Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΠΥΡΟΚΑΥΛΗ Η 50ΑΡΑ!

Γι' αυτό είναι μαλάκες οι άνδρες. Επειδή σνομπάρουν την «καλύτερη» ηλικία στις γυναίκες. Και δεν αναζητούν στις 50αρες και 55αρες την ιδανική ερωτική σύντροφο. Εκείνη που έχει ήδη κάνει τη ζωή της, έχει ολοκληρώσει τη γήινη αποστολή της, έγινε σύζυγος, μητέρα και αισθάνεται εντελώς ελεύθερη, χωρίς τον κίνδυνο να γκαστρωθεί.
Δεν μιλάμε για μαλάκες άνδρες 60αρηδες, και 65αρηδες, και βάλε. Μιλάμε για 40αρηδες, γιατί όχι και 25αρηδες! Τι το καλύτερο να ζευγαρώσουν σεξουαλικά με την «γριά», την 55αρα, μόνον για το κρεβάτι. Καμία σκέψη για δέσμευση, καμία αγωνία για γάμο, ακόμα και για μόνιμη σχέση διαρκείας.
Η γυναίκα που είχε κανονική σεξουαλική ζωή στα 30 και στα 40, αυτή είναι που γουστάρει περισσότερο να κάνει έρωτα και μετά τα 50, και μετά τα 55! Όταν, δηλαδή, έρθει η εμμηνόπαυση, το τέλος στα «μηνιάτικά» της. Κάθε μήνα, συγκεκριμένα κάθε 28 ημέρες «τα ρούχα της».
Επικρατεί η εντελώς λανθασμένη άποψη ότι η γυναίκα όταν οριστικά πλέον δεν είναι σε θέση να αποκτήσει παιδί, περνάει στην αποστρατεία. Ότι έχει τελειώσει ως γυναίκα, ότι υπάρχει μόνον η γιαγιά, η θεία, όχι η ερωμένη. Τι πλάνη!

Δεν «πεθαίνει» σεξουαλικά η γυναίκα μετά την εμμηνόπαυση. Όχι, βέβαια! Απεναντίας, εκείνη που γούσταρε, εκείνη είναι που και στην ηλικία των 50 και 55 και 60 γουστάρει περισσότερο! Και είναι πανέτοιμη στο ανδρικό κάλεσμα πολύ περισσότερο, και πολύ πιο εύκολα. Επειδή η κυρία πιθανόν είναι συνταξιούχος, έχει χρόνο διαθέσιμο και χωρίς πια την ευθύνη φροντίδας των παιδιών της.
Βέβαια, η «ηλικιωμένη» γυναίκα, η τρίτης ηλικίας γυναίκα δεν διαθέτει ορμόνες ίδιας δυναμικής όπως πριν 10 και 20 χρόνια. Είναι πιο αργόστροφη, δεν ερεθίζεται στο ατάκα και επιτόπου, όπως η 20άρα, η 30άρα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η κυρία δεν έχει... ορμές, ότι έχει μειωμένη ερωτική επιθυμία. Κι αυτό είναι που δεν πρέπει να αγνοούν οι άνδρες, οι νεώτεροι της 50αρας και 55αρας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα