Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Σεξ: Δέκα απίθανα στοιχεία που θα σας σοκάρουν!

%cf%83%ce%b5%ce%be
Μπορεί να ακούγεται παράδοξο αλλά και το σεξ έχει…. τα νούμερά του!

Δεν σταματούν να μας εκπλήττουν ευχάριστα οι επιστήμονες όταν πραγματοποιούν έρευνες για το σεξ. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή το γεγονός, ότι το 2016 σε λίγο καιρό εκπνέει διαβάστε τα απίθανα στατιστικά γύρω από την ερωτική ζωή ανδρών και γυναιακών!
Η πρώτη φορά
Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Προώθησης Σεξουαλικής Υγείας του πανεπιστημίου της Ιντιάνα οι άντρες κάνουν σεξ για πρώτη φορά στην ηλικία των 17,4 ετών κατά μέσο όρο, ενώ οι γυναίκες στην ηλικία των 16,9 ετών.
Οι γρήγοροι
Ένας στους πέντε άνδρες αντιμετωπίζει πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτισης βάση στοιχειών του Ινστιτούτου Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων (ΙΜΟΠ)
Αχ αυτός ο οργασμός
Σύμφωνα με στοιχεία της Mayo Clinic μια στις πέντε γυναίκες εμφανίζει προβλήματα οργασμού, ενώ το συνολικό ποσοστό των γυναικών με οργασμική διαταραχή  αγγίζει το 30% παγκοσμίως.
Σίγουρη μόλυνση
Τουλάχιστον το 50% των σεξουαλικά ενεργών ανδρών και γυναικών θα έχει μια λοίμωξη των γεννητικών οργάνων HPV σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Η ιδανική διάρκεια
Ερευνητές του Πολιτειακού Πανεπιστήμιου της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ απεφάνθησαν ότι, για να θεωρείται καλό το σεξ πρέπει να διαρκεί από επτά έως 13 λεπτά -δηλαδή λίγο περισσότερο από τα πέντε λεπτά, που είναι σύμφωνα με έρευνες ο μέσος όρος διάρκειας της ερωτικής πράξης για ένα ζευγάρι.
Μέγεθος προσόντων
Ο μέσος όρος μήκους του πέους σε στύση είναι 13-18 εκ., ενώ ο μέσος όρος πάχους είναι 10-15 εκ.
Η καρδιά χτυπά δυνατά
Τη στιγμή του οργασμού οι χτύποι της καρδιάς φτάνουν τους 140 και στους άντρες και στις γυναίκες.
Αυτοικανοποίηση
Το 60% των ανδρών παραδέχεται ότι έχει αυτοϊκανοποιηθεί τον τελευταίο χρόνο, ενώ ένα εντυπωσιακό 84% των γυναικών ηλικίας μεταξύ 25 και 29 ετών ισχυρίζεται ότι έχει αυνανιστεί κατά το ίδιο χρονικό διάστημα
Ερωτικό παρελθόν
Μία στις τρεις γυναίκες λέει ψέματα στον σύντροφό τους σχετικά με τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων που είχαν στο παρελθόν, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στους άντρες ανέρχεται στο 49%.
Χωρισμός μέσω κινητού
Το 27% των γυναικών λέει ότι ένας σύντροφός τους τις χώρισε με ηλεκτρονικό τρόπο (email, μήνυμα στο κινητό κλπ).
Γράφει: Λαυρέντης Νεκτάριος
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα