Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ «ΑΣΧΗΜΕΣ» ΓΚΟΜΕΝΕΣ



Το γράφω και απαιτώ να το λάβεις σοβαρά υπ' όψιν. Στα χρόνια μας τις περισσότερες γκόμενες στην παρέα τις έριχνε ο Θάνος. Ο πιο άσχημος και ο πιο κοντός απ' όλους μας. Τι βρίσκουν στο κωλόπαιδο, αναρωτιόμασταν εμείς οι μπάνικοι, οι γαμάτοι. Μέχρι που τον καλοπιάναμε, σου λέω, να τον έχουμε από κοντά τον Θάνο, βοηθός του μπογιατζή πατέρα του. Να μας έπαιρνε μαζί του στις «εξορμήσεις» του, να ξεσηκώναμε τα κόλπα του.
Δεν μπορεί. Κάποιο κόλπο έχει ο Θάνος, που όταν έβγαινε από το σπίτι του ήταν σκέτος γαμπρός. Ξυρισμένος, αρωματισμένος, πεντακάθαρος. Σκύλος στη φάτσα, αλλά σένιος, όχι σαβούρας.
Πάντα σκοράριζε ο Θάνος, αλλά κτυπούσε δεύτερες γκόμενες. Όχι νεράιδες, όχι πριμαντόνες, τις αστεράτες τις άφηνε για άλλους. Ήξερε τα κυβικά του. Ότι οι ωραίες θα τον σνομπάρανε, θα του γυρίζανε την πλάτη.
Ο Θάνος ήθελε να πηδήξει, γι' αυτό πήγαινε στα σίγουρα, δηλαδή διπλάρωνε τις «ελαττωματικές». Την χοντρή, την κοκκαλιάρα, την κοντή, την μυτόγκα, την κακοφτιαγμένη. Μ' αυτές έκανε δουλειά. Πως; Παρουσιαζόταν στις γκόμενες ο Θεός τους. Άκουγαν από το στόμα του κουβέντες που δεν υπήρχε περίπτωση να τους μιλήσουν έτσι άλλα αγόρια.
«Μ' αρέσεις» έλεγε στην φουκαριάρα ο Θάνος. «Έχεις κάτι ξεχωριστό επάνω σου, θα στεναχωρηθώ αν δεν γνωριστούμε, σε σκέπτομαι...». ''Χθες συνέχεια σε σκεπτόμουν...''. Κάτι τέτοια.
Είχε τον τρόπο του ο Θάνος να τις πείθει.
Να είναι πειστικός, ότι τα εννοεί τα σάπια που σερβίριζε στις αδικημένες από τη φύση κοπέλλες. Άσε να λένε οι άλλοι, ο Θάνος, που δεν σου γέμιζε το μάτι πως θα μπορούσε να κάνει πρωταθλητισμό στο γκομενιλίκι και της γάμα εθνικής, έκανε και γαμώ τα πηδήματα. Γιατί, όπως μας έλεγε, ''Εσείς οι μαλάκες τις βλέπετε δυστυχισμένες, όμως σε μένα μου δείχνουν όλες τις κρυφές τους χάρες''.
Συμπέρασμα. Θες να πηδήξεις. Και δεν έχεις κότερο, ούτε ψαρόβαρκα. Το αμάξι σου δεν είναι χλιδάτο και λουσάτο. Η τσέπη σου δεν σηκώνει να μπαινοβγαίνεις στα σικάτα μαγαζιά. Οι προσωπικές γνωριμίες σου δεν ακουμπάνε σε φιρμάτους. Τι κάνεις; Σκέψου τον Θάνο!
Ξέχνα τον ρατσιστικό ερωτισμό και ρίξε βλέφαρο στην δευτεράτζα. Μίλησε της και κάνε την να νοιώσει ωραία γι' αυτό που είναι. Να ξεχάσει η μαλακισμένη τις συγκρίσεις με τις παρδαλές που κυκλοφορουν στην τηλεόραση, στα περιοδικά και στις διαφημίσεις. Να μην έχει το άγχος σα να είναι σωσίας, ένα καχέκτυπο μιας άλλης, ξένης με το δικό της σώμα. Η «άσχημη» στο κρεββάτι θα είναι πολύ πιο δυνατή από την ωραία του ορνιθοτροφείου, του ιχθυοτροφείου.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα