαν σε έναν κόσμο με χαμηλότερη βαρυτική έλξη. Αναφέρει επίσης ότι τα ανθρώπινα όντα είναι ευαίσθητα στο φως του Ήλιου σε αυτόν τον κόσμο και μπορούν να αναπτύξουν ηλιακά εγκαύματα εάν εκτίθενται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι άνθρωποι έχουν επίσης μια φυσική απέχθεια σε αρκετά φυσικά τρόφιμα, και αναπτύσσουν μεγαλύτερο αριθμό χρόνιων ασθενειών από οποιοδήποτε άλλο ζώο στον πλανήτη, ενώ αντιμετωπίζουν περισσότερο πόνο στον τοκετό από κάθε άλλο πλάσμα.

Ως προς το πώς τα ανθρώπινα όντα καταλήξαμε σε αυτόν τον πλανήτη ο Δρ Silver υποστηρίζει ότι δεν ταξίδεψε εκουσίως. Προτείνει ότι οι άνθρωποι εξορίστηκαν από άλλο πλανήτη και περιορίστηκαν στη Γη η οποία χρησιμοποιείται ως πλανήτης φυλακή.
Ίσως τα ανθρώπινα όντα θα πρέπει να επιστρέψουν στο φυσικό τους περιβάλλον…
Σχόλιο diadrastika: Η ίδια περίπου θεωρία έχει διατυπωθεί και παλαιότερα από τον καθηγητή Chang
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα