Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Ο μπαμπάς μου ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα ήταν τόσο εύκολο για αυτόν να μειώσει την φλεγμονή του προστάτη χρησιμοποιώντας ένα 100% φυσικό φάρμακο!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσουκνιδα

Πολλά από τα φυτά που έχουμε στον κήπο μας ή αγοράζουμε για να φάμε έχουν και άλλες λειτουργίες πέρα ​​από το γεγονός ότι συμβάλλουν στην διατροφή μας .
Ένα από αυτά τα φυτά είναι η τσουκνίδα που πολλοί άνθρωποι καταναλώνουν, γιατί είναι ένα εξαιρετικό φυτό που προσφέρει πολλά οφέλη για την υγεία και περιέχει μια μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών.
Είναι γνωστή γιατί οι άνθρωποι την χρησιμοποιούν για τη θεραπεία πολλών ασθενειών όπως του άσθματος, των αλλεργιών, της πνευμονίας, των προβλημάτων του λαιμού και κάθε τι που επηρεάζει το αναπνευστικό σύστημα. 

Εδώ, σας παρουσιάζουμε τις πιο επωφελείς χρήσεις!
⦁ Μαλλιά
Η τσουκνίδα είναι εξαιρετική, αν πάσχετε από τριχόπτωση και πιτυρίδα που επιμένει. Θα σας βοηθήσει επίσης να ενισχύσετε το τριχωτό της κεφαλής σας.
Ρυθμίζει τον Διαβήτη
Πίνετε ένα τσάι τσουκνίδας 3 φορές την ημέρα. Θα σας βοηθήσει να ελέγξετε τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα.
⦁Βοηθάει εναντίον των νεφρών και των προβλημάτων ούρησης 
Αν θέλετε να αφαιρέσετε πέτρες στα νεφρά, η τσουκνίδα είναι ένα εξαιρετικό φυσικό φάρμακο. Θα σας βοηθήσει επίσης να εξαλείψετε όλες τις τοξίνες από τα ούρα σας χάρη στις διουρητικές της ιδιότητες.
⦁ Κυκλοφορικά Προβλήματα
Η χλωροφύλλη, η οποία είναι ένα από τα συστατικά της τσουκνίδας, βοηθά τους ανθρώπους που υποφέρουν από κυκλοφορικά προβλήματα.
⦁Μειώνει τη υπερπλασία του προστάτη 
Καταναλώνοντας μόνο δύο κάψουλες ή 120 χιλιοστόγραμμα ρίζα τσουκνίδας, θα καταφέρετε να μειώσετε την υπερπλασία του προστάτη σας.
Τώρα, που ξέρετε τις χρήσεις, καθώς και τα οφέλη από την τακτική χρήση της τσουκνίδας, μην διστάσετε να αρχίσετε να την χρησιμοποιείτε πιο συχνά!


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα