Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Φονιας των λαων..

Ηρθε ο Ομπαμα. Ο φονιας των λαων, ετσι τον λεγαμε ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, αλλα τωρα περιμενουμε να μας σωσει. Βεβαια και τον Ολαντ τον λεγαμε Ολαντρεου και στη Μερκελ φωναζαμε Γκοου χομ με προφορα περιστεριωτικη..
Εισαι ο Ομπαμα, προεδρος των ΗΠΑ, κανεις επισκεψη σε ξενο ΄κρατος’ βγαινεις απο το Air Force One και βλεπεις ΑΥΤΟ:
obamaΕνα χαλι που κανει κατι γωνιες και κατι ζιγκ ζακ προφανως επειδη εχεις ερθει στη Μπανανια που ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να στρωσουν ενα χαλι!!! Το οποιο χαλι δεν ειναι καν στρωμενο και κανει  φουσκωματα δεξια αριστερα.
Ειναι εκπληκτικο το γεγονος οτι εστρωσαν το χαλι ΠΡΙΝ φτασει το αεροπλανο και περιμεναν απο ολοκληρο τερας να κατσει ο πιλοτος να κοιταει που εβαλαν οι ΜΟΓΓΟΛΟΙ το χαλι για να σταματησει. Λες και οδηγαει κανενα Fiat.. Τους εχω ικανουν να του ζητησαν να κανει και καμμια οπισθεν..
Βεβαια θελει τεραστιο δεικτη ευφυιας να περιμενεις να σταματησει το αεροπλανο και μετα να ξεδιπλωσεις το ρημαδι το χαλι…ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ εχουν τελειωσει MIT και δουλευουν στη NASA..
Στη δε υποδοχη του προεδρου των ΗΠΑ δε πηγε ουτε ο πρωθυπουργος ουτε ο Προεδρος της Δημοκρατιας αλλα εστειλαν το γνωστο γραφικο. Τουλαχιστον εβαλε κοστουμι και δε κατεβηκε ντυμενος ΟΥΚ-Βατραχανρωπος η Λουκι Λουκ.

Στο δε δειπνο τσακωνωνται με επισημες ανακοινωσεις οι ‘πολιτικοι αρχηγοι’ που δεν τους καλεσαν. Με πρωτο αυτον τον αυτιστικο το Λεβεντη που βγηκε και ειπε οτι δεν δινεται η ευκαιρεια στον Ομπαμα να ακουσει τις θεσεις της Ενωσης Κεντρωων! Πραγματικα δηλαδη ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΛΕΟΝ.
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ, σας σιχαθηκαμε δε παει αλλο. Shut the fuck up ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Αλλη ορεξη δεν ειχε ο ανθρωπος να το πιασει μονοτερμα ο καθε πικραμενος να του λεει τις θεσεις του! Δε φτανει που εμπλεξε με τον αμορφωτο καταληψια και το απλυτο συναφι, να εχει και το Λεβεντη το Κουτσουμπα και τη Φωφη, να γινουν απο γκρι τα μαλλια του ασπρα σε 1,5 μερα απο τις κοτσανες.
Α ΡΕ ΜΠΑΡΑΚ τι τραβας στα τελειωματα και σε συμπαθω ιδιαιτερα..
ΥΓ Αλιεξη μολις τελειωσεις το ζητιανεμα, τρεχα να φωναξεις κανα συνθημα μεθαυριο στο …Πολυτεχνειο για τους φονιαδες που θα τρωτε γαριδες παρεα σημερα..  Ε ρε ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, φασιστερα κολοπαιδα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα