Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΦΟΥ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ», ΘΕΛΕΙ «ΚΙ ΑΛΛΟ»


Είσαι μέσα της και το έργο εξελίσσεται περίφημα. Το κορίτσι στο δείχνει με τον πιο θριαμβευτικό τρόπο, τις εκφράσεις στο πρόσωπό της, πιθανόν να στο λέει και με το στόμα, ακόμα και να παραμιλάει τρισευτυχισμένη, ότι πλησιάζει στην κορύφωση, ότι έχει απογειωθεί τόσο διότι της «έρχεται» ο οργασμός.
Έστω ότι πετύχατε το ιδεώδες. Να τελειώσετε μαζί. Και με διαφορά δευτερολέπτων να προκύψει το σενάριο, δεν τρέχει τίποτα αν χρειάζεται δυο-τρεις κινήσεις ακόμα ο ένας από τους δύο. Παίζει και η άλλη περίπτωση, που σπάνια εκείνη να τη φανερώσει. Να θέλει «κι άλλο»... Να αισθάνεται πανέτοιμη κιόλας, να «το 'χει» τούτη τη μεθυστική στιγμή να ξαναφθάσει αμέσως σε οργασμό. Τι κάνεις εσύ αν πήρες πρέφα την επιθυμία της, αν στο ψιθύρισε στο αυτί;
Τι κάνεις εσύ ο άνδρας. Που δεν είσαι γυναίκα και γι' αυτό ανίκανος στο τρίλεπτο, στο πεντάλεπτο να πυροβολήσεις πάλι με το υγρό πυρ. Η άλλη, όμως, έχει το προνόμιο να κολυμπήσει στον ωκεανό της ηδονής μ' έναν ακόμα καπάκι οργασμό, και μ' έναν τρίτο, και τέταρτο ίσως.
Μια στιγμή. Και η «εύκολη» σε πολλαπλούς οργασμούς γυναίκα δεν είναι σίγουρο ότι θα σκοράρει έστω μόνο έναν κάθε φορά. Όχι, βέβαια. Ένα γαμήσι και για τις πιο οργασμικές κάποιες φορές καταλήγει... άσφαιρο. Ο γυναικείος οργασμός χρειάζεται τους ερεθισμούς του, δεν τον απολαμβάνει με... παραγγελιά.
Στο θέμα μας.
Τι κάνεις εσύ αν η κυρία παραμένει με ανοικτά τα πόδια επειδή ναι μεν «τελείωσε», αλλά θέλει κι άλλο. Να... συνεχίσετε. Να πιάσει εκείνη έναν ακόμα οργασμό. Εδώ σε θέλω, αν συμφωνείς ότι εσύ ο σωστός αρσενικός, τέτοια χατήρια δεν τα χαλάς. Ποτέ.
Αν γνωρίζεις την δικιά σου, αν είσαι σε σχέση μαζί της, αν το έχετε ξανακάνει, τότε καθυστερείς το «τελείωμά» σου όσο γίνεται περισσότερο, ώστε με τη δική σου στύση εκείνη να δέχεται κι άλλες, κι άλλες ενέσεις καύλας.
Αν, όμως, εσύ αδειάσεις το σωλήνα σου με το παχύρευστο σπέρμα, τότε η γυναίκα για να ξανάρθει σε οργασμό δεν πρέπει να «κρυώσει». Άρα, συνεχίζεις να την διεγείρεις με το χέρι. Αν κάνεις το λάθος και βαρέσεις ημιανάπαυση, τότε είναι σα να την πήρες όλα τα λεφτά από την τσέπη. Άρα, δεν την «αφήνεις» την γυναίκα που έχει ακόμα καύσιμα για το πιο ονειρεμένο ταξίδι. Εκτός κι αν δεν έχεις χέρια, ούτε γλώσσα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα