Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Η ΔΕΗ πάει για λουκέτο

kryfo-sxoleio

Με χρεοκοπία κινδυνεύει η ΔΕΗ μέσα στο 2017, αφού οι Έλληνες έχουν σταματήσει να πληρώνουν το ρεύμα και συνεχίζουν να ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους.
Η τραγική οικονομική κατάσταση της ΔΕΗ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την υπόλοιπη χώρα που παρουσιάζει ανάπτυξη, αφού εκτινάχθηκε το ελατήριο της οικονομίας και γίνεται του μουνιού το πανηγύρι.
Η ΔΕΗ δεν είναι απαραίτητη στην Ελλάδα, αφού στην Ελλάδα έχει τόσο πολύ φως που οι Έλληνες έχουν τυφλωθεί.
Αν η Ελλάδα μείνει χωρίς ρεύμα, θα γίνει πραγματικότητα και το κρυφό σχολειό που μπορεί να μην υπήρξε αλλά μπορεί να υπάρξει στο μέλλον, οπότε θα βγάλουν επιτέλους τον σκασμό όλοι αυτοί οι άπιστοι εθνομηδενιστές που αμφισβητούν το κρυφό σχολειό.
Τα Ελληνόπουλα θα διαβάζουν με τα κεριά, ενώ, όταν θα έχει πανσέληνο, δεν θα χρειάζονται ούτε κεριά, αφού θα διαβάζουν με το φως του φεγγαριού και θα γίνονται λυκάνθρωποι.
Το λουκέτο στην ΔΕΗ θα ξεκολλήσει επιτέλους και τους Έλληνες από το Facebook, αν και μάλλον θα υπάρξουν στερητικά σύνδρομα από την απουσία like και μπορεί να έχουμε αυτοκτονίες, αλλά δεν πειράζει γιατί καλό θα είναι να καθαρίσει λίγο η χώρα από χαζοχαρούμενους και καθυστερημένους.

Μια Ελλάδα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λύνει και το καυτό πρόβλημα του ΕΣΡ, αφού δεν θα υπάρχει τηλεόραση.
Με τις λάμπες πετρελαίου, τα κεριά και το φεγγαράκι οι Έλληνες θα ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο και θα συνεχίσουν τον δρόμο για την επιστροφή στο ένδοξο παρελθόν τους που οδηγεί στις σπηλιές.
Πάντως,  μια χώρα που υποδεχόταν το Άγιο Φως με τιμές αρχηγού κράτους, της αξίζει να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα