Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Απλά αναμείξτε ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ, καταναλώνετε 3 κουτ. την ημέρα για 30 ημέρες και παρατηρήστε τι θα συμβεί στο σώμα σας (ΣΥΝΤΑΓΗ)

Απλά μείγμα σόδα ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ 3 κουτ.  Την ημέρα για 30 ημέρες και αυτό είναι που θα συμβεί στο σώμα σας (ΣΥΝΤΑΓΗ)
Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θεωρούν ότι η ανάμειξη μαγειρικής σόδας με σιρόπι σφενδάμου ή μέλι είναι κάτι ανθυγιεινό! 
Γιατί; Γιατί τα καρκινικά κύτταρα ευδοκιμούν στην ζάχαρη!
Όμως, τα τελευταία 60 χρόνια, πολλοί ειδικοί σε όλο τον κόσμο, έπειτα από έρευνες, αποφάνθηκαν ότι αυτό δεν ισχύει!
Αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι τα καρκινικά κύτταρα αγαπούν τη ζάχαρη, και αναμειγνύοντας και θερμαίνοντας το αλκαλικό διττανθρακικό νάτριο με το πλούσιο σε ζάχαρη σιρόπι σφενδάμου ή μέλι, ''δένουμε'' τα δύο αυτά συστατικά μαζί, έτσι ώστε το σιρόπι σφενδάμου να στοχοποιεί τα ''πεινασμένα για ζάχαρη'' καρκινικά κύτταρα (που καταναλώνουν 15 φορές περισσότερη γλυκόζη από τα φυσιολογικά κύτταρα), και "ύπουλα" μεταφέρουν τη σόδα μέσα στα κύτταρα! Αυτό σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσετε το σιρόπι σφενδάμου ή το μέλι ως «δούρειο ίππο».
Η αλκαλικότητα της μαγειρικής σόδας σκοτώνει είτε το καρκινικό μικρόβιο (ή το επαναφέρει στη μορφή αδρανοποίησης του) μέσα στο καρκινικό κύτταρο, καθώς το κύτταρο επανέρχεται στο φυσιολογικό. Ή, έχει μια επίδραση αλκαλοποίησης αναγκάζοντας μια ταχεία μετατόπιση του ρΗ που σκοτώνει το κύτταρο. Το κρουστικό κύμα της αλκαλικότητας επιτρέπει περισσότερο οξυγόνο μέσα στα καρκινικά κύτταρα από ό, τι μπορούν να αντέξουν. Το καρκινικό κύτταρο επανέρχεται ή εξαλείφεται πριν η απελευθέρωση της ζάχαρης προκαλέσει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων.
Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό, αλλά αποτελεσματικό κόλπο 


Είναι πολύ απλό, το μόνο που χρειάζεται είναι 2 απλά συστατικά: μαγειρική σόδα και μέλι ή σιρόπι σφενδάμου. 
Να τι πρέπει να κάνετε

Συνδυάστε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα για κάθε 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή μελιού. 
Επειδή υπάρχουν 3 κουταλάκια του γλυκού σε 1 κουταλιά της σούπας, προσέξτε η αναλογία να είναι 1 μέρος μαγειρικής σόδας σε 3 μέρη σιρόπι σφενδάμου ή μελιού. 
Για παράδειγμα, ανακατέψτε 4 κουτ.του γλυκού μαγειρικής σόδας με 4 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου ή μελιού. Αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για μια εβδομάδα. Όταν αναμείξετε αυτά τα 2 συστατικά, μαγειρέψτε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά για 5-10 λεπτά. Και βεβαιωθείτε ότι δεν θα βάλετε αυτό το μείγμα στο ψυγείο σας!
Πώς να το χρησιμοποιήσετε

Θα πρέπει να καταναλώνετε 1 κουτ. του μείγματος αυτού 1-3 φορές την ημέρα, το πολύ για 1 με 2 μήνες. Μην το καταναλώνετε πολύ κοντά στα γεύματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας θα πρέπει να αλλάξετε τη διατροφή σας. Θα πρέπει να μειώσετε την κατανάλωση κρέατος, και μακριά από ζάχαρη και άσπρο αλεύρι. 
Πραγματικά ελπίζω να βρείτε αυτό το άρθρο χρήσιμο και μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας. Σας ευχαριστούμε και να προσέχετε!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα