Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Ντόναλτν Τραμπ: Δέκα πράγματα που δεν ήξερες για τον νέο πλανητάρχη

Από τη μπουνιά στον δάσκαλο μουσικής, στο βραβείο για τη χειρότερη ερμηνεία, τη συγγραφή βιβλίων και τη δική του βότκα. Όλα όσα δεν ξέρεις για τον Ντόναλντ Τραμπ (Pics)

Ο πιο αμφιλεγόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ ετοιμάζει και επίσημα τις βαλίτσες του για την μετακόμισή του στον Λευκό Οίκο τον ερχόμενο Ιανουάριο, έχοντας κερδίσει με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο φαβορί των αμερικανικών εκλογών, Χίλαρι Κλίντον.
Ο προκλητικός δισεκατομμυριούχος είναι, πλέον, και επίσημα πρόεδρος της μεγαλύτερης υπερδύναμης στον κόσμο, που αναμένει τις πολιτικές εξελίξεις και τη δράση του Ντόναλντ Τραμπ.
Είσαι σίγουρος/ η ότι τα γνωρίζει όλα για τον 45ο πρόεδρο των ΗΠΑ;
Έριξε μπουνιά στον δάσκαλο μουσικής
 
Σε καμία περίπτωση δεν θα χαρακτηρίζαμε τον Ντόναλντ Τραμπ ντροπαλό. Ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε βιβλίο του πως έχει χτυπήσει τον δάσκαλο μουσικής του.
"Όταν ήμουν στη δευτέρα δημοτικού μαύρισα το μάτι του δασκάλου μουσικής. Του έριξα μπουνιά γιατί πίστευα πως δεν ήξερε τίποτα από μουσική, παραλίγο να αποβληθώ απ΄το σχολείο.
Είναι συγγραφέας
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι συγγραφέας, ναι... είναι. Έχει γράψει τουλάχιστον 50 βιβλία. Το πρώτο του το "The Art of the Deal", δημοσιεύτηκε το 1987. Ένα από τα διασημότερα βιβλία που έχει γράψει είναι το "Trump: The Best Real Estate Advice I Ever Received: 100 Top Experts Share Their Strategies" and "Ten Secrets I Learned from the Apprentice."

Μπορεί να "χειριστεί" έναν πύραυλο
 
Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είναι καθόλου ταπεινός όσον αφορά τα όσα έχει πετύχει στη ζωή του, όπως και την περιουσία του.
Ο ίδιος έχει δηλώσει πως "Θα μου έπαιρνε μιάμιση ώρα για να μάθω τα πάντα για τη λειτουργία ενός πυραύλου. Νομίζω ότι ξέρω τα περισσότερα έτσι κι αλλιώς." Ενώ, έχει πει πως εκείνος θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για τις πυρηνικές διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία.
Έχει μικροβιοφοβία
 
Φαίνεται πως ο νέος πρόεδρος έχει, τελικά, μια αδυναμία και αυτή είναι η μικροβιοφοβία του. Μπορεί να του αρέσει πάντα να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους ή από άνδρες ασφαλείας, όπως έχουμε δει στις ομιλίες της προεκλογικής τους εκστρατείας, ωστόσο δεν του αρέσει να τον αγγίζουν ή να κάνει χειραψίες.
Είχε τη δική του βότκα
 
Κάθε επιτυχημένος επιχειρηματίας που σέβεται τον εαυτό του προσπαθεί να επεκταθεί σε όσους περισσότερου τομείς μπορεί, προκειμένου να αφήσει την υπογραφή του, ακόμα και στον κόσμο των ποτών και των τροφίμων.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς το 2007 λάνσαρε τη δική του Ολλανδική βότκα, ωστόσο το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα απέτυχε, με αποτέλεσμα να σταματήσει την παραγωγή της.
Δεν πίνει αλκοόλ
 
Η δουλειά είναι δουλειά. Μπορεί να κυκλοφόρησε τη δική του βότκα, ωστόσο ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν καταναλώνει αλκοόλ.
Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν πίνει και του είναι εύκολο να μείνει μακριά από το αλκοόλ, εξαιτίας του αδελφού του Φρεντ.  Ο αδελφός του έδωσε μάχη για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Βραβεύτηκε για τη χειρότερη ερμηνεία
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει γράψει τη δική του ιστορία στη αμερικανική showbiz, ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο άνθρωπος πίσω από τα καλλιστεία. Ωστόσο, η ενασχόλησή του με την "τέχνη" δεν σταματά εκεί, καθώς έχει κερδίσει το βραβείο του χειρότερου Β' ανδρικού ρόλου το 1989 για την εμφάνισή του στην ταινία "Ghosts Can’t Do It".
Η αρνητική διάκριση δεν τον πτόησε μιας και συνέχισε να εμφανίζεται σε ταινίες και σειρές.
Έκανε μήνυση στον Bill Maher για ένα αστείο
 
Το 2013 ο κωμικός Bill Maher σ' ένα από τα αστεία του ανέφερε πως ο Ντόναλντ Τραμπ είναι γιος μαϊμούς, προσφέροντας του 5 εκατομμύρια δολάρια για να αποδείξει ότι ο πατέρας του είναι άνθρωπος.
Ο δισεκατομμυριούχος δεν εκτίμησε το χιούμορ του κωμικού, με αποτέλεσμα να τον μηνύσει, αφού πρώτα έδωσε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησής του απαιτώντας το χρηματικό έπαθλο για την απόδειξη που προσκόμισε. 
Έχει δικό του αστέρι στη 'Λεωφόρο Δόξας' στο Χόλιγουντ
 
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ απέκτησε το δικό του αστέρι στην Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ το 2007 για την προσφορά του στον τομέα της διασκέδασης και της τηλεόρασης, μέσω των τηλεοπτικών σόου και ριάλιτι, που χρηματοδοτούσε.
Πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι κατέστρεψαν το αστέρι του.
Λατρεύει την πάλη
 
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της επαγγελματικής πάλης. Ο ίδιος συνηθίζει να παρακολουθεί αγώνες, ενώ διαθέτει και το "Monday Night Raw" του WWE.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα