Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Πώς να αφαιρέσετε την οδοντική πλάκα με φυσικό τρόπο σε 5 λεπτά, χωρίς να πάτε στον οδοντίατρο!

Αν και δεν υπάρχει οριστική λύση για την πρόληψη της ανάπτυξης πλάκας στα δόντια, μπορείτε να εκτελέσετε στο σπίτι μια σειρά διαδικασιών για να μειώσετε τη συσσώρευση αυτών των υπολειμμάτων στο στόμα και να αποτρέψετε την εξέλιξη αυτής της ασθένειας. 

Για τους ανθρώπους που καπνίζουν είναι κοινό ότι αυτές οι πλάκες είναι σκουροκίτρινες λόγω της συσσώρευσης νικοτίνης στα δόντια. Το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να πίνουν καφέ και να μασάνε καπνό. Η πλάκα είναι η αρχή για μεγαλύτερα προβλήματα, όπως η τερηδόνα, ακόμα και απώλεια των δοντιών.

Πώς να αφαιρέσει την οδοντική πλάκα σε 5 λεπτά Φυσικά


Αυτό που συνιστάται στο μέσο άτομο, είναι η επίσκεψη στον οδοντίατρο κάθε 6 μήνες για καθάρισμα των δοντιών. Παρά το γεγονός ότι αυτή η διαδικασία δεν είναι ακριβή, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν στον οδοντίατρο επειδή ξεχνούν ή επειδή φοβούνται. 

Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε μια καταπληκτική θεραπεία για να απομακρύνετε την πλάκα, χωρίς να χρειάζεται να πάτε στον οδοντίατρο !!!

Αρχική Λύση # 1:

Συστατικά:
  • 1/2 λίτρο νερό.
  • 60 γραμμάρια αλεύρι αμυγδάλου.
Προετοιμασία :
Σε ένα δοχείο κατά προτίμηση από αλουμίνιο, αφήνουμε να βράσει το νερό σε χαμηλή φωτιά με  τα 60 γραμμάρια αλεύρι αμυγδάλου,  μέχρι να φθάσει στο σημείο βρασμού, κατόπιν αφήνουμε να βράσει ακόμη 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πολτός παρόμοιος με οδοντόπαστα τον οποίο θα χρησιμοποιήσουμε για να βουρτσίζουμε τα δόντια μας για 5 λεπτά, 2 φορές το μήνα.

 Αρχική Λύση # 2:

Συστατικά:
  • 2 κουταλιές της σούπας σπόροι ηλιέλαιου
  • 2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ.
  • 1/2 λίτρο νερό.
Παρασκευή:
Σε ένα δοχείο κατά προτίμηση από αλουμίνιο, τοποθετούμε τα συστατικά μας. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα και με το μείγμα που θα προκύψει βουρτσίζουμε τα δόντια μας για 5 λεπτά, 2 φορές το μήνα. Αυτό θα κρατήσει τα δόντια μας χωρίς πλάκα και πέτρα.

Η στοματική υγιεινή μας είναι πολύ σημαντική. Η συσσώρευση πέτρας και πλάκας εκτός από κακή αναπνοή, μαυρίζει, κιτρινίζει και τελικά καταστρέφει τα δόντια.

ΣΥΜΒΟΥΛEΣ:
  • Όπως αναφέρθηκε σε αυτό το άρθρο, είναι σημαντικό να φροντίζουμε για την καλή στοματική υγιεινή μας καθημερινά:
  • Καθαρίζουμε τα δόντια μας μετά από κάθε γεύμα, για τουλάχιστον δύο λεπτά, επιμένοντας καλά σε όλα τα δόντια και τους γομφούς.
  • Κατά προτίμηση χρησιμοποιούμε μια οικολογική και φυσική οδοντόκρεμα, επειδή οι συμβατικές περιέχουν ουσίες πολύ επιθετικές για το  pH του στόματος μας
  • Χρησιμοποιούμε κλωστή ή οδοντικό νήμα κάθε βράδυ πριν τον ύπνο για να αφαιρούμε τα υπολείμματα τροφών ανάμεσα στα δόντια
  • Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιούμε στοματικό διάλυμα. Αν θέλουμε φυσικό, μπορούμε να κάνουμε με θυμάρι και έγχυση δυόσμου ή αραιωμένο με νερό της θάλασσας και δύο μέρη φυσικό νερό.

beextrahealthynow


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα